FórumÁltalánosWoG meta

WoG meta

0

mosquitooo (Diamond Common)

mosquitooo profilképe

BattleTag: mosquitooo#2408

2016.04.28 12:13

Ilyet se láttam még... Persze nyílván rohadtul korán van még, de a szembejövő paklik standerden 95%-ban C'thun köré épülnek... :D eljött a C'thun counter éra. Ha ez így marad akkor egyáltalán nem áldozott le az aggro kora, 7-8. körig le kell szedni az ellen arcát :) Ti találkoztatok más, izgi koncepciókkal? Én még ott tartok hogy a pakli recepteket próbálgatom.

#1

2016.04.28 16:04

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Én Yogg-Saron Mage-ezek, hihetetlen fun. :D

Hearthstone Hungary Admin

#2

2016.04.28 16:12

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Dragon priesttel töltöttem pár hasznos meccset. Eléggé erős lett az új Deathwinggel meg a 2/8-as sárkánnyal.

Amúgy szintén azt tapasztaltam, hogy C'Thun paklik mennek most leginkább. A sámánnak viszont van egy nagyon beteg C'Thun paklija, az szerintem lehozza a meccseket neki 60%-ban.

#3

2016.04.28 17:20 | Válasz: (#2) Hage (Tesztelő) hozzászólására

mosquitooo profilképe

mosquitooo (Diamond Common)

BattleTag: mosquitooo#2408

Jaja Deathwing-et elsőként kraftoltam le, most egy Reno-Dragon Warriorban próbálkozom vele erősen, nembiztos hogy ott megvan a heje, de beteg lap az biztos :)

 

#4

2016.04.28 17:38

Vendég profilképe

Vendég

Szinte alig van nem-C'thun deck, ahogy azt előre sejtettem. Nem véletlen, hogy én direkt nem azzal, hanem face hunterrel kezdtem. :D A nerfek ellenére egy kicsit módosítva a régi face hunter deckemet igen jól szerepelt (mondjuk rosszabb rangon). Hamar ráuntam persze, és váltottam egy másik régi deckhez, a kedvenc kasztomhoz, a paphoz (mind a 9 kesztot játszom, 60. szintű mind). Ott is kevés modosítással kezdtem játszani. Továbbra is csak C'thun ezerrel. kb 85%-os winrate-em volt ezek ellen a deckek ellen (pedig a priest nem gyors deck)... Ami megizzasztott, és többedszerre is ezt tenné, az a C'thun warrior volt Reno-sítva. Na vele nem bírtam, elfogyott a deck, pedig minden kulcskártyáját megöltem, max életen voltam (C'thun kijátszása ellenére is), s még volt armorom is...

Nekem az a véleményem, ez csak kezdeti fellángolás, hamar rá fognak jönni a C'thun piszok könnyen elverhető. Szinte csak lényekből áll a deck, amik értéke csak akkor jön ki igazán, ha megjön a főnök. De ha max élet körül maradsz, akkor nincs értelme a főnököt kiteniük, csak üres lap a kézben... (jó ellenszere a C'thun decknek, ha van boardod sok életes lényekkel...).

Még egy érdekes koncepció volt, mégpedig a zoolock, amibe belefutottam, de nem volt benne az az igazi erő, mint régen. Kb 5-8 életet tudott belémverni, mire elfogyott a kártyája.

És fontos dolog: BGH igenis megállja a helyét, illetve e Twin Emperor és a sok új tauntos lény miattt a Black Knight is visszatérő eleme lehet a metának.

Másik meglátás: A gyakorlatban 12-16 fölé a pakli elfogyására nem nagyon megy fel a deck, ha az ellenféllel is foglalkozol. Szóval én nem érzem a C'thun OTK hatalmát továbbra sem.

Végeredmény: 22-es rangról (egy ideig szüntetltettem a játékot, ezért voltam itt) 13-ra felmentem kb 2-3 vesztett meccsel (új kártyáim csak az ingyen packokból voltak, gyakorlatilag semmi). De az az érzésem a kissebb rangokon is C'thunozás mehet. Lehet ma feljebb kúszok mondjuk 5-8-as rangig, megnézem ott mi a helyzet.

 

További kellemes szem-csáp Vagdosást mindenkinek! :D

#5

2016.04.28 19:16

ShadowOwlHUN profilképe

ShadowOwlHUN

Igen egy Zoolockba én is belefutottam és csak pislogtam rá. A forbidden spellje meg az az új minionja a Warlcoknak ami kap+1 támadást ha idézel egy minont valami kegyetlen. Még egy pár tömeg buffoló lap (raid leade, stormwind champion) és kb 7 kör halál.

 

#6

2016.04.29 08:22

orkati profilképe

orkati (Common)

BattleTag: orkati#2536

Közepes játékos

Egyelőre én is csak kísérletezgetek, persze főleg C'Thunnal :-D Nekem a Warriorral teljesen jól megy, aggro ellen is szépen teljesít, amikor megjelenik az Ancient Shieldbearer, akkor gyakran nyomnak a Concede-re :-D De összerakok majd egy Reno Jacksonos verziót is.
Warlock Zoo-t is kipróbáltam pár meccs erejéig. Nem rossz, de még finomítani kell, valóban szükség lehet néhány +támadást adó lapra, és jó lesz ez.

 

#7

2016.05.02 16:57 | Válasz: (#5) ShadowOwlHUN hozzászólására

Erősebb talán nem lett a zoo, de mindenképp gyorsult. Viszont ha van 1 AoE-d meg egy removealod a Sea Giantre, akkor verhető. (Korábban volt, hogy a harmadik Board Clear utan is röhögve ölt meg...)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás