FórumEgyébMelyik Legendaryt craftolnád ebben a helyzetben?

Melyik Legendaryt craftolnád ebben a helyzetben?

0

Petya

Petya profilképe

2015.09.30 17:32

Tehát igazából az már mind megvan amire úgymond szükségem volt, és nagyon törni kell a fejemet  hogy most mit is craftoljak. Grommash-on gondolkodok a legjobban, mivel az új control warrihoz már megvan az összes legend ami kell kivéve őt...viszont eléggé úgy érzem ,hogy csalódnák a magában a pakliban , mert szerintem az ár-érték aránya nem olyan jó mint ahogy sokan mondják. Mostanában Midrange palával játszom a legtöbbet szóval fogalmam nincs melyiket is lenne érdemes. Ezek a Legendek vannak meg:Harrison Jones,Sylvanas,Dr.Boom,Tirion Fordring,Justicar Truehart,Jaraxxus,Mal'ganis(amiket valószínű össze is török, mert nem warlockozok mostanában), és természetesen a blackrock-os, és naxxos kaland-ból az összes.
Szóval:
1.,Grommash? feküdjek neki inkább a control warrinak (amihez Grommash-al együtt 2800 dust kell)?
2.,Cenarius feldobja a Druidot, sokat számítana?
3.,Leeroy? Tempos deck-re érdemes költeni?
4.,Ysera? Dragon Priest?

köszönöm a válaszokat!

#1

2015.09.30 19:48

Semmiképp se törd be a 2 lock legendet! Jók lesznek a lockos küldikhez, valamint a ctrl warit is megfogod majd unni vmennyire, akkor majd jó lesz a demon, vagy hand lock.
Az első pontodat gondoltam elírtad mert Waryant akartál írni az egyik Grommash helyére :P Ha van rá 2800 dustod akkor sztem csináld meg ez a 2 legendet. Viszont Ysera is nagyon jó. Nem csak priest deckekbe! A döntés ugyis a tied lesz :)

#2

2015.09.30 23:05

Grommash elengedhetetlen a Control Warriorba, nagyon jó finisher; Ysera elég sok helyre befér jó rng-vel kapsz tőle egy jó kártyát, de legrosszabb esetben is kapsz, ami sokat jelenthet. Craftolni én inkább az univerzálisokat szoktam, vagyis persze azokat, amik sok pakliban helyet találnak. Egy Ragnaros vagy Alexstraza kraftolást is meg lehet ejteni szvsz.

#3

2015.10.01 08:42

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Kövezzetek meg, de szerintem Gromm már nem annyira kötelező eleme a paklinak. Nagyon sokat Control Warrirozom mostanában (a meccseim több mint felét) és egyre inkább úgy érzem hogy felesleges, hogy kiszokott jönni Tradelni, aztán megdeglik. A pakliból kiveszett a Cruel Taskmaster is és már Varian is kidobhatja Enragelés nélkül (ez azért elég ritka). Most már csak a Death Bite Deathrattle képessége tudja aktiválni, illetve a Shield Slam, amit nem szeretünk erre ellőni, és még bele is halhat ha több a pajzs mint, 9. Illetve nálam egy Revenge, amit beletecheltem a Paladinok és Face Hunterek ellen. Mostanában azzal szoktam nyerni, hogy vagy elfogy az ellenfél keze, vagy nem tud mit kezdeni azzal a végtelen pajzzsal amit felrakok. Szerintem teljesen legit tud lenni a Gromm nélkül Ctrl Warrior. Persze, ha meg van, akkor ne hagyd ki alapon bele kell tenni, de nem ezért nem lesz sikeres a pakli (ha nem lesz sikeres)

Cenarius teljesen felesleges most a Druidák oldalán. Semelyik top játékos paklijában nincs már benne. (értsd ez alatt: streamerek, meta jelentés).

Leeroy csak a nagyon-nagyon agresszív pakliba jó, mint a Face Hunter és Aggro Pala

Ysera teljesen legit. Több pakliba is belefér. Szinte bármelyik Priest pakliba, illetve Control Warriorba is. Sárkány paklik egyik alap kártyája. Őt ajánlom. Akár Ctrl Warrior, akár nem. (Kis érdekesség: Annyira gyengék lettek az új TGT legendek, hogy a kiegészítő megjelenése után inkább egy Yserát kraftoltam szinte rögtön.)

#4

2015.10.01 09:48

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Én teljesen egyetértek totenmesterrel. Nekem is az a tapasztalatom, (mint nagy Ctrl Warrior funnak) hogy Grommash Hellscream olyan típusú kártya, hogyha ő nyerte meg a meccset, akkor valójában nélküle is megnyerted volna, csak később. :)

Legtöbbször tényleg csupán a Trade miatt tudom / muszáj kitenni és azonnal le is szedik, tehát amolyan fél Spell kártyának pedig kicsit drága. :)

Ha Ysera nincs meg, akkor egyértelműen ő a választás, nagyon sok pakli hasznos kártyája és meccseket dönthet el már az első ingyen lapja is...

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#5

2015.10.01 15:39

Petya profilképe

Petya

Totenmester,Indy..nagyon köszönöm, hogy megosztották a tapasztalataitokat is, és nem csak szimplán egy tippet adtatok:). Most, hogy elmondtátok ,hogy Grommash tényleg annyira nem fontos mint gondoltam sokat segített a választásban. Szerintem is akkor marad Ysera a válasz adásotok döntő volt szóval mindenkinek megy a +

#6

2015.10.02 17:31

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

A warlock legendarykat én sem törnék össze a helyedben, demon handlock jelenleg a meta top5 legerősebb paklijában benne van. Ha most nincs is kedved játszani vele, később lehet, hogy lesz. Alapból disenchantolni nem éri meg semmit, ha nem muszáj.

Kraftolásnál általános szabály, hogy érdemes először a neutral legendary-ket nézni, ezeket több pakliban is fel lehet használni.

Ragnaros: rng ugyan, de beférhet sok midrange - control pakliba. Bár az agresszív meta nem kedvez neki, mert sok kis minionnal az ellenfél térfelén nem sokat ér.

Alexstrasza: freeze mage, control warri, de akár más control pakliba is beférhet.

Class legendary-k

Archmage Antonidas: freeze mage, tempo mage, talán őt érdemes leginkább

Biros

#7

2015.10.02 22:45

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Jó neked (is) hogy van dr.boom meg sylvanas, én velük fogom kezdeni.

3.nak alestrasza lenne a terv, ha nem überaggro ami 8.kör előtt kicsinál, akkor sokat ér az a max/2 HP le az ellennek, vagy odáig fel neked, , szóval én rá szavaznék, azt a véleményt meg osztom, hogy kasztspec legendaryt ne kraftolj.

Nekem ilyen a dobogó kraftolás téren, ugyanakkor a további sorrenden még nem agyaltam oly' messze van, de szerintem ragnaros is elég táp, ráadásul szívesen látnám a gyüjteményemben leeroyt is, meg akik még nem jöttek szóba se, véleményem szerint baron geddon & hogger is sokfelé használható.

Csak részben vág ide, de jelenleg a TGT paklikatveszem sorra amint van 100gold, és ma bontottam egy nexus champion, ami ugyancsak elég izmosnak tűnik bár rng, de a saját lapkészletem figyelembevételével több pakliban is beraktam, ha már megvan.

Ellenben egy 'fölös' nat pagle ül az albumomban, amit még kb soha sehol nem használtam, és hogy kérdésem is legyen azt érdemes volna betörnöm vajon?

#8

2015.10.02 22:56

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Jah és Bloodmage Thalnos kimaradt, pedig nálam top10es mivel 2 manáért laphúzás meg +spellpower, de dustot azért egyenlőre nem áldoznék rá mégse egyenlőre.

#9

2018.07.10 16:23

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Azt írtad így a vége felé hogy kedveled a (Pay)PALadint. Sunkeeper Tarimhoz mit szólsz? Mal'ganis nagy erőforrás lehetne egy Reno vagy egy cube warlockba wildben. Nekem nagyon bejött.

#10

2018.07.10 16:29 | Válasz: (#8) Hazekiah (Diamond Common) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Bloodmage Thanos tényleg jó fajta de nemrég elemezgettem a spell damage értelmét.. Főleg egyszerre több mindent sebző spellek használatakor ér bármit is. Más esetben( szimpla célpont) spellenként plusz egy sebzés. Ezt max egy Elven Archerhez hasonlítanám. Thalnos viszont magába sűrít egy kártyahúzást is ami önmagában ér 2 manát. Szóval passzív értéknek tökély egy control pakliba vagy egy miracle Druid/Rogue ba.

#11

2018.07.10 16:45 | Válasz: (#10) swordIV (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Thalnos sztem mostanában haszontalan. Nem csoda, hogy nem játszák sehol sem. Pl rugóban nagyon sokat jelent a spell damage ha már csak a 3 damage-es Backstabet nézzük de +1 spell damage mellett az Eviscerate leviszi Genn Greymane-t. Ha vki spell damage-el szeretne kiserletezni manapság akkor a Tainted Zealotot ajánlom. Általában nem foglalkoznak vele mert túl sok erőforrást igényel leszedni plusz önmagában nem Defile beindító. Szóval jó kis lap. De ma sztem egyik spell damage lapnak sincs különösebb értelme. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás