FórumÁltalánosTi mit kezdtek a mostani kétszer 300 goldos pénzesővel?

Ti mit kezdtek a mostani kétszer 300 goldos pénzesővel?

1

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Casualplayer profilképe

2018.09.21 13:19

Egyből behabzsoljátok pakkokra vagy már megy a gyűjtés a kövi kiegre esetleg arénázásra fordítjátok? Illetve ha pakkot vesztek belőle akkor csak Boosmday-t vagy vegyesen? 

#1

2018.09.21 13:34

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én mostanában eldöntöttem, hogy még szeretnék Un’Goro-s legendákat mert ezidáig nagyon cudarul nyitogattam onnan. Konkrétan 2 questem van csak a 9-ből. Még legalább egyet-kettőt szeretnék pl a Paladinét de magát Tarimot sem bánnám. Szeretném a Murloc questet vagyis a sámánét vagy a mágusét de a zsivány, vadász, harcos questeknek is örülnék vagy Umbrának, Pyrosnak. Igen, tényleg szörnyen rosszul állok abból a kiegből. De ezek nem létkérdések mert minden meg van amivel szeretek játszani de ezekkel elfunolgatnék néhanapján ha kinyitnám. 

Szóval én mostanában minden goldot Un’Gorora költök mert szeretném már ténylegesen befejezni annak a kiegnek a nyitogatását. Illetve úgy érzem, en nem fogom bírni majd a rotáció után a Dk-k és pár rugó epic nélkül vagyis kb teljesen be fogok vonulni a vadon bugyraiba és erre készülök.

Innen a Boomsdayből megvannak már amiket szerettem volna és viccsvúdból is és nem is gondolom, hogy azon kívül komoly szerep jutna a jövőben valamelyiküknek aki nincs meg. Bár mindig adódhat egy olyan ahogy Raza the Chained metába került a rotációja előtt nem sokkal.

Vagyis én minden goldm elvertem Un’Goro pakkokra.

#2

2018.09.21 15:07

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Tartogatom a következő kiegre. Szerencsére, ami kell legendary megvan, a múltkor átnéztem a legendary-portfóliómat és mindent betörtem, amit a különböző dust-guide-ok Tier 3 alá soroltak (kiderült, hogy a legendary-jeim nagy része ilyen szutykokból állt:-(). Így lett vagy 16000 dust-om, abból bevásároltam a jobb legendary-kből (sőt még egy arany Whizzbang is belefért:-)), úgyhogy most nincs hiányom, ráérek a költéssel.

#3

2018.09.21 17:54

Gyűjtök a kövi kigre. Én mindig (1,5 éve játszok és nem szándékozok KP-t költeni ) úgy szoktam csinálni hogy amikor megjelenik az új kieg akkor elköltöm az összes goldom és utána máris jöhet a gyűjtögetés a kövi kiegre :)

#4

2018.09.21 19:31

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Sziasztok!

Mindig az a cél hogy a kirotáló kiegészítőkből hiánytalanul meglegyen minden lap. Eddig ez így is volt, és így is marad. A jövőre kirotáló, kiegészítőkből, az Un'Goro illetve a Kobold's is teljes. A Frozen-ből hiányzik 4 db legend, és az is teljes lesz. Egyenlőre mindent a Frozenbe tolok. A decemberi kiegészítőt, azt biztosan előrendelem majd. Az idei kiegészítőkkel is jól állok bár mindkettőből, hiányzik kb. 20-25 lap.  

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás