FórumÁltalánosÚj cikksorozat ötlet: Retrospektív

Új cikksorozat ötlet: Retrospektív

2

Mr. Gábor (Epic) - Közösségépítő

Mr. Gábor profilképe

BattleTag: RagingBull#2350

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2021.01.30 20:55

Sziasztok!

Gondolkodom már egy ideje rajta, hogy szívesen írnék nosztalgikus mini- vagy főoldali cikket az oldalra korábbi kiegészítőkből, ez lehetne a Retrospektív sororozat.

Haladhatnánk időben visszafelé és kezdhetnénk a Holló Évével. Ebből a Rastakhan Rumble-t és egy általános Holló Éve cikket szívesen vállalnék. Ehhez a kvázi projekthez keresek embereket, akik szívesen írnának még hasonlókat pl. a Witchwoodról és a Boomsday-ről..


Az ötletmorzsák

"Rastakhan's Rumble, avagy a hamvukba holt ötletek szettje"

Írnék benne lore-ról, az art design-ról (szerintem ez az egyik, ha nem A LEGSZEBBEN megrajzolt lapkészlet), az alapmechanikákról, a solo contentről, a várakozásokról, az alapmechanikákról, paklikról, személyes tapasztalatokról, stb.

"A Holló Éve, avagy Justicar beájulna"

Általában a metáról, annak változásiairól és nem-változásairól (a Mammoth kártyák, valamint Baku-Genn hosszan tartó dominanciájáról), legjobb paklik, itt is a személyes faktor lenne előtérben, milyen volt akkoriban játszani, bekapcsolódni a játékba, milyenek voltak a nerfek akkoriban, stb.


Mit gondoltok erről az ötletről, érdekelne valakit ilyesmi?

#1

2021.02.01 12:50

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Hali,

Engem érdekelne a dolog. Amúgy is szeretek nosztalgiázni, (be is van állíva az egyik főoldali kártyán az "ez történt tavaly ilyenkor" vagy ilyesmi, a board alapú kombó pap ment ami végleg betette a kaput a Cleric előtt, Kaput lett a Clericnek standardban, sztem helyesen) nem bánom ha a lore-ból rám ragad valami és érdekes, hogy még a dizájnt emlitetted, arról ritkán van szó. És hát az egyik legnagyobb baki a játékban, Baku is érdekes téma.

#2

2021.02.01 21:13

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szia,

szerintem csak nyugodtan élj az alkotói szabadsággal, és majd magad láthatod mire mekkora igény is van ezen az oldalon. A közönség nem mindig tudja mire lehet nyitott. :)

Amúgy meg, régebben nekem is voltak hasonló ötleteim, de én úgy érzem egy darabig szüneteltetem a cikkezést.

#3

2021.02.03 21:45

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Szerintem jó ötlet. Ha megírod őket elolvasom, én is szeretek nosztalgiázni, meg kívácsi vagyok te, vagy más hogy élted/élte át a kiegeket.

Valamiért olyasminek képzelném el, mint Kacsitónak az Ikonos cikkét :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás