KépekCsak a szokásos classic pillanatok.

#1

2021.10.24 17:58

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Golden Rare) - Közösségépítő

Gratula, szépen megválogattad a képeket :D.

Hogy még hitelesebb legyen, lehetett volna olyat is, ahol épp te kapsz ki. :P

3. helyezet birkás

2. helyezet tankos

1. helyezet 7 laphúzásos Harrison Jones

Szerkesztve: 2021.10.24 17:59

#2

2021.10.24 19:43 | Válasz: (#1) VasPaladin (Golden Rare) hozzászólására

Köszönöm szépen! 

Hát igen, legközelebb akkor csak neked feltöltök majd olyan képeket is, ahol pofátlanul kapok ki én is. Jó kis face hunter, vagy mana csaló druida ellen. :P :D

Egyébként ahol az Ancient of War-al sikerült 10-et besebeznem azt a meccset végül nem nyertem meg. Csak azt nem töltöttem fel hogy az én fejem pukkan szét. :)

#3

2021.10.27 12:16

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Nekem "csak" 6 húzás jött össze anno. :)

Szintén kedvem támadt nosztalgiázni viszont nem néztem át a kb 200 feltötlött képem de egyre emlékszem. Régebben ugye a mágus évekig top kaszt volt a rugónak pedig mindig is természetes ellensége, így minden egyes alkalom amikor elkaphattam egyet élményszámba ment. Dr. Hippi pedig az egyik nagy nevű játékos még Kolento idejében. Hihetetlen meccseket játszottak egymás ellen.

Íme

Hasonló szitu mint mikor a mágus fagyasztja az asztalt, kiteszi a Doomsayert aztán passz te meg kiteszel egy Fiery Batet. Szintén biztos halál a mágusnak, már a saját körében. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás