FórumÁltalánosVerseny, szerényebb lapkészletűeknek

Verseny, szerényebb lapkészletűeknek

1

o_attila (Golden Rare)

o_attila profilképe

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2015.09.10 17:59

Tudtok e olyan versenyről ahol korlátozva van a használható lapok listája és free?

(Légyszi küldjetek linket)

Ill. ha nincs, lenne itt olyan akit érdekelne egy olyan verseny ahol nem lehet adventure lapokat és legendary lapokat használni?

#1

2015.09.10 20:56

Szerintem annak nem sok értelme lenne ,ha mindenki oda csattogna Pl.: egy secret palával megmutatni mennyire jól játszik vagy mennyire ritka pakli, mivel ezt a kettőt nem tükrözi pl ez a pakli így nem verseny pakli...mit mérnél össze max a szerencsédet?. De a többi Casual pakli-ra is igaz.
De ne érts félre, ha komolyabb lap készleted lenne sem igazán érné meg a verseny, ha csak nem vagy stream-er , és nem játszol brutál jól max olyanba vehetsz részt amibe bárki. Szerintem a normális verseny az ahova már meghívnak:D szóval innentől kezdve bukta.
Inkább azt tanácsolom ,hogy valahogy mégis vedd meg az adveture-kat, mert tényleg nagyon kellenek, és farmolj farmolj mint az állat.
 

#2

2015.09.10 22:39

o_attila profilképe

o_attila (Golden Rare)

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Köszi a reakciót!

 

Van benne valami. De pl az Avenge hiányozna onnan. Másabb meta lenne (szerintem)

De más játékban is volt ilyen formátum ill. arra lennék kíváncsi, hogy akik errefelé olvasnak fórumot, tele vannak minden szárnnyal és legendás lapokkal, vagy inkább nem.

Ha esetleg lennének, akkor az lehet érdekes, hogy elindulnának e egy versenyen.

Volt szerencsém néhány játékossal felvenni innen a kapcsolatot és akadt köztük, aki arra hivatkozott, hogy nincs sok lapja/pénze fejleszteni a készleten, ezért inkább nem nevez versenyre.

Ollywood#2121

#3

2015.09.11 12:19

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

Szeptember 25.-én fogunk tartani egy versenyt, ahol nem lehet epic és legendary lapokat sem használni.

Viszont ez egy offline verseny lesz a BarCraft-ban, tehát a helyszínen kell játszani, de lesznek jó jutalmak is. Részletekről később írunk.

Hearthstone Hungary Admin

#4

2015.09.11 18:48 | Válasz: (#1) Immelus (Diamond Common) hozzászólására

orkati profilképe

orkati (Common)

BattleTag: orkati#2536

Közepes játékos

"Inkább azt tanácsolom ,hogy valahogy mégis vedd meg az adveture-kat, mert tényleg nagyon kellenek, és farmolj farmolj mint az állat."

Én eddig csak Arénáztam, onnan potyognak a paklik meg egyebek.

Immelus mire gondol a farmolásnál? Lehet valahogy farmolni a kalandokban, vagy a napi questeket kell farmolni, hogy legyen gold?

#5

2015.09.13 14:23

"orkati "Szerintem teljesen jól csinálod, hogy még inkább arénázol. Az a legjobb módja a farmolásnak az elején én nem úgy kezdtem sajnos:D szóval elég sok időmbe tellet, de így gyorsabban lehet fejlődni, ezt csináld csak így több eredménye van. Persze a napi quest-ek is fontosak, de én inkább még azokat is arénára ritkán pack-ra költeném, és úgy farmolnám a goldot, hogy tudjam tartani az állapotot, hogy legyen mindig legalább 2 kör arénára..nem kell hozzá olyan nagyon durva tudás , és megvalósítható, hogy ez tartható legyen. Az Adventure-kat meg igazából akkor érdemes megvenni amikor már úgy érzed, hogy elég jól állsz a lapokkal...ha van türelmed kifarmolhatod goldért a szárnyakat (csak elég sok idő) szóval, ha nincs türelmed akkor meg mondjuk havonta megveszed az egyiket aztán ennyi nem olyan nagy pénz:).

Hajrá! ;)

#6

2015.09.16 06:47 | Válasz: (#5) Immelus (Diamond Common) hozzászólására

orkati profilképe

orkati (Common)

BattleTag: orkati#2536

Közepes játékos

Ok, köszi, akkor így nyomom továbbra is :-)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás