KépekSzórakozás a dögkút mélyén

Szórakozás a dögkút mélyén

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.02.27 20:14
129 4

Olyan jól megy mindig az utolsó napi hajrá, hogy ötösről sikeresen letornáztam magam a kályháig. Amúgy Potion of Illusion jól működött Zephrys the Great-en + Sathrovarr + plusz az új kártya aminek még nem tanultam meg a nevét ami megint csak Potion of Illusionoket adott.

Mondjuk most már nagyon elegem van hogy 20-ból 19 játékos vagy gyorsan conceadel vagy ami még rosszabb ott hagyja a játékot. Mint ahogy itt is. Mondjuk mi mást csinálhatott volna. De tessék férfiasan viselni ha legyőznek. Komolyan érdekelne egyszer ha valaha az életben felmászok aranyig, ott milyen meccsek lesznek ha az ezüst is ennyire durva már.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2021.02.28 08:21

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Epic) - Közösségépítő

Arany szinten, nagyjából ugyanez a helyzet. Bárhogy jöhetnek a játékosok, ez is szerencse.

Lehet kifogsz egy veteránt, aki hetekig nem lépett be és pont azon a szinten van, vagy épp egy wild játékost fogsz ki, aki csak a napiküldi miatt lépett standardbe, vagy egy hasonló szintű játékossal dob össze mint te, vagy ugyanez csak az ellenfeled kinézi a legjobb winrate-es deckeket. Vagy egy teljesen átlag felhasználó, aki heti 1x belép csak a játék kedvéért. De még számtalan féle játékos jöhet veled szemben, úgyhogy nagyrészt lutri.

Amikor kezdem a játékot én is úgy voltam vele hogy miért adja fel, de jó lett volna a megérdemelt kivégzés. :D (főleg ha már régóta csak vesztek)

Ma pedig már, ahogy látom a vereséget jön a concede. Nincs türelmem végigvárni míg kivégez, csomó időt lehet megtakarítani vele. (Akár otk paklival vagyok, kiporlasztják a kulcslapot-concede. Kontrol Palázok- jön Mr. Tickatus Brannbarátjával-concede :D, aggrózok, kifogytak a kezemből a lapok, az ellen felhealelte magát, kipakolta a tauntot-concede. Hiába jól álltam, kövi körben ott a nyilvánvaló vereségem-concede stb.) 

Nagyon ritkán várom meg a "természetes halált" és az általában egy kiegyensúlyozott játék következménye, mikor tényleg csak 1-1 kártya vagy random kártya dönti el a kimenetelt.

De visszatérve, ha nem adod fel bizonyos esetben, nagyon sok időt veszíthetsz feleslegesen. Vagy csak amiatt mert, a vereséged biztos, csak 2-3 múlva jön el. Addig is bohóckodik az illető, vagy a rosszabbik, amikor szándékosan húzza a játékot az ellenfeled. Kihasználja a rendelkezésére álló maximális időt, direkt, nem öl meg, te átpasszolod a köröd, ő pedig megint csinál valamit és vár. És ez az elmebaj sajnos sok esetben fatigue-hez is vezethet. És ez annyi időt vehet igénybe ami alatt 2 normál játékot is letudsz.

De ez is csak egy példa, cikket lehet készíteni arról hogy miért is jó a concede! :D

#2

2021.02.28 13:56

Akkor a legrosszabb amikor éppen sikerülne valami Achievementet teljesíteni de az ellenfél feladja pont mielőtt sikerülne kijátszani a szükséges lapot.

Fordított esetben volt már olyan is, hogy feladhattam volna mert az ellenfél már biztosan nyert volna, de mégis elhibázta.

Pl.: van annyi lénye az asztalon amivel nyerhet és nem tudtam leszedni, de az ellenfél inkább még kijátszott egy Spikeridged Steedet és így a Spellbender megmentett. Vagy amikor két Voidlord és egy Mal'Ganis védett az ellenfél lényeitől, de az kijátszotta Kayn Sunfuryt, így pedig bőven volt annyi lénye hogy leszedje Mal'Ganist és utána még arcra menve nyerjen, de ő Kayn Sunfuryvel akarta leszedni Mal'Ganist, a tauntok pedig így újra védtek.

#3

2021.03.01 01:45 | Válasz: (#1) VasPaladin (Epic) hozzászólására

De az teljesen más. Az érthető, ott időt spórolsz:D Olyat én is csinálok, pláne ha már a legelén olyan combos lapokat előhúz hogy előre látom már mi lezs belőle és kevés vagyok oda. Vagy amikor (bár már ritkán) előhúzom Zephryst és elfelejtettem hogy valami miatt dupla van :D Én azokat ölném meg akik így látják hogy nincs tovább de azért még húzzák az időt, általában lecsorog a kanóc is, aztán amikor megkapod az irányítást és lépnél gyorsan conceade. Ezt semmi mással nem tudom magyarázni minthogy még ezt a kis örömöt is elvedd a másiktól, aki jobb volt egy hülye játékban épp akkor és nem tudod elviselni a veszteséget. Nagyon kicsinyes dolognak tartom.

Persze vannak tök jó meccseim is, amikor vesztek de kit érdekel mert tényleg ügyes volt a másik. Ez a Fair Play azt hiszem. De amikor így folyamatosan nyomogatja a Hello-kat meg az Upszokat meg mindig leég a kanóc az csak arra megy hogy a másikat idegesítse, és ha nem válik be akkor meg gyorsan conceade. 

"jön Mr. Tickatus Brannbarátjával" :D

#4

2021.03.01 01:50 | Válasz: (#2) kossza (Golden Common) hozzászólására

jó hát az a legszebb amikor valaki túltaktikázza és a sok időhúzás beadja a kezmbe a lapot ami megment, vagy nem számol a fatigue-al és kinyírja magát :D

ott még nem tartok hogy achikra utazzak direkt, egyelőre csak így véletlenül összejönnek azt jelzi a gép

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás