HírekÚj módon játszhatjátok a Hearths...

Új módon játszhatjátok a Hearthstone-t, a Kraken évében (frissítve)

Borovi Bence | 2016.02.02 20:30
10235

a Kraken éve

Hamarosan hatalmas változások fognak érkezni a Hearthstone-ba! A Play mód szét lesz választva Wild (Vad) módra, amit most használunk és a Standard módra, ami egy sokkal jobban megkötött formátum lesz. Részletekhez olvassatok tovább!

Röviden összefoglalva:

 • Play Standard: Ebben a játékmódban a játékosok a Basic és a Classic kártyákon kívül az éppen aktuális év, illetve az előző év kártyáival játszhatnak. (Tehát ez a mai napon azt jelentené, hogy játszhatjuk a Standard módot a 2016-os lapokkal (ilyen még nincs), a 2015-ös lapokkal (LoE, TGT, BRM), továbbá a Classic és Basic lapokkal, de nem játszhatunk Naxxramas és GvG lapokkal, mert azok 2014-ben érkeztek.)
 • A Standard módot is lehet majd játszani Ranked és Casual módon és duel-ekben is, tehát erre is lehet Hearthstone versenyeket építeni majd.
 • A mostani jól ismert Play mód ezentúl Wild (Vad) néven lesz elérhető a játékban. Azért nevezik vadnak, mert ahogy egyre több kártya lesz, itt egyre kiszámíthatatlanabb vad paklik lesznek majd!
 • Mivel a Wild és Standard játékmódban is lesz Ranked mód, ezért logikusan mindkét helyen különböző rangotok lesz.
 • Készüljetek! Újra fogják gondolni a Classic és Basic szettek lapjait, beleértve a kasztspecifikus kártyákat is! Úgy érezték ez a tökéletes alkalom, hogy módosítsanak azokon a kártyákon.
 • Több pakli hely érkezik! Ha feloldottad mind a 9 hőst, akkor kapsz +9 pakli helyet, így akár 18 paklid is lehet egyszerre!
 • A Standard-ben nem elérhető lapokat többé nem vásárolhatjátok meg a Shop-ban, beleértve a kaland módokat sem, de le lehet majd gyártani őket Dust-ból! (Tehát amint ez elérhetővé válik, Naxxramas kártyáit lehet majd kraftolni!)
 • Akik legalább Naxxramas 1. szárnyát megvették, azok számára továbbra is megvásárolható marad a többi szárny.
 • A Standard formátum első évét a Hearthstone-ban a Kraken évének nevezik! Amint a következő évben megjelenik az első kiegészítő, azzal egy új Hearthstone év kezdődik el, a Standard formátum frissítésre kerül, vagyis a két évvel azelőtti paklik kikerülnek és egy újabb mitikus állat fogja szimbolizálni az évet!
 • Azok a kártyák, melyek megidéznek egy másik kártyát, csak olyan lapokat fognak megidézni, amelyek abban a formátumban elérhetőek!
 • Tavasszal érkezik a 2016-os év első kiegészítője, amikor elkezdődik a Kraken éve!

A teljes cikk fordítása:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Izgalmas változások érkeznek a kocsmába! Büszkén jelentjük be, hogy új formátumot vezetünk be a Hearthstone-ba! Akárcsak most kezdesz bele a Hearthstone-ba, vagy egy veterán vagy, az új Standard formátum segít majd a Hearthstone-t frissnek, izgalmasnak és könnyebben hozzáférhetőnek tartani az elkövetkezendő években, miközben a wild formátum megőrzi mindazt, amit már most is ismersz és szeretsz a Hearthstone-ban!

Az új sztenderd

Standard az új formátum a Play módban, ahol a játékosok a legújabban kiadott kártyákat használhatják. A Standard-ben olyan kártyákkal játszhattok, amelyek a jelenlegi és az előző évben jelentek meg, illetve a Basic és a Classic szetteket. Olyan játékosokkal fogsz összekerülni, akik szintén Standard paklikat használnak.

play standard

A Standard egy frissebb Hearthstone élményt ígér!

 • A Standard-nek köszönhetően egy sokkal dinamikusabb és kiegyensúlyozottabb metajáték jön létre.
 • A megszabott szetteknek köszönhetően minden egyes új kártyának nag hatása lesz!
 • A fejlesztőknek több szabadságuk lesz az izgalmas kártyák elkészítésében.
 • Az új játékosok könnyebben csatlakozhatnak a játékba, anélkül, hogy túlzottan sok kártyát kellene összegyűjteniük.

A Standard csak duel, Ranked és Casual-ban lesz elérhető, az arénákat és a Solo módokat nem érinti.

A vad valóban vad lesz

Wild (Vad) az új neve a Hearthstone-nak, amit már most is ismersz, mert az lesz az a formátum, ahol minden megtörténhet. Míg a Standard az újonnan kiadott kártyákat helyezi a reflektorfénybe, addig a Wild módban a Hearthstone már eddig is megszokott őrült mulatságát élvezheted. Természetesen, amint új kártyák kerülnek be a játékba, a Wild annál inkább kiszámíthatatlanabb és vadabb lesz!

Játék szempontjából semmi sem változik a Wild-ban: ugyanúgy teljesítheted a küldetéseket, szerezhetsz Gold-ot, haladhatsz a ranglétrán, szerezhetsz kártya hátlapokat, elérheted a legenda rangot és használhatod az összes eddig megszerzett kártyádat. Olyan játékosokkal fogsz összekerülni, akik szintén Wild paklikat használnak.

play wild

Ranglétra mászás

Amikor a Standard-et bevezetjük, választhatsz majd Standard és Wild Ranked meccsek között és különböző rangot lesz mindkét formátumra, ezáltal rangokat szerezhetsz és elérheted a legenda rangot Wild és Standard módban is, ha úgy szeretnéd! A szezon végén a jutalmat a legmagasabb rangod alapján fogod megkapni, de nem kapod meg mindkettőből, úgyhogy nyugodtan játssz csak azzal, amelyiket a legjobban szereted! (A barátaid csak a Standard rangodat fogják látni a listán!)

Ideje visszatekinteni

A Standard formátum érkezése tökéletes formátum számunkra, hogy áttekintsük a Hearthstone-t. Általában eléggé konzervatívak vagyunk a korábbi Hearthstone kártyák változtatásait tekintve (és a jövőben is azok maradunk), azonban most az a tervünk, hogy az új Hearthstone évet egy tökéletes lehetőségként a Classic és Basic lapok újragondolására használjuk, beleértve a kasztspecifikus lapokat is és várhatóan meghozunk néhány olyan változtatást, amit már hosszú ideje tervezünk.

További információ a kártyák változásairól akkor várható, amint közelebb kerülünk a Standard formátum megjelenéséhez.

Több pakli hely? Több pakli hely!

Igen! Több pakli hely! Ha feloldottad mind a kilenc hőst, akkor 9 újabb pakli helyet is fel fogsz oldani, így összesen 18 paklid lehet majd egyszerre.

18 pakli hely

Engedd ki a Kraken-t!

A Standard formátum tavasszal érkezik! Amint ez a hatalmas pillanat bekövetkezik, az alábbi lapokból készíthetsz majd Standard paklit:

 • Basic
 • Classic
 • Blackrock Mountain
 • The Grand Tournament
 • The League of Explorers
 • 2016-os tavaszi kiegészítő

A Curse of Naxxramas és a Goblins vs Gnomes nem lesz része a Standard-nek. Amint kiadjuk az év első kiegészítőjét, akkor azok a szettek, amik nem abban az évben, vagy azt az megelőzőben jelentek meg, többé nem lesznek elérhetőek a Standard formátum részeként.

Abban a pillanatban egy új Standard év is elkezdődik. Minden egyes új Hearthstone évet egy állatövi csillagkép fog jelképezni, melyek Azeroth egén csillognak éjjelenként.

Az első Standard évet a Kraken éveként fogjátok megismerni, úgyhogy jobb, ha már most felkészültök.

mi lehet az új keigészítő

Megvadult

Azon kalandok és kiegészítők, melyek nem képezik részét a Standard formátumnak, többé nem lesznek megvásárolhatóak a Shop-ból - idén ez a Naxxramas-t és a Goblins vs Gnomes-ot jelenti. Ha megszeretnéd szerezni ezeket a kártyákat, hogy használhasd a Wild módban, akkor legyárthatod őket Arcane Dust-ből - azokat a kártyákat is a kaland módokból, melyek korábban nem voltak kraftolhatóak. Azonban ha már egy kaland módnak legalább az első szárnyát megvásároltad, amíg erre lehetőséged volt, akkor a későbbi szárnyakat is megvásárolhatod hozzá bármikor a jövőben.

krafolj Naxxramas-t

Izgatottak vagyunk!

Keményen dolgoztunk, hogy előkészítsük a terepet a Standard módban, és elképesztően izgatottak vagyunk azokkal a nagyszerű dolgokkal kapcsolatosan, amelyeket majd ez az új formátum fog elhozni a Hearthstone-ba: frissebb játékmenet, sokkal nagyobb hatással rendelkező kiegészítők, és - mivel a Standard formátum lesz a hivatalos formátuma a Hearthstone Championship Tour-nak - egy még izgalmasabb versenysorozat. Összességében, úgy hisszük, hogy a Standard lesz a legszórakoztatóbb módja a Hearthstone-nak.

Reméljük, hogy ti is izgatottak vagytok, alig várjuk, hogy megtudjuk mit gondoltok.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Új módon játszhatjátok a Hearthstone-t

Vissza a főoldalra!

kiegészítő kraken

További híreink