FórumÁltalánosNaxxramas Heroic

Naxxramas Heroic

0

Anonymous

Anonymous profilképe

2016.06.19 15:55

Segítségre lenne szükségem heroic kel'thuzad legyőzésében. Mivel már többször meg próbáltam és nem sikerült se saját, se neten lévő deckekkel, ezért úgy gondoltam tőletek kérnék segítséget.

Előre is köszönöm

#1

2016.06.22 11:13

Vrael profilképe

Vrael (Diamond Common)

Közepes játékos

SB

#2

2016.06.22 13:02

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Úgy általánosságban sok heroic bossra igaz, hogy a 'legtutibb' deck esetén is tizen-huszon (vagy még több) próbálkozás kell míg melléd szegődik a szerencse végre... ;)

Sőt emlékeim szerint vannak kifejezetten olyanok is, ahol sorozatban addig concede-elhetsz míg 2 konkrét lap nem kerül a kezdőkezedbe mert szinte csak úgy/azokkal indulva lehet nyerni. :D

Belőlem is hiányzik a türelem/kitartás ilyen téren, egyszermajdtalán... naxxból a felén túl járok a másik kettőben még a negyedénél se, hogy megszerezzem a hátlapokat. Nyilvánvalóan nem feltétlen éri meg az egész, se gold se dust se csomag nem jár érte, csupán optikai tuning a készletednek, mint mikor egy hőst megvesz az ember csak az nem időbe hanem €/$-ba kerül.

#3

2016.06.22 13:24 | Válasz: (#2) Hazekiah (Diamond Common) hozzászólására

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Az biztos hogy rengetegszer kell újrapróbálni.

Én jelenleg amit nagyon szeretnék megszerezni az a Nefarian Heroic hátlap ugye a BRM-ből mert számomra iszonyat jól néz ki. Ragnarost egy igazi kínszenvedés volt legyőzni, ott volt először hogy sorozatba concede hogy bejöjjön aztán valahogy sikerült, és most Chromaggussal szenvedek ahol megint csak concede concede után jön. Nagy kitartás kell a heroic bossokhoz, legalábbis a többségükhöz.

#4

2016.06.22 15:30

Vrael profilképe

Vrael (Diamond Common)

Közepes játékos

Mondjuk én neki álltam és megvertem 2 hét alatt 1 kiegészítők úgy kb. napi 1-2 órát játszottam. Nekem így megvan mindahárom hc-s hátlap.

SB

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás