KépekÜgyes/szerencsés! Igazi aggro ré...

Ügyes/szerencsés! Igazi aggro rémálom.

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.09.15 13:26
81 4

Teljesen meglepett hogy mi ugrott elő így a semmiből, mikor kijátszotta az Oaken Summons-t. Bár gondolom ez wildban már megszokott, én most találkoztam vele először.

Kisebbek voltak régebben azok a tauntok. :D 

Minden esetre Odd Rouge paklimat szépen megfogta vele. 

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2021.09.15 20:36

Pedig nem is volt szerencsés, a másik lehetőség általában az hogy Archmage Vargoth jön elő és az idézi meg a kör végén az Injured Maraudert az Oaken Summons megismétlésével.

#2

2021.09.16 11:22 | Válasz: (#1) kossza (Diamond Common) hozzászólására

Ahogy azt írtam is gondoltam hogy ez egy megszokott mozdulat/ combo volt az ellenfelemtől wildban. De mivel mostanában keveset játszom wildban a random fiesta paklik miatt főleg, így meglepő tud lenni nekem egy egy új megmozdulás. Most is csak azért játszottam legutóbb mert ajánlottak egy Odd Rouge paklit ami viszonylag gyors és jó tud lenni warlock mage és priestek ellen. De ami még a legfőbb hogy szeretek és tudok is vele játszani. Tudom hogy vannak jobb aggro paklik is wildban. 

#3

2021.09.16 12:16

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Akik wildoznak mind jól ismerik az Oaken Summons-t. Végig játékban van az első perctől.

Először ugye kapta mellé a kaszt az Ironwood Golem-et, irigyeltem érte, mindig is szerettem a 4 mana 3/6-okat (Water Elemental, Houndmaster Shaw). Aztán megérkezett a Hippogryph meg a Hecklebot és persze Vargoth de igazán a Zul'Drak Ritualist-nál kezdtek elvadulni a dolgok. Ő kiválóan kombózik a másik aggro rémálommal a Spreading Plague-gel. 

Szerkesztve: 2021.09.16 12:38

#4

2021.09.16 21:39 | Válasz: (#3) Casualplayer (Epic) hozzászólására

Igen ezekre még emlékszem én is. A Houndmaster Shaw amúgy nagy kedvenc volt, bár én akkor is sajnáltam kicsit hogy a hunter kapta, de aztán lehet hogy más kaszt se tudta volna jobban hasznosítani. Visszakanyarodva nekem ez a 5/10 csoda lap újdonság volt most a druidanal, de akkor innentől számítok majd rá. Egyébként akkor most jó beégettem magam ezzel, ez van. :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás