FórumÁltalánosTippek legend rankhoz

Tippek legend rankhoz

-1

Kegyvesztett (Diamond Common)

Kegyvesztett profilképe

2018.06.26 19:26

Sziasztok!

Kissebb nagyobb megszakításokkal játszom a Hearthstonnal régóta, és még sosem értem el a minden játékos által hőn áhított legend rangot. Múlt hónapban, áprilisban is és most is rank 2 5 csillag után valahogy elfogyott a tudomány. (A topic írásának pillanatában rank 4 vagyok)

Sok helyen olvasgattam utána már miket ajánlanak, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre. Jelenleg a "csuda rugó" a kedvencem, de ez ugye függ a meta éppeni állapotától. És nem tudok akármivel játszani, mert sok lapom hiányzik. 

Bármilyen észrevételt szívesen fogadok:)

#1

2018.06.27 15:57

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Jó nagyot kívánok!

Én sokat nézem pl Kolento streameit és Ő ha megkérdezik mindig azt mondja: magas rangon már egy meglepetés paklival lehet igazán nagyot menni. Pl ma is néztem egy streamet high legendben és ott a streamer srác szintén (legjobb deckkel ;) ) csoda rugóval ment és használt benne 2 Mossy Horror-t és a Sprint-es változatot nyomta ami sztem is jobb mint az aukcióssal ügyködni. Mert ott magas legendben rengeteg a token dudu, de even sámi, odd pala és taunt warri ellen is sokszor jó a Mossy Horror ahogy néztem a streamben. Azon kívül mivel 7 hp-ja van a Horrornak így elég jó rátenni a Coldbloodot is. 

De egyébként mindig azt hangoztatják a létrázással kapcsolatban, hogy meg kell próbálni reagálni az aktuális szint metajára és úgy variálni a paklit illetve lehetőség szerint kipróbálni más meta paklikat. Pl neked mivel rugózol érdemes lehet bepróbalni az odd rugót is ha pl sok arrafelé a warlock ellenfél. Ahhoz kb csak Baku kell azon kívül common lapok mint a Cobalt Scalebane meg a Fungalmancer. 

#2

2018.06.27 17:24

Köszi szépen! 

Ezt a hónapot már fun dekkelem, de jövő hónapban megpróbálom a legendet. Nagyon tetszik, amit írsz, a mossy horror rugóba, elég meglepő tud lenni :D Amúgy én is a sprintes verziót kedvelem, de még ebben a szezonban kipróbálok akkor egy-két ilyen meglepő húzást.

Mégegyszer köszi!

#3

2018.06.27 19:12

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Érdemes kipróbálni. Itt egy kis kedvcsináló hozzá még mikor bejött Witchwood egy Spiteful mage pakliban sokat használtam a Mossy Horrort. Pl itt:vagy itt is elég jól jött: 

#4

2018.06.28 19:10

Lehet nem ide tartozik, de életem leghosszabb meccse standard ladderen, ami 26 percig tartott ! Igaz kellett hozzá egy elrontott Shodderwock kombó, amit nem értettem :D

 

https://hsreplay.net/replay/4QAZKLBPhkWYPnXgLvSPJd

Remélem megtudja nézni, az akit érdekel :D

#5

2018.07.11 20:51

Picit eldobtam az agyam, mert már ebben a hónapban is rank 2 5 csillagnál voltam, de természetesen nem nyertem meg a meccset, és azóta visszaestem, de lehet én vagyok a szerencsétlen, vagy pusztán véletlen, de néha úgy érzem, hogy gyűlől ez a játék, hiába szeretem.

Mondok példákat: Shudder shamannal játszok, (ellene nem szeretek, de vele igen :) ) és kapok 2 zoolockot 1. kör coin kelly, esélyem sincs, utána miracle szintén. Mondom átmegyek egy kicsit zoolockra, erre egy warrior, és even warlock, kellym sehol, utána odd rugó, két spell hunter, akiknek minden a kezükben, esélyem sincs. Sok hasonló volt már, és ezt ne vegyétek sírásnak, mert én nagyon jókat szoktam nevetni, hogy nekem semmi nem jön össze, és ettől függetlenül élvezem a játékot, de már lettettem nemhogy a legend, a rank 1-ről is.

Itt egy kis példa máról.

Zoolockkal megyek, 3. körig semmit nem tudtam kijátszani, az ellenfél egy big druid, hiába, hogy ki jött egy kelly, neki ezútán oakheart volt, én 4 mana ő 9. Annyira röhögtem magamon, hogy majd lefordultam a székről :D :D :D

#6

2018.07.15 08:29

Én is zoo lockal probálkoztam, de rank 1ről visszaestem rank 3ra. Aztán átváltottam big spell magere és végre előszőr meglett a legend rang egy 14/3 menetelés után.

#7

2018.07.15 13:22

Na az nagyon szép, szívből gratulálok :) Lehet én is ránézek erre, persze a metától is függ, de egy próbát megér :)

#8

2018.07.20 15:36

Sziasztok!

Ma elromlott a hearthstone nálam, mert délelőtt akartam menni egy arenát gyorsan, általában 3-4 winem van, de most draftoltam egy druidát, ami kb. egy token lett, és 12-2-re valami hihetetlen módon hoztam az egészet, utána meg rank 2 ről legendig jutottam, és nem értem mi történt most a hearthstonnal, megyek is írok egy lottót :D Sok sikert mindkinek.

Felrakom ezt a paklit, lehet nem látszik rajta, vagy nem tűnik annak, de iszonyat durva volt. Ja, és köszi mindekinek a jótanácsokat ebben a topicban :)

#9

2018.07.20 16:14

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Gratula a legend rankhoz! 

A pakliban pedig hát ki tudtál venni egy old school aggro druidát szóval ne csodálkozz :) De a 12 win mindenképpen szép teljesítmény!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás