KépekBloodreaver Gul’Dan én így szer...

Bloodreaver Gul’Dan én így szeretlek :D

Még senki nem értékelte, leszel az első?

Dátum: Megtekintve:471

Egy csak Voidwalkerekből álló boardot kapott vissza az ellenfelem a DK-ból :D Persze a szomorú igazság az, hogy ez is elég volt a győzelemhez de az már mindegy is. Jót mosolyogtam a dolgon és meg is osztom veletek. 

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

Dátum: 2018.05.20 13:13

Vendég profilképe

Név: Vendég

Gondolom a végső győzelemhez véletlenül se a Hero Powere segítette az ellenfeledet, az a HP, amit nem volt szükséges nerfelni.

#2

Dátum: 2018.05.20 13:34

EGYEDI_GYEREK profilképe

Név: EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Érdekes, hogy a Duidnál választani kell, hogy 3 gyógyulás vagy 3 sebzés. Ha a sebzést választod, akkor a fejeddel kell ütni. A Warlock-nak nem kell dönteni semmiről. 3 Sebzés + 3 Gyógyulás + A fejedet sem kell használni, csak leszedsz egy lényt és kész.

Már ez sem kiegyensúlyozott és a Battlecry effektet még nem is vettem hozzá. Egy ilyen board is idegesítő, hátmég a 2 Doomguard vagy 2 Voidlord. Well Played

#3

Dátum: 2018.05.21 16:19

swordIV profilképe

Név: swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Legalább akkor legyen a sebzése 3 helyett 2 . És max 6 demon-t hozzon vissza. Akkor egyensúlyozva lennénk.

#4

Dátum: 2018.05.21 21:08 | Válasz: EGYEDI_GYEREK (Common) (#2) hozzászólására

Annyira nem is különös, mikor megjelentek ezek a lapok a Druida a meta legerősebb kasztja volt, a Warlock pedig a leggyengébb. Csak a koboldos kiegészítővel lett túl erős. Talán az is kiegyensúlyozná, ha csak különböző démonokat idézne meg.

#5

Dátum: 2018.05.22 11:17 | Válasz: EGYEDI_GYEREK (Common) (#2) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Sztem a Druid Dk hero powere is nagyon erős. És az, hogy már a hetedik körben kimehet pláne brutális. Más nem control deckek ellen teljesen ellehetetleníti az ellenfelet. 

#6

Dátum: 2018.05.22 11:24 | Válasz: Vendég (#1) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Az volt a gond, hogy nem húztam fel sem a Stitched Trackert sem Kathrenát így kézből kellett kidobálnom a nagyobb lényeket és mindig leszedegette így esély nem volt a kockát valami értelmes dologra rávágni így a pakli játszhatatlanná vált. Mert egyébként ediigre már ez a pakli szeretné befejezni a játékot a Cube-Devilsaur-Cube aktivátorok OTK val. 

#7

Dátum: 2018.05.22 21:48

Feccco profilképe

Név: Feccco (Golden Common)

Közepes játékos

Nem akarom a Warlockot védeni de ő csak 30 HP-ra tudja vinni az életét, míg a Druida végtelenségig tudja az armort pakolni!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás