FórumÁltalánosRangok és privilégiumaik

Rangok és privilégiumaik

0

Killprovide (Diamond Common)

Killprovide profilképe

BattleTag: #2133646

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

2020.05.12 00:12

Azzal kapcsolatban szeretnék információt kérni tapasztaltabb emberektől, hogy a rangok alapján az egyes lehetőségek hogyan vehetők igénybe? Például a leírás szerint a golden common rangúak már törölhetnek olyan paklikat, amik felettébb rossz értékelést kaptak. Ha jól értem, ezáltal hozzáférhető számukra bárki paklija, ami 0-nál rosszabb szinten áll, és bármikor törölhetik? Esetleg megvan az a negatív szint, amit ha átlép a deck, csak azután lehet törölni? Hol és hogyan lehetséges ez? Hogyan lehet ezt a lehetőséget egyáltalán érvényesíteni? Milyen rendszer alapján lehet eldönteni, hogy melyik paklit törlik és melyiket nem? Netalán az egyén szubjektív döntése? Tudom sok a kérdés és van közöttük áthallás, de megköszönném, ha valaki tudna rájuk értelmesen választ adni.

Szerkesztve: 2020.05.12 00:16

#1

2020.05.12 21:55

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Ha jól értem, ezáltal hozzáférhető számukra bárki paklija, ami 0-nál rosszabb szinten áll, és bármikor törölhetik? Esetleg megvan az a negatív szint, amit ha átlép a deck, csak azután lehet törölni?

Szétnéztem a paklik közt egy kicsit, én úgy látom nem a pakli értékelésen múlik, hogy színvonaltalan vagy sem.

Hol és hogyan lehetséges ez?

A színvonaltalan paklik leírása mellett megjelenik a törlés opció...

Milyen rendszer alapján lehet eldönteni, hogy melyik paklit törlik és melyiket nem? Netalán az egyén szubjektív döntése?

... de hasonló okokból valahol engem is érdekelne, hogy ezzel tényleg egyből kukázhatjuk a paklikat, vagy azért csak kapnak erről előtte jelezést az adminok és/vagy a pakli tulaja. Mert valahol ez azért elég kemény lehetőség.

#2

2020.05.15 06:33 | Válasz: (#1) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Sziasztok!

Azt hiszem Phoenix-nek van egy minimum alatti paklija, amit nem törölt senki, de ott van hozzá a gomb. Szerintem tesztelésnek szánta. Nyomjuk meg! :D

BTW, ha nagyon elfajul a paklid értékelése, mielőtt komment van alatta (tipikusan például pirate Warrior, mostanában Demon Hunter, és nálam az összes Lucentbark pakli :D) még visszakapcsolhatod privátra. Illetve beállíthatod, hogy ne jelenjen meg a főoldalon, így egy nyilvános paklit csak azok látnak, akik rászűrnek (szerintem a játékosok nagy része nem használja ezt, mert naprakész paklikért jönnek ide), mindenesetre nekem van ilyen paklim is, mert tudom, hogy nem lesz a hónap receptje, de ha jó vele játszani, akkor megosztom. Vagyunk azért egy maroknyian, akik ha bontanak egy érdekes legót, megnézik milyen paklik vannak vele az oldalon.

Megnéztem, azt a dekket nem találom, lehet hogy tényleg törölték. De a legrosszabban értékelt dekkek alapján -5-ig kell eljutni.

Szövegezés:

"Ez a pakli már nem jelenik meg a főoldalon, mert túlzottan rossz (-5 vagy rosszabb) értékelést kapott! A pakli használata nem javasolt!"

"Színvonaltalan pakli

A rendszer úgy érzékelte, hogy ez a pakli nem eléggé színvonalas, ezért lehetőség nyílt a törlésére azok számára, akik legalább Golden Common ranggal rendelkeznek!"

"Pakli törlése"

There must always be a Hearthstone Hungary…

#3

2020.05.15 06:39

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

https://hearthstonehungary.hu/decks/safe-mage-hc-patchwerk

Na, ez is mínusz sok, de mésem lehet törölni. Lehet, hogy tényleg az admin választja, és nem feltétlenül vagyunk veszélyben. Azt meg nem hiszem, hogy szó nélkül csinálná...

There must always be a Hearthstone Hungary…

#4

2020.06.26 11:21

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Sziasztok,

Bő egy hónap késéssel válaszolok...

Csak "színvonaltalan", illetve "tragikus" paklik törlésére van lehetőség Golden Common rangtól. A rendszer bizonyos dolgok figyelembe vételével dönti el, hogy a pakli színvonaltalan, illetve tragikus-e, vagy sem.

Ha esetleg a rendszer egy jó paklit jelezne tragikusnak, és valaki törli, a paklit vissza tudom állítani.

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás