FórumÁltalánosVersenyek

Versenyek

0

Sadap (Common)

Sadap profilképe

BattleTag: Sadap#2662

Tapasztalt játékos

2023.03.24 13:00

Kedves Mindenki!

2 év kihagyás után tértem vissza nem olyan rég a játékba. A héten sikerült a legendet is kiütnöm és újfent kedvet kaptam a versenyzéshez is. Emlékszem még régen ESL-en és Battlefy-on is rengeteg verseny volt, sőt helyi szerveződésű, személyes jelenlétet igénylő bajnokságok is voltak rendszerint, magyar bajnokság, stb. Komoly kis közösségek épültek. Úgy látom a Blizzard (Activision) ezt sikeresen kiherélte, már a Masters Tour Qualifiers-ek sincsenek meg. Érdeklődnék, hogy mi történt a HearthCup-pal? Miért nincsenek már magyar versenyek? Ennyire megcsappant a játékos szám? Külföldi versenyeket láttam párat a Battlefy-on, részt is vettem a hetekben némelyiken, de már rég nem akkora létszámmal üzemelnek, mint 3-4 éve. Megtisztelne, ha valaki pár mondatban leírná az elmúlt évek észrevételeit e tekintetben. Illetve érdeklődnék, hogy lenne-e igény még versenyekre.

Üdv,

Sadap

#1

2023.03.25 09:57

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Szia,

Nincs igény már HS versenyekre sajnos. Ha esetleg mégis van valami hivatalos verseny, azt csak az esport1.hu bonyolíthatja le (szintén sajnos).

Én nagyon szerettem a versenyeket, bármikor szívesen szerveznék újabb versenyeket, de senkit nem érdekel már, főleg nem "offline" verseny, ahova személyesen el kell menni.

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a játékosszám mennyi, de annyit tudok mondani, hogy 2016 környékén, amikor sok versenyünk is volt, akkor egy átlagos napon 2000 - 4000 közt volt a látogatószám itt az oldalon, kártya bemutató időszak során pedig elértük a napi 10 000-t is néha.

Ehhez képest most naponta 300 körül van a látogatószám, illetve most, hogy éppen bemutató időszak van, így éppen, hogy el tudjuk érni a napi 1000-et (de mivel ma nem jön kártya, ma kb. 500 lesz csak a látogató).

Szóval elég meredek volt a zuhanás.

A HearthCup oldal továbbra is megvan, 2017 év végén fejlesztettem rajta nagyon sokat, minden újítás le sem lett tesztelve, mert 2017. novemberében véget értek a versenyek. Mondjuk most már nem működne a verseny kezelés a HearthCup-on, mivel érkezett azóta 2 új kaszt és itt a HSHU-n teljesen újra lett gondolva (egy sokkal jobb és egyszerűbb megoldással) a kaszt kezelés, a két oldal pedig közös adatbázist használ, úgyhogy ott is át kéne írni a kódot.

Örülök amúgy, hogy visszatértél. Érdekes módon tegnap te voltál a második, aki visszatért több év kihagyás után.

Üdv,

Bence

Hearthstone Hungary Admin

#2

2023.03.28 13:40

Sadap profilképe

Sadap (Common)

BattleTag: Sadap#2662

Tapasztalt játékos

Kedves Bence!

Köszönöm a válaszodat. Mindezt nagy sajnálattal hallom, de lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban.

Miért csak az esport1.hu bonyolíthat le hivatalos versenyt? Ha pl. gondolok egyet és szervezek egy tournament-et, akkor egész egyszerűen ezt nem tehetem meg?

#3

2023.03.29 13:43 | Válasz: (#2) Sadap (Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Szia,

Megteheted, nyugodtan szervezhetsz versenyeket, csak ha valami hivatalos verseny lenne (pl. PlayIT, vagy nemzetközi), akkor ők szerveznek. Bár úgy tudom már amúgy sincs Hearthstone az ilyen nagyobb eseményeken.

Hearthstone Hungary Admin

#4

2023.03.29 14:08 | Válasz: (#3) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Sadap profilképe

Sadap (Common)

BattleTag: Sadap#2662

Tapasztalt játékos

Szomorúan hallom, hogy kivették. Köszi a választ, majd lehet egyszer megjelenek egy tournament-tel.. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás