FórumÁltalánosRise Of Shadows Nyitó Kibeszélő

#21

2019.04.13 13:19

Lucas profilképe

Lucas

Sziasztok,

Valaki tud nekem segíteni ? Úgy tudom hogy a pakli nyitásonként minden maximum 40.pakliból esik egy legendary,a kérdés az hogy itt külön számolja a kiegeket vagy nem ? Tehát ha külön nyitok egyikből x mennyiséget legyen az 35 és a másikból 1et amiből esik egy legendary akkor az elsőnél tovább számolja 35 után vagy nullázza ?

#22

2019.04.13 13:29 | Válasz: (#21) Lucas hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Szia.

a kérdés az hogy itt külön számolja a kiegeket vagy nem ?

igen, külön számolja a kiegészítőkön belül, nem az összes bontás szerint.

Tehát ha külön nyitok egyikből x mennyiséget legyen az 35 és a másikból 1et amiből esik egy legendary akkor az elsőnél tovább számolja 35 után vagy nullázza ?

 Az elsőnél továbbra is számolja, a másodiknál pedig újraindul.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#23

2019.04.15 09:09

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Sziasztok!

RoS-sal kapcsolatban szeretném megosztani Budget tapasztalatomat :)

Kezdőként nem tudtam sok mindent kezdeni magammal (csak Standardban játszom) a rotáció előtt, 25-ös szint körül megrekedtem a Ladder-en, és onnan pedig inkább csak készültem az új kiegre - hallgatva a tanácsokra lekraftoltam pár olyan lapot, ami a Hall of Fame-be kerül (összesen 1300 dustból :D), és a napi questekből összespóróltam 2300 Goldot.

Ahogy megjelent a RoS, nyitogattam paklikat, illetve ez alatt a pár nap alatt minden quest-es aranyamat az új paklikra fordítottam. Ahogy ki volt nyitva vagy 35 pakli, végre rászántam magam, hogy egy Budget Deck-et nézzek neten, ami talán új lendületet ad a játékhoz.

Nagyon linkelni nem fogom a paklikat, nem biztos hogy megtalálom pontosan melyek, amelyikről beszélni fogok, de guglizás kiadja őket, vagy külön megkeresem, ha valakit érdekel majd.

Szóval, olyan 2400 dustom lett a Hall of Fame-es lapok "másodszori" betörésével.

Legelőször, nagyon szerencsésen ráakadtam a Card Steal Rouge-ra, amelyik az ellenféltől, illetve egyéb más kasztoktól szerez lapokat, és ezek meglétével kombózik be extra effekteket a lapjaihoz. Ez a Budget paklit megúsztam kb. 700 dustból, a RoS paklikból és a pár hónap eddigi játékból azért már jöttek lapok. Iszonyat nagy játékélményű pakli, ugye itt mindenféle kaszt lapjait használod véletlenszerűen... az ellenfél nem nagyon tud rákészülni. Játszottam vele 4 meccset, teljesen Standard pakli, 3-at nyertem, a negyedik meccsen esett le (Lock ellen, aki csak úgy rakta ki a Doomguard-okat), hogy Wild-ben játszom... és mégis nyertem.

E malőr után, és sok megmaradt dust-tal rámentem a Murloc Shaman-ra. Ezt is megúsztam 1000 dust alatt, nyilván nincs meg hozzá az a Legendary, amelyik minden murloc-ot 1 manaköltségűvé alakít, de e nélkül is minimum 50% winrate körül játszható, és ez is mókás, sőt... erős, mint az állat. Ki kell várni, 5-6 mana körül berobban az asztal, viszont ezzel a lendülettel ha nem nyerem meg a meccset, akkor kifullad, és onnan nem biztos semmi :S Talán ez a legerősebb paklim most. De nem a legmókásabb, a Thief Rouge sokkal fun-abb.

És belefért egy harmadik pakli, mégpedig valami Innkeeper Warlock, és ez is hatalmas fun - habár nehéz, és közel sem jó a nyerési arányom vele, de talán ezt élvezem a legjobban - telever mindent Imp-ekkel, meg Magic Carpet, meg valami big mega IMP, ami annyival kevesebbért jön ki (8 mana 8/8) ahány Demon elpusztult, mialatt ez a kezedben van. Szóval ezt a paklit is tudom ajánlani mindenkinek :)

Összességében van 3 jó paklim, amiből a Rouge OP as hell, a Shaman nagyon adja, de nagyon igényes az időzítésre. A Warlock pedig... ahhoz nem vagyok elég tapasztalt, viszont tetszik a sok IMP :D

Szóval ez csak igazából egy kis érdekesség egy kezdőtől, remélem senkit nem tartottam fel a wall of text-emmel. Szép napot Nektek!

#24

2019.04.16 07:18 | Válasz: (#23) Vyss (Common) hozzászólására

Le a kalappal, és nem csak azért mert versenyképes paklit állítottál elő hanem mert több félét is kipróbáltál, ami a legfontosabb hogy számodra szimpatikus paklikat és viszonylag rövid időn belül, odafigyeléssel.

És ilyenkor is bebizonyosodik hogy free.to.play játékosként is bőven megvannak az esélyek előrehaladni, sőt sokkalta nagyobb élvezetet nyújt (szerintem) a fokozatos fejlődés, az apró megelégedés 1-1 újabb epicnek, minthogy ,számlaszám bepötyögés, feltölt x összeg, megvesz nyolcezer paklit és ezáltal hasztalanná válik a játék jutalmazási része, napiküldi teljesítés,brawlok,egyéb események stb. (Oké,szabadidőhiány ésdiszkrecionálisjövedelemesetén , de úgy hogy valaki csakazértis ki akarja próbálni a 15ezer dustos decket nem hátrányos az igazi pénz befizetése de ez már más tészta. )

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás