Összes kép megtekintése + Kép beküldése

#1

Dátum: 2018.01.12 18:01

Gus Bohóc profilképe

Név: Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Ennyire haragszol rájuk? Nem túl gyakori ellenfelek, vagy csak nekem nem. Én egyébként nem igazán szívlelem a mill deckeket, valahogy az nem tetszik nekem.

#2

Dátum: 2018.01.13 05:02

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Véleményem szerint aki ilyen köztudottan rák deckel játszik az menjen a sunyiba de főleg rankedre. Ez olyan, mint amikor valaki standard felszerelésben indul a vadon meghódítására. Rák. És egyébként is mi ez a mill szisztéma és miért lehet ezzel nyerni? Én sem találkozom ezzel a fajta ellenféllel sűrűn de az elég is. Valahogy olyan nekem mint annak idején a Taunt wari, nehezen veszem észre, hogy rég vesztettem és akármit is csinálok az mindegy mert csak az számít h nála mi van. Azért.. ez a nap mérkőzése volt :) 

#3

Dátum: 2018.01.13 10:29

Venefius profilképe

Név: Venefius

Véleményem szerint az alapvető probléma-mondom még egyszer, az én meglátásom szerint-, hogy HS-ben behozták azt a mechanikát, hogy bele lehet "nyúlni" a másik paklijába. Először még csak 2 lappal tudtál égetni ha jól emlékszem (Oracle meg Mulch) aztán jöttek sorban szépen az olyan lapok, melyek erre a dologra építettek...most már fél paklikat lehet lopni meg égetni. Örültem anno, hogy ez a játék ezt a mechanikát kihagyta a többi hasonló kártyajátékkal ellentétben, ott sem tetszett soha.

Az Edda is megírta: "Változó idők"

:)

#4

Dátum: 2018.01.14 20:36

swordIV profilképe

Név: swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én ellenfélnek nem de jómagamnak ismerem ezt a decktípust és szerintem a legnagyobb erősség hogy (főleg a rogue) elég gyorsan tudja dobálni a lapjait, remélhetőleg gyorsabban mint az ellenfél és minél több lapja ég el az ellenfélnek, annál komolyabb lapelőnyre tehetünk szert. Így kevesebb lappal száll szembe a mi TÖBB lapunk. Amúgy mivel az álom Kingsbane minimum 4 lapnak megfelelő ezért is előnyös az ellenfél lapjait égetni.

#5

Dátum: 2018.01.15 11:05 | Válasz: swordIV (Epic) (#4) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Név: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Engem nem is az zavar ebben a fajta játékban h égnek a lapjaim hanem igazán az veszi el az életkedvem mikor végre ki tudok pakolni és akkor jön a második Vanish és ezzel minden lapom oda ami a boardon volt. Ez a fajta stílus emlékeztet a régi reno és freeze mageekére amiknél lehangolóbb dolog még nem történt velem mióta játszom a játékot. Ettől még az iszonyú 5.körös rák secret tempo mage is valahogy korrektebb.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás