Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

KépekRetró HS

#1

2024.01.23 09:13

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

,,, és valóban, annyira már nem gyakori találkozás.

Biztosan büszke rád Anduin, szedd össze magad. :)

#2

2024.01.23 21:23 | Válasz: (#1) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ugye, hogy van értéke ennek a pillanatnak? Legalábbis itt a HSHU-n. 

igyekeztem :) 3-ból 2 win

Gondolom hallottad a híreket Odaátról. Én csak az imént MajinBae-től és... lényeg, hogy most kb ugyanazon kell agyalnom mint neki. 

#3

2024.01.23 22:30 | Válasz: (#2) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Most jártam utána, hát ez mélyen ütött. :(

Sajnálom hogy én sem tettem ez ellen.

Nem tudom, vegyesek az érzéseim. Már késő visszatérni, de hát, mikor még volt lehetőség sem jöttem vissza végül, mégha nem is tudom megfogalmazni miért...

De a Hearthstone sem dőlhet kényelmesen hátra nálam. Erősen vívódom belül már egy jó ideje, és az előjelek sem javultak, sőt... 

SNAP kizárva.

#4

2024.01.24 08:18 | Válasz: (#3) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én is meglepődtem bár a számokat látva és ahány közvetítő otthagyta a játékot már eddig is csoda, hogy működött.

Érdekes, hogy nekem is a saját felelősségem jutott eszembe egyből. Hogy sosem fizettem abban a játékban semmiért. Pedig a mai napig nyomom ha nem is minden nap. Igaz, csak a pve részét és azt mondják az kap majd támogatást... hát kíváncsi leszek milyen lesz ha abból akarják fenntartani a játékot..  na mind1. 

Nem tudom nézted -e MajinBae videóját,  lamentált, hogy talán TFT, a Magicbe nem akar visszatérni de azt mondta: Marvel Snap definitley not! :) Pont ahogy te is meg én is gondolom. 

A HS szörnyű lett sztem, a tradícionális résszel képtelen vagyok játszani. De a BG-vel elvagyok bár az is kezd brutál módra váltani.

Pedig azt hittem, ez az új szemlélet ahogy játszol nem annyira érzékeny a játék milyenségére. 

#5

2024.01.24 13:51 | Válasz: (#4) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

A fejlesztők szerették a játékot, érződött rajta, viszont úgy érzem a Riot egyszerűen évek alatt nem tudta eldönteni mit akar a LoR-ral, mi legyen a jövője. Nem ez volt a fő ok, de ezért is tértem vissza a HS-hez. (Viszont megállás nélkül hallgattam az új térfelek zenéit, ez volt az első aggasztó jel, megcsappant a kozmetikai tartalom, a játék egyetlen bevételi forrása...)

Most el kell fogadnunk, hogy a LoR békében nyugszik, de ki tudja, hátha egyszer a jövőben visszatérnek hozzá, reménykedni lehet. Addigra talán elrendezem magamban akarok-e tenni érte, vagy sem. (Nem játszottam, de kíváncsi leszek a HotS feltámasztására is...)

A SNAP merőben más szellemben született, mint a többi online kártya játék. Néha-néha hallom hírét milyen megosztó a monetizációs rendszere, de én már a játékmenetével telítődtem pár hónap alatt, nekem ez túl gyors. Nem én vagyok a célközönség, elfogadtam. (De aggaszt ha ez lesz a zsáner egyetlen túlélője...)

Igen, megnéztem a videóját, sajnálom őt is, Roffle-t, Corbett-et, Getmeowth-ot, mindenkit, aki tényleg szenvedélyből gyárt tartalmakat.

Régóta szívják a HS vérét, de az elmúlt pár évben aztán tényleg érződik rajta, és nem tudom mi lesz a Micro alatt... Szerencsére a lényeg, a (standard) játékmenet még mindig első náluk. Bennem meg továbbra is meg van a kedv és az akarat, hogy kompetitív szinten fejlesszem magam (ami igaz változatlanul döcögősen megy, és nincsenek bajnoki ambícióim), és szerettek elővenni régi paklikat (a halva született Twist-et is csak elengedni tudom). DE, ha tényleg elbutul a játék (és itt tényleg, nem csak picsogásból), ha a meta változatosságát az átgondolatlanság adja... ott lesz nekem vége.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás