KépekBemelegítés a közelgő kalandra

Bemelegítés a közelgő kalandra

Még senki nem értékelte, leszel az első?

2020.01.15 11:44
124 2

Egy teljesen kezdő accounton is neki lehet menni a Lich Kingnek. Olyan lapok vannak a paklimban mint a Darkscale Healer meg az Earthen Ring Farseer és persze Galakrond meg a sleppje. Egy jól irányzott [Murozond, the Infinite] lehozta meccset.

Így nagyjából 1000 dustot és pár óra szórakozást  nyertem a Frozen Throne kalandból. És újra megtapasztalhattam mennyire borzalmas szett volt a KotFT. 4 pakkból a legjobb lap egy common de nem akarmilyen a Cobalt Scalebane

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2020.01.15 21:31

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

És újra megtapasztalhattam mennyire borzalmas szett volt a KotFT.

Köszönöm.

Beteg kártyák jöttek a KFT-vel? Persze, rengeteg, főleg a főszereplő Death Knight-ok...

DE irdatlan mennyiségű selejt is érkezett. Például, ez mi: Wicked Skeleton? Nem vicc, egyetlen egyszer láttam kijátszva. Egy aréna meccsen. Egy Trollden videóban.

Látom benne az ötletet: eltolsz egy asztaltörlőt, majd utána kidobhatod ezt. De egy sima vanilla lénynek alapból páratlant kell felmutatnia ahhoz, hogy egyáltalán szóba jöhessen. Ennek, nincs mit szépíteni rajta, siralmas értékei vannak. Arénába meg túlságosan szituációs.

Bőven akadnak Northrenden hozzá hasonló "ínyencségek". Minden kiegészítőben vannak töltelékek, de látatlanba megkockáztatom, hogy talán a KFT a leggyatrább töltelék lapok terén. Un'Goro lapjainak egyensúlya után durván arcon vágott ez.

Nem vitatom el a KFT érdemeit, meg értem én, hogy Scourge meg holtak... de hát na. :D

Szerkesztve: 2020.01.15 21:35

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2020.01.16 13:27 | Válasz: (#1) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Épp nemrég egy Brawlban volt hihetetlen meccsem a Skeletonnal. Valami 22 támadással sikerült letennem. Sajnos nem találom a képet.

Igen, sok olyan lap volt ami elsöre nem is tűnhet annyira szörnyűnek de végül szinte az egész szett játszhatatlannak bizonyult. (pár kivételtől eltekintve, khm..  How long can this go on)  Volt egy 3/4 ami ha megsebződött kapott 2 támadást vagy egy elemental ami buffolódott mikor összetört a fegyód. Minddel próbálkoztam és mind elbuktak :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás