Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

FórumÁltalánosPaklit vegyél vagy Arénázz?

Paklit vegyél vagy Arénázz?

-1

BigD (Common)

BigD profilképe

BattleTag: BigD#2717

Kezdő játékos

Keres: Tanítót

2017.05.25 22:11

Sziasztok! A következő lenne a kérdésem,

abba a helyzetbe kerültem, hogy nem tudom eldönteni melyiket éri meg jobban csinálni. Régen keztedm a játékot de utána kihagytam több mint egy évet, most kb 3 hónapja játszok újra többé-kevésbe naponta. Ezért nem sok tapasztalatom van az aréna terén és ez látszik is az aréna run-jaimon, szóval inkább paklikat vettem de sok helyen olvasom hogy többen inkább az arénát támogatják a paklik vétele helyett.

Nos egy csak ledder tapasztalatokkal  rendelkező játékosnak (kevés értékes lappal) inkább arénát érdemes használnia tanulási célokra és lap gyűjtögetésre úgy, hogy az esetek többségében csak az 50 gold fogja elválasztani a sima pakli vételtől vagy még azt sem nyeri vassza, vagy inkább a renkeden és normál játékokkal farmolja a lapokat? 

Milyiket? Hogyan? és Milyen felkészültséggel érdemes elkezdeni?

#1

2017.05.26 00:17

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Én mindenképp az arénázást javaslom. 3.00 feletti átlaggal már pluszba jössz ki, azt pedig egy kis felkészüléssel nem nehéz kivitelezni. 

Javaslom hogy keress egy aréna streamert aki szórakoztat és akár játék közben is tudod nézni, hó eleji létrázás mellett pl. simán lehet streamet nézni. Nem is kell feltétlen kielemezni a játékukat, az alapvető dolgokat kis odafigyeléssel is el lehet tanulni: Milyen lapokat vegyél ki milyen lapok mellé, melyik classnál mit kell agresszívabban pickelni, mit-hol-miért kell körbejátszani stb. Embere válogatja, én Hafut és Amazt szoktam nézni a példa kedvéért.

Bár ha elszánod magad az aréna mellett, akkor az több időt is igényelhet, de nem feltétlenül. Én is szoktam olyat csinálni, amikor egy lájtos hónapom van, hogy minden nap megyek 1-2 arénát, de van olyan is hogy csak kétnaponta és amikor arénából marad 100+ gold abból veszek packo(ka)t, mert nincs időm ladder/tanulás bármi egyéb mellett még plusz egy arénát letolni.

#2

2017.05.26 06:42

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Ez attól függ mennyi időd van a játékra.

Az aréna nagy rng függő, sokszor teljesen mindegy, mennyire vagy jó játékos, ha az ellennek 6 shadow visionje van megette a fene az egészet...4-500 gold alatt nem szivesen arenazok, mert ha hasznalhatatlan decket kapok akkor csak fáj a szivem a goldert.

Másrész kérdés az is, hogy minden régi kieges lapod megvan e.

Egyébként ha 4.00 alatti az arena statod, akkor szerintem jobban jarsz a bontassa.Egy jo arena 2-3 óra is lehet,ez alatt kb 20-40 goldot tudsz kifarmolni. 

Nem hiszem, hogy arena mellett a napi 100 gold megvan, az eleg brutal jatekido...

Én úgy csinálom, hogy kiegészitönként veszem a packokat, amig nem jön legend.

Amikor az ùj kieg van soron akkor szoktam arenazni.

 

 

#3

2017.05.26 11:49

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Én sosem vettem paklit (előrendelést leszámítva), mindent arénával szedek össze.

A stream nézés mellé javaslom az Overwolf hearthstone arena addonját, ami segít a pakliépítésben.
Nem azt mondom, hogy automatikusan el kell fogadni az értékelését (minden esetben felülbírálom), hanem azt, hogy nagyon jó támpontokat és értékelési ötleteket ad.

Nézz annak is utána, hogy melyik hőssel milyen típusú (managörbéjű) paklit érdemes építeni,

Hangsúlyozom: a pakliépítés a legfonotosabb része az arénának.

#4

2017.05.26 18:16

BigD profilképe

BigD (Common)

BattleTag: BigD#2717

Kezdő játékos

Keres: Tanítót

Köszöm a tippeket, ötleteket!  MIndenféleképp adok még esélyt a dolognak, amellett hogy nekifekszem streameket nézi és utána olvasni a dolgoknak.

#5

2017.05.26 19:47

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Bigd, mindenki streameket néz és utánaolvas... pont ezért nagyon rng függő az aréna... még kripp is megy 0:3 at néha...

#6

2017.05.27 00:14 | Válasz: (#5) #Savannah (Golden Common) hozzászólására

BigD profilképe

BigD (Common)

BattleTag: BigD#2717

Kezdő játékos

Keres: Tanítót

igaz de valahogy el kell kezdeni

#7

2017.05.27 09:59

Reggie profilképe

Reggie (Diamond Common)

BattleTag: Reggie#2258

Tapasztalt játékos

BigD én javaslom azt hogy ha lehet 3 kaszt közül választani, akkor az vagy a Mage, Paladin Rugó legyen elsősorban! Ha ezek közül nem nagyon tudsz válogatni akkor Warlock, Priest, Druid, Hunter és a  Warrior nálam sorrendileg. Heartharénát töltsd le az overwolfot és onnét a heartharéna applikációt, hidd el sokkal könnyebb lesz. Persze tudni kell azt is mikor milyen lényt raksz le,(persze attól is függ hány lap van a kezedben) mert ha éppenséggel más lényt raksz adott helyzetben, akkor már nehéz lesz vissza menni a meccsbe és megnyerni azt.

Krippet néz vagy esetleg még Amaz, Trumpot is jó arénások bár Krippet ajánlom elsősorban, de sokan mondták már hogy RNG függő ez a dolog alapjáraton.

#8

2017.05.27 10:25 | Válasz: (#5) #Savannah (Golden Common) hozzászólására

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Sőt, idén már nekem is volt kétszer 0-3. Igazabol 0-1 és 0-2 + retire. Látni a pakliból, hogy nem az igazi. Ja és a minihiszti.

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás