FórumÁltalánosTi mit vesztek ki legtöbbször Zephrys-ből?

Ti mit vesztek ki legtöbbször Zephrys-ből?

0

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Casualplayer profilképe

2019.09.12 09:16

A mostani Brawl miatt egyébként is aktuális a téma de sztem amúgy is érdekes lenne összeszedni a legértékesebb lapokat amiket kereshetünk a dzsinnből. Ha szükséges egy kisebb leírást mellékelhettek a szituációról.

Szerk: ha hibát tapasztatok a működésében azt is osszátok meg lehetőleg képpel, hogy alkalomadtán megmutathassa vki a Blizznek és kijavíthassák. 

#1

2019.09.12 09:30

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Talán a legnagyobb klisék:

Flamestrike, Brawl, Wild Growth, ezeket sztem a legegyszerűbb kivenni.

Néha kiszedem a második körben az Animal Companion-t de sztem az nem egy jó választás. Legalábbis én lassabb paklikban játszom csak Zephrys-szel és ott értékesebb a befejezéshez keresni vmit. 

Aztán ha üres az ellen boardja és van még manánk rá az Avenging Wrath a legjobb választás.

Tegnap egy érdekes szituáció esett meg a Brawlban. Az ellennek nagy boardja volt apróságokból nekem pedig egy 4 életerős minionom a 9. körben. Na mondom ez egy kövér Flamestrike lesz.. és nem mert Baron Geddon-t dobta fel aki így abszolút meccsnyerő lett. Wow. 

#2

2019.09.12 12:23

Hogy mit veszek ki?? Ez egyáltalán kérdés? Az #ultimate-megasuper-mindenhelyzetrejó #putyourfaithinthelight öreg Tirion bácsit...

Komolyra fordítva a szót legtöbbször a következőket szoktam kivenni:

brawl, flamestrike, twisting nether... főleg board takarítás, na meg a jó öreg big game hunter is elő szokott kerülni.

Mivel olyan warlock paklit futtatok amelyben van N'zoth, ezért az első bekezdésemben az irónián túl van igazság, tényleg sokszor ki szoktam venni.

Az avenging wrath is nyert már nekem meccset, ahogy azt fenn leírtad. Ooze-al is okoztam már fejfájást az ellennek. Illetve néha silence...

Zephrys három dologban nagyon jó: board clear, tech lapok és extra value (esetleg lethal? Ebben nem vagyok biztos, mert hagyott már ki lehetséges lethalt)

#3

2019.09.12 18:36

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Twisting Nether, Big Game Hunter, Tirion Fordring, Flare, Ooze, Flamestrike, Hungry Crab, Brawl talán ezek a leggyakoribbak.

Ahogy manocska írta fölöttem, én is általában board cleart keresek vele vagy tech lapot veszek ki, próbálva minél nagyobb értéket kisajtolni belőle, ja a Siphon Soul és a Shadow Word: Death is egész sokszor előfordulnak nálam, bár én csak control stílusú paklikban használom.

#4

2019.09.12 19:44

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Eddig én főleg szorult helyzetekben, meccs fordításra használtam asztalpucolót vagy leszedést kívánva tőle, de jó párszor vele zártam le a meccseimet. Úgy hiszem még sokkal jobban élhetnék vele, fogok még gyakorolni vele.

Egyszerűen imádom: bármikor, bármiben segíthet, de ehhez a meccs alatt állandóan kalkulálni kell, hogy miben lehet a legnagyobb hasznukra, és hogy ehhez hogyan kellene alakítani a körülményeket (első sorban a manánkat és az asztalt). "Fenomenális kozmikus erő... egy icipici kis helyen."

Nálam egyértelműen Uldum legjobb lapja, erős és ötletes.

#5

2019.09.16 16:06

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Mindenkinek köszi aki válaszolt. Persze ha vki ez után talál a témára még tehet hozzá vmit.

Igazából úgy néz ki mki ugyanarra használja a dzsinnit. Kicsit mindig bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Még Thijs is tévesztett vele egy videóban mikor Frost Novát akart kiszedni belőle (azt hiszem ez ma közel lehetetlen). 

Sztem nagy mérföldkő Ő a játékban. Eddig wildban mindenképpen csak a Kabal vagy ha úgy tetszik caster kasztokkal volt értelme duplikáció mentes paklikkal játszani. Mert Kazakus annyira erős volt és mert egyébként is ezek a kasztok fel vannak készítve az ilyen típusú játékmenetre control lapokkal. De sztem a dzsinn sokkal erősebb mint Kazakus az azonnali hatásával. És mivel olyan hatalmas lett már a lapkészlet odaát, hogy szinte semmit sem veszítesz egy duplikáció nélküli paklival már bármelyik kaszt megpróbálkozhat a saját erősségeit kihasználva ilyen játszással. 

#6

2019.10.18 10:23

Bloodlust, windfury, mass dispel, ez a három a leggyakoribb számomra befejezéshez csak is, vagy mechek ellen silencelek kezdőkörökbe, ha az megvan, late gambe mindegy milyen mech paladin mech hunter nem tudnak átjönni már :D 

#7

2019.10.18 11:10 | Válasz: (#6) Haldric (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Hát igen, az már régen rossz ha egy mech palánál late gameről beszélünk :) 

Egyébként ma már biztosan állíthatom, hogy a valaha volt legerősebb lap a dzsinn. 

#8

2019.10.21 08:58

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Oh igen! A hétvégén végre megesett az eset, megtörtént a csoda! Egy quest lock felcsapta Jaraxxus-t :D Izgultam, hogy vajon beadja-e a [Sacrifical Pact]-et de beadta... emlékezetes marad a pillanat az biztos. Természetesen rugóval. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás