KépekElső!

Első!

Még senki nem értékelte, leszel az első?

511

Életem első dupla legendás bontása. Természetesen egy kettő napos accountomon:D És egyébként ezek nem is azok a legendák amik az első 10 csomagból automatice járnak. Az Antonidas bácsi volt :D 

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2018.10.10 13:57

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Egyébként aki azt gondolja, hogy rank 46-on csak funolás van az nagyot téved. 

Amúgy már pontosan nem is emlékszem de nem kellen kapnia ma minden új accountnak egy Death Knight hős kártyát és Marin the Fox-ot minimum? De talán Witchwoodból is kéne járnia alapból egy legendás lapnak a belépéskor? Vagy azt csak az első Witchwood pakli után kapjuk meg? 

#2

2018.10.10 14:45

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

 

Hogger és régi ivócimborája, King Krush... :D

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#3

2018.10.10 15:22 | Válasz: (#2) VaBeZ (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

És tényleg :D 

#4

2018.10.10 16:15

A kutya fáját neki , a sors akarata XDDD

VaBeZ művészúr tudott valamit mikor eme sorokat írta :D

#5

2018.10.10 20:45 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Az biztos, hogy az igyen Death Knight az Icecrown citadella prolouge-jának teljesítéséért jár, Marin the Fox-ot pedig ha jól emlékszem a Blizzcon alkalmával lehetett megkapni adott napon való belépéssel (aki vásárolt Blizzcon jegyet, az arany Marin-t kapott). A witchwood-i ingyen legendás lap is szerintem adott napon való belépésért járt.

Amúgy meg töröld lefelé ezt a képet, még lelövöd a hearthstone történet folytatását! :D

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#6

2018.10.10 20:58

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én is pont hétfőn kezdtem egy új accountot kíváncsi voltam hogy milyen rank 50ben játszani, midrange hunterral játszok és nagyon jól hasít még az is lehet hogy felteszem majd ide hátha segít a kisebb készlettel rendelkezőknek.

Marin-t akkor lehet megkapni ha nyitsz egy koboldos csomagot, mint annak idején C'Thun-t is így lehetett.Witchwoodból nem tudom jár-e ingyen legendás de ebben nem vagyok biztos :/

#7

2018.10.11 09:03

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Köszi a tanácsokat. Az a helyzet, hogy derengett, hogy jártak legendások csak a részletekre nem emlékeztem :) Viszont tegnap utánanéztem itt a HsHu-n és igen sajna a Wicccsvúd legendás a kieg stratjakor járt belépésért :( De a Death Knightot megszereztem tegnap. Uther...  vajon létezik low budget OTK paladin? :) utánajárok :) 

Igen, a középtávú hunti a legjobb olcsó deck. Én mindegyik “egyéb” accomon összeraktam. Az a vicc, hogy az Egalehorn Bow és a Highmane minden accon egyből megvolt nekem. Mintha azok is basic lapok lennének :D Tedd is fel szerintem. Én is szándékozok feltenni egy mage-et egy kisebb útmutatóval, hogy lehet kimaxolni az ingyen pakkokat illetve mostmár tisztában vagyok a lehetséges ingyen legendák megszerzésével is szóval azt is jó lenne beleírni. De, hogy mikor lesz rá időm azt nem tudom.

És tegnap találkoztam rank 45-ön egy olcsó control warrival. Úgy is tűnt, hogy meg tudom fogni végül de valahogy elcsodálkoztam mikor kitette az acolyte of Paint mikor 4 lapja volt még a deckben... hát nem elcsattintott egy Dead Man’s Handet a galád.. egy Direhorn Matriarch-ra, két Omega Assmebly-re meg még volt a kezében valami de nem tudom mi. Lehet egy második Dead Mans Hand... Abban a pillanatban vesztettem. Az nagyon tetszett.

#8

2018.10.12 12:53

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Azért Hoggert manapság szivesen látnám even paladinban... 

#9

2018.10.12 13:20 | Válasz: (#8) swordIV (Epic) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Mindegyikőjüket szívesem látnám a main accom kollekciójában. Mondjuk Hoggert pont nem annyira. Kipróbáltam.. hát, hogy is mondjam... elég vegyesek az érzéseim vele. (shit) 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás