FórumEgyébÉs még mivel szoktatok játszani?

És még mivel szoktatok játszani?

1

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

Gus Bohóc profilképe

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

2017.07.28 11:45

Én még a Faeriával, ha már megunom a Hearthstone-t. Néha szoktam pókerezni és Honfoglalózni is. Régen játszottam fps játékokkal is, de azokat valahogy már "kinőttem", nem kötnek le annyira, mint régen. A körökre osztott stratégiai játékokat is kedveltem egy időben, sőt még a horror játékokba is belekóstoltam. A Hearthstone az a játék, amivel majdnem (szinte) minden nap játszok, ha csak egy kicsit is, ahogy időm engedi.

Nektek van bármi más játék, amivel szívesen játszotok?

#1

2017.07.28 12:44

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Néha ha megunom az életemet leülök BF-ezni vagy Skyrimozni, de hát meh.... Wowoztam régen, de mára már meguntam. Ritkán HotS vagy LoL, meg Faeria. Ritkán leporolom az AC-t, de főleg HS. Meg szoktam ezn kívül HS-ezni, vagy ha úgy tartja kedvem néha egy kis HS, esetleg HS ha épp minden xar. Legtöbbet talán a HS-el játszok, de szoros volt a kűzdelem, mert pont a sarkában maradt le a HS.

#2

2017.07.28 12:54

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Grepolis amivel még játszogatok, bár már nem úgy mint régen.Igen tudom teljesen más mint a HS de ez van :D

Ez egy netes böngésző játék, várost építeni, megvédeni, majd újakar szerezni kellene benne más játékosokkal együtt(vagy ellenük).Mással nem igazán, mert a grepo is napi aktivitást igényel(mondjuk sokat visszavettem az utóbbi időben régen sokkal többet lógtam rajta) meg hát a hs is, szóval elvagyok...

#3

2017.07.28 14:18

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Hát, mivel is?....elsősorban HS ha van időm, de ezen kívül póker, autóversenyzős game- Need for speed szinte összes epizódja, bár az újak nem jöttek be, az utolsó ami jó volt az az "most wanted" ..far cry, az nagyon bejövős játék, ezekkel már viszonylag régen toltam. Örök kedvenc Heroes III. illetve azok kiegészítői.  Manapság szinte csak HS. :)

#4

2017.07.28 14:42 | Válasz: (#1) Roni (Epic) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

A Skyrimet én is szerettem, ma meg kipróbáltam mobilon a kártyajátékát, nekem nagyon tetszik, lekötött egy-két órára. Ajánlom neked kipróbálásra, hacsak nem te is erre gondoltál. :) (The Elder Scrolls: Legends- Heroes of Skyrim)

#5

2017.07.28 16:20 | Válasz: (#4) Gus Bohóc (Premium) hozzászólására

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Avval is játszok csak lusta vagyok szerkeszteni :D

#6

2017.07.29 05:59

Bartholomew profilképe

Bartholomew (Premium)

BattleTag: Arrownamaste#2808

én jelenleg a Rise of the Tomb Raider szenvedek, de többnyire Hs mert az mellet könnyen tudok dolgoozni vagy bármi mast is csinalni. De befejezetlen jelenleg: Resident Evil 7 Biohazard, The Evil Within, és amivel megszeretnek majd: The Elder Scrolls: Morrowind, Diablo III - Rise of the Necromancer, Dead By Daylight

#7

2017.07.29 21:36

Vrael profilképe

Vrael (Diamond Common)

Közepes játékos

Én Hearthstoneozok az alatt értsétek azt, hogy a napi küldik és ranked 20-ig. Nincs kedvem macerálni azzal. Egy időben a heroicokat is megcsináltam. Most már csak HC Rescue Medivh. Szeretek új paklikat kitalálni. (BÉTA-teszt óta játszom azóta 3 hónap kihagyást tettem magán okok miatt)

Elder Scrool V.: Skyrim

Warcraft Tauri WoW: Igen csóró vagyok az eredetire.

Diablót és Torchlightot játszottam egy időben.

HOTSozni is szoktam amikor kedvem is van meg időm

Overwatchot inkább öcsém nyomja.( Nagybátyámtól kaptuk szülinapra)

Legend Of Zelda trilógiát viszem végig.(Kezdve a Super Nintendos verziótól a Breath Of Wildig amit haverommal nyomjuk)

Telefonon Clash Royale, Deck Heroes, Kaland Játék Kockázat című sorozat

Meg mangák, Kaland Játék Kockázat képek kiszínezése. (Mindegy mi csak fekete-fehér legyen)

LOLt egy időben csak amennyire a Riot védelme jó egyik napról a másikra ellopták a fiókomat, amit lvekig húztam

Régebben a Lego játék sorozatokat.

Attól függ mihez van kedvem és mennyi időm, hogy mivel játszok.

SB

#8

2020.05.11 20:56

Killprovide profilképe

Killprovide (Diamond Common)

BattleTag: #2133646

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

én általában vagy fifa, vagy forza...

#9

2022.12.07 16:39

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Srácok, életem legjobban elköltött 399 Ft-ján vagyok túl. A játék neve Kingdom Rush Origins tabletre. (A pc verziót senkinek sem ajánlom) miután megismerkedtem az alapjatékkal ingyenesen (Kingdom Rush) még hosszú evekkel ezelőtt örömmel láttam, hogy van egy újabb rész némileg szebb grafikával, jóval több tartalommal, növelt nehézségi szinttel a fent említett áron, nem haboztam. És nem is bántam meg, néhány hétre lekötötte a szabad 15 perceimet és lazulásnak is jó. Ajánlom bárkinek aki kedveli a tower defense stílust.

#10

2023.02.20 09:59

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Újabb mobil játék, bár pc-re is van: Railbound a Steamen

Egy cuki vonatos puzzle játék, chu-chu! Hát jjjjjjja. Ha csak meglátom a telefonon a játék ikonját már vérbe forognak a szemeim... A 3. világban vagyok a 10-ből. Aki keresi a kihívást annak bátran ajánlom. Gyönyörű grafika és a legegyszerűbb gépen/telón is elfut.

Chu-chu!

#11

2023.03.28 13:46

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Everybody's Golf a téma

2007-ben jelent meg vagyis még PS3-ra és nem is az életciklusa végén. De mindig is bántotta az elmém ott lebgelül, hogy játszanék vele. Olyan érzés mint a HS-ben egy olyan legendás amit ha kibontanál nem lennél szomorú de azért nem craftolnád le. De igazán sosem volt elég olcsó a PS Store-ban így megmaradt a motoszkálás. 

De most, hogy jégre tettem az új pc beszerzését (egy valamire való pc ma kb 300k és abból fullhd-ban tudsz elvergődni... vicc) előfizettem a PS Plus Extra szolgáltatásra ha már ott a PS4 a polcon. És ez tartalmazza az Everybody's Golf játékot is.

Na végre, 16 év és eljött ez a nap is (tavaly nyáron lőtték le a játék szervereit szóval az online rész kilőve... egyébként sem érdekel). Ugye móka, kacagás, nevetgélnek meg tapsikolnak a karakterek, fancy golfos cuccokba lehet öltöztetni a sajátunkat, cuki a grafika, a játékmenet Nintendósan kazsuál, semmi feszültködés. Megtanulom az összes golfos szakkifejezést, Par, Bogey, Double Bogey, Birdie, Eagle, Albatross, chip(in)-in stb és az egész játékról süvít, hogy japán! Meg vidám attitűd lengi körül.

Megtanulod, hogy mennyire befolyásol a széljárás, melyik pálya oyan, hogy megéri másik ütőt elővenni, mert egy kisebb ütéssel jobb helyről jön következő ahonnan a Green egy jobb (kevésbé dimbes-dombos) helyéről fejezheted be az adott lyukat. Melyik különleges labdát éri meg tartogatni.

Oddakerülsz a Tee-shothoz (az első utés, a tee pedig egy adott méretű négyzet ahonnan bárhonnan kezdhetsz), 3,6 km/h D-DNy felől fúj a hátszél, vagyis megéri utéskor kissé a lefelé irányt is megnyomni, igy alulról utöd meg a ladbát több Levegőt adsz neki, jobban irányítja a szél. X megnyom, elindul a csúszka és mivel a legvégén kell magálítanod könnyebb dolgod van, oké siker.. ebből a mezőny legjobb utése lehet (plusz xp az adott ütőnek) elindul vissza a csúszka, már csak az irányt kell belőni egy precíz gombnyomással... és hát nyilván ez most épp nem sikerül. Így lesz a mezőny legjobb ütéséből homok bunker. Ennyin múlik, 1/10 másodperc. Az idegeim az egekben és ha már így vagy akkor a kövi utést is elcseszheted így pedig az egész tornai szereplésedet...

Szóval ehhez a játékhoz képest a HS egy terápiás program indulatkezelési problémakkal küzdőknek. Legalább nem került sokba.

#12

2023.05.03 20:57

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Star Ocean First Departure R

A nagy sikerű(?) Star Ocean sorozat első tagja 1989-ből, SNES konzolról. Anno a jrpg-k nagyja kizárólag Japánban jelent meg. Később mikor a Sony kihozta a PSP kézikonzolt 2005-ben a műfaj rajongói igencsak örülhettek mert számos addigi szerepjáték kapott angol nyelvű portot. Igen, ez hihetetlenül jó hír volt :) Volt valami bája a többszáz órás játékokat kézikonzolon tolni. (nekem egy különleges kiadást sikerült szereznem a gépből anno, csodájára is jártak, ott is van a polcomon)

Pericci

A szintén ekkoriban induló (és szintén mági futó) Tales of... sorozat kivált fejlesztői hozták létre a Star Ocean szériát. Teljesen más itt a harcrendszer, akcióközpontú, real time történnek a dolgok. Nekem ez a harmadik Star Ocean játékom. 

Millie Chliette

És bár egy különleges kompressziós chipet használtak, hogy a játek cartridge-en elférjen a nagy mennyiségű adat azért nem tagadthatja le a korát a game. Hiába, hogy a konzol határait feszegették akkoriban ma üdítően rövidnek minősül. Ha célratörően haladunk akár cirka 11 óra alatt végezhetünk vele. Persze nekem 70 óra volt...

Phia Melle

Szintén a játék korához kötődik a nehézsége. Időről időre belefutunk olyan helyszínekbe ahol az addig taposnak minősülő karaktereinket szinte one hit-elik az ellenfelek. Ez azért szokatlan mai szemmel. Szóval a grindelés mindenképpen része lesz a játéknak és ez az a rész ami megtetszett nekem (nyilván a fenti képen szereplő lányokon kívül ;) ) Az egész harcrendszer felépítése élvezetessé teszi ezeket az órákat. Az összacsapások után sp-t kapunk amikkel különféle skilleket oldahatunk fel. Van olyan skill amelyik a többi skillt teszi könnyebben feloldhatóvá, nyilván ezt kell először maxra húzni, aztán van amelyik a szintlepéseket rövidíti le, van amelyikkel a random harcok gyakoriságát allíthatjuk be, Ez nagyon hasznos, mikor utazunk lecsökkentjük, viszont mikor fejlődni akarunk feltronásszuk. És még van néhány szuperül kigondolt ilyen.

Erys Jerand

A harmadik dolog ami miatt végülis írok itt a játékról az a harcok allat a többi karaktereink működése. Mindig négyen vagyunk éppen aktívak a partiból de csak egy karaktert irányítunk a többieknek egymondatos iranyelveket adhatunk amik kasztonként eltrérőek. Pl Millie az egyik fehér mágusunk, kiadhatjuk neki, hogy csak a gyógyításra koncentráljon (ajánlott) de harcolhat a fegyverével is vagy lehet általános varázsló aki neha gyógyít máskor átkokat szór vagy erősítő varzslatokat használ rajtunk. És ezek piszok jól működnek a harcok közben, egészen hihetetlen milyen jól le lett ez programozva. Így nem kell a mágiák kasztolásával fogalakoznunk. Rutinos rpg-zőknek a hideg is futkoshat a hátukon egy ilyen rendszer láttán de sosem hoznak rossz döntéseket. Szuper. 

Ilia Sylvestri 

Aki már játszott Star Ocean játékkal annak nem lehet meglepetés a story, ez minden rézsben kb ugyanaz. Sok idő és űrutazás, jajjjj... meg kell szegnünk naaagy törvényt de nincs más lehetőség... bla bla bla. Ennek ellenére mindig élvezetes volt játszani. Jól megírtak a karakterek, felvállaltan a fiatalabb korosztálynak szólnak ezek a játékok. Üdítő. 

Ez mindent megért srácok... brr. Legyen ott a ti nevetek is egyszer ;)

Szerkesztve: 2023.05.04 02:57

#13

2023.06.19 16:58

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Érkezett a Chrono Crossból egy remastered változat,,, ugye még tavaly áprilisban :) de én most találkoztam vele... mindenképpen örömteli hír. Még akkor is ha csak remaster és nem remake vagyis a megjeleneséhez nem nyúltak...

Ez nagy baj mert a PS1-re megjelent játékok mániákusan erőltették a 3d grafikát így sztem rettentő rondák, pixelesek, színtelenek. Nyoma sincs a SNES érában megszokott gyönyörű látványnak. Cserében jóval tartalmasabb darabok. Hogy kinek melyik szempont fontosabb azt egyéne válogatja. A magam részéről a jrpg-zéshez tartozik, hogy közben a szemem kényeztetik. 

De ahogy mondtam, örömteli hogy egy régi széria darabját a mai gépeken is elérhetővé teszik. Így biztosított a fennmaradása. Akik kicsit nem ásta bele magát legalább egyszer az emulátorok beállításának mikéntjébe az nem is tudja milyen terhet vesznek a válláról. Igaz, ezt csak egyszer kell megtenni. 

A Chrono széria Trigger alcímű előző SNES-re megjelent részéhez már volt szerencsém és mind a 10 ujjamat megnyaltam utána. Itt elég nehezen indult a kapcsolatunk mert ahogy mondtam a megjelenés nagyon taszít. De nem csak egyszerűen ronda az anyag hanem sztem szándékosan egy másik design nyelvet választottak mint a korabeli játékok ami nagyon nem engem talál el. De ahogy belebonyolódunk a történetbe egyre inkább el tudok tekinteni a csúnyaságától. Az is segít, hogy kb mindenáron véleményt akartam alkotni magamnak erről a játékról.

Szóval a történet, bár azért várható elemekkel dolgozik (a címből adódik, hogy a sorozat darabjai mind az idő és/vagy az alternatív dimneziók közti utazás körül forognak) tartogat megleptéseket.

Ezzel együtt a harcrendsszer sem mindennapi. Merítkezik a kockadobós kalandjátékokból és hagyományos jrpg elemekből. Igazából nincs kedvem leírni..., rettentően túlbonyolított. Esélylatolgatás megy, környezeti hatásokat lehet kihasználni és kötelezően kombinálni kell a meele technikákat a varázslatokkal. Megszokhattuk a kilencvenes években, hogy ezzel próbálták kitolni a jatékidőt. Azzal a különbséggel, hogy itt kénytelen vagy megtanulni használni. Ez az amit sokszor nem értek más játékokban, hogy szinte felesleges a bonyolult rendszer mert játszhatsz ugyanúgy ahogy megszoktad a többi játéktól.

még nem értem a játék végére... folyt. köv. az elkövetkező hetekben mert alig van időm jatszani.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás