FórumÁltalánosÚj kiegészítők és Kalandok

Új kiegészítők és Kalandok

1

Janopeti5 (Diamond Common)

Janopeti5 profilképe

BattleTag: janopeti5#2521

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

2015.11.29 20:40

Ti milyen kiegészítőket és kalandokat szeretnétek látni a jővőben?

#1

2015.12.02 20:22

Én mindenképp egy Undead-es kiegészítőt várnék:) arra biztos beneveznék, ez a mostani annyira nem jött be. Viszont Reno-nak örülök, hogy részt vesz a metában..vissza szorítja az aggro szemeteket az Undead-estől is valami hasonlóval elégednek meg személy szerint:D.

#2

2017.08.14 13:57

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Üdv,

ez a mostani KotFT 'ajándék' kaland mód meddig lesz elérhető? Mennyire kell vele vele sietni?  

Én csak tegnap vettem észre véletlenül, hogy ez is bekerült, viszont mostanában pont nem sok időm van játszani, örülök ha napi kötelezőt letudom :)

bíborfény

#3

2017.08.15 09:57

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Helló,

Ha a későbbiekben nem változtatnak rajta, akkor az eddigiek fényében:

Ha egy kalandból egy szárnyat sem teljesítesz és kirotálódik a standard formátumból, akkor a jövőben már csak pénzért veheted meg a Blizzard Shopban. Érdemes minden kalandból legalább a legelső szárnyat kivinni, így bármikor befejezheted azokat aranyért is, a KotFt esetében mától legalább 2 éved van ezt megtenni (a prologue nem számít bele, az utána lévő az első szárny!).

Zárásnak meg ismétlem: ez most még így van, de a Blizzard ezen bármikor változathat a jövőben, szóval én mindenképp kivinném az első szárnyat, főleg hogy most ennél a kalandnál először az összes szárny ingyen lesz.

Remélem segítettem. :)

#4

2017.08.15 14:12

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Köszönöm, igen.

Az első már majdnem megvan, csak féltem erre nem érvényes a szokásos, pont azért mert ingyen van. Inkább rákérdezek már ezekre. 

Marrowgar ami dulva volt, s sokáig tartott mert azért sem voltam hajlandó pappal nekifogni, abban mi lett volna a kihívás... 

bíborfény

#5

2018.02.25 17:27

AkiCimbi88 profilképe

AkiCimbi88

Sziasztok! 

Azt szeretném kérdezni, hogy nem rég óta játszom és a régi kalandokat, hogy tudnám megcsinálni, amik most nem elérhetőek? (League of Explorers, Goblin vs. Gnoms, stb...)

#6

2018.02.25 18:03 | Válasz: (#5) AkiCimbi88 hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szia!

Két játék formátum van: van a Standard, ahol mindig csak a legutóbbi 2 év kiegészítői játszanak, illetve a Wild, ahol az összes eddig megjelent. Sajnos azok a kiegészítők és kalandok, amik mára már kikerültek a Standardból, számodra már nem érhetőek el. Viszont ezeknek a szetteknek a teljes lapkészleteit bármikor megveheted valós pénzért a Blizzard Shopban, illetve legyárthatod őket magadnak egyesével a My Collection > Crafting menü pontban dustért. Ezekkel a lapokkal csak a Wild formátumban játszhatsz.

Ha tényleg kezdő vagy, akkor én erősen javaslom neked, hogy csak a Standard formátumra koncentrálj. Sajnos ezt nem lehet szavakkal igazán átadni, de hidd el írdatlan nagy lemaradást kéne ledolgoznod, ha a Wildban akarszjátszani, akár kívánsz  fizetni akár nem. Nem szeretném, hogy emiatt pár nap alatt teljesen elmenjen a kedved a játéktól.

De ez csupán egy baráti tanács tőlem, a döntés a tiéd. Ha mindenképp kiszeretnéd próbálni a Wild-ot, akkor van számodra még egy apróság: ha megveszed pénzért vagy játék aranyért a One Night In Karazhan kaland első szárnyát, akkor ez a kaland a jövőben bármikor elérhető marad számodra. Más különben hasonlóan az általad megemlített szettekhez, amint kikerül a Standard formátumból (ami idén Április környékre várható), soha többé nem játszhatsz vele.

Remélem érthető voltam, de ha valami nem tiszta, szólj bátran! :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás