KépekMagas szint

Magas szint

Értékelés: 3.67/5. Értékelj te is.

212

Újabb felfedezés: még a pakliba rakási sorrend is számít! Értem arra hogy ha először Malchesar kerül be a paklidba és utána Baku akkor az utóbbi effektje nem működik. Hát az ellenfelem viszont okos volt.. Én meg csak nézek hogy mi a túró. Egy másiknap nem jött össze a dupla start of game és mindkettőt meg kérdeztem melyiket rakta be először. Mondjuk fura hogy emlékeztek rá. De így már tudom hogy nem csak a deathrattle és az end turn effekteknél számít a sorrend.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2018.12.03 20:59

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Kíváncsi lettem és preparáltam egy meccset magam ellen ugyanazzal a paklival. Az egyik félnél előbb Malchezaar futott le a másiknál pedig előbb Baku @-@ (a log-ban látszik)

#2

2018.12.03 23:31 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Ööö wat... Akkor ez vagy azt jelenti hogy hülye vagyok cagy azt hogy Machesar csak páratlan árú lapokat rakott be. Valamiért én az előbbire tippelek.

#3

2018.12.04 05:41 | Válasz: (#2) swordIV (Epic) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én a második lehetőségre tippelek ;) Hisz aki a játekot játsza már hülye nem lehet ;) De sztem ez akkor is érdekes. Mármint, hogy mi alapján dönti el a játek, hogy mikor melyik megy végbe előbb? Biztos van erre is valami szabály a végtelen méretű naaagy Hs szabálykönyvben. 

#4

2018.12.06 10:05

"This card's effect takes priority over Prince Malchezaar, so the effect will activate even if Prince Malchezaar shuffles in even-cost cards into your deck."

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás