FórumÁltalánosOldallal kapcsolatos kívánság

Oldallal kapcsolatos kívánság

-1

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

Biros profilképe

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

2016.02.04 17:13

Nem tudom, van-e lehetőség javaslatot, kérést intézni az oldal fejlesztői felé, de háthat. :) A pakli készítőbe szeretnék egy mana curve megjelenítést még építés közben.

#1

2016.02.05 22:41

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Helló,

Ezt jelenleg azon az oldalon nem túlzottan egyszerű megoldani. Az aréna készítő oldalán ez már könnyedén megoldható, azonban a pakli készítőn ez jelenleg eléggé problémás.

Tervezzük a pakli készítő megújítását is, akkor bekerül a managörbe is. Ezt egyelőre még nem tudom, hogy mikor lesz, jelenleg a HearthCup és Overwatch oldalakat fejlesztjük.

Hearthstone Hungary Admin

#2

2016.02.16 09:36

Mormota profilképe

Mormota (Common)

BattleTag: #2952

Van arra mód, hogy ne csak a legutóbbi három új hozzászólást lássam? Esetleg arra, hogy az éppen aktuális 65-ből ne a tetejére dobjon, hanem a legújabbnál kattintottra (ami ugye válaszként az illetékes előzmény alá kerül besorolásra)?

Telefonon aranyat érne, ha nem kellene állandóan bányásznom a hsz-ek között, de pc-n is időtrabló megtaláni egy cikk utáni áradatban az újat.

#3

2016.02.26 22:48 | Válasz: (#2) Mormota (Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

Ugye külön van 3 a fórum hozzászólásokhoz és 3 a cikkek hozzászólásaihoz.

A fórum hozzászólások esetén, ha nem a forum nevére, hanem a dátumra kattintasz, akkor az ahhoz a hozzászóláshoz visz (vagyis az utolsóhoz).

Cikkek esetén pedig ha a "8 perce, 1 órája, stb." szövegre kattintasz és nem a cikk címére, akkor az is ahhoz a hozzászóláshoz visz.

Az akár megoldható lenne új profil beállításként, hogy ne csak 3 jelenjen meg, hanem mondjuk 5.

Hearthstone Hungary Admin

#4

2016.10.08 11:46

kisberci profilképe

kisberci (Golden Common)

Kezdő játékos

Az én kérésem az lenne, hogy a paklikeresönél lehessen HIÁNYZÓ DUST alapján is sorba rakni a paklikat

kisberci

#5

2016.10.27 11:26

Mormota profilképe

Mormota

Tegnap lementek az első meccsek a Championship-en. Lessz frissülős, ki kivel mikor játszik, hol tart, lefutott mecsek linkek stb. cikk ezzel kapcsolatban? 

#6

2016.10.29 22:06

#7

2016.10.31 18:00

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Bár annyira konkrét hasznát nem látom ennek a saját gyüjtemény dolognak (ettől még jó a funkció és tetszik), főleg hogy gyakran kell aktualizálni mert bontogat-betör-kraftol az ember... De egyszer vettem a fáradtságot és legalább 90%osan feltöltöttem a lapkészletem. Nálam sokszor 1 lett csak újranézve abból is amiból 2 van (pedig úgy rémlett a legtöbb esetben megfelelő darabot állítottam be, csak nincs az oldal alján mentés gomb), ez főleg olyan lapoknál fura, ami kezdésből megvan tehát free így nem is lehet senkinél egyesével. Szóval inkább már csak mások kedvéért akik később esnek ennek neki, nem lehetne legalább már azokat alapban duplán betenni amik tutorial után ott figyelnek mindenki albumában kapásból? Ugyanígy a kasztonkénti lvl1en már megkapottakra is érvényes a kérés, netán 1 gombnyomásra még a továbbiakat szintén amik lvl10ig 'oldódnak ki', mivel minimál időráfordítással azok is nyomban összegyűlnek szinte mindenkinek.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás