KépekWelcome to my life

Welcome to my life

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.05.14 22:10
137 8

De most komolyan, a Huntert miért nem nerfelik szarrá? Az összes meccsnél ez van, állandóan megállás nélküli védekezés lélegzetvételhez nem jutok nem hogy kinyírni megfogni nem lehet, minden 10. meccset ha megnyerem ellenük, de általánosságban ez a jellemző. Nem veszik észre a Blizzardnál hogy semmi másból nem áll a játékuk mint 5-6 körre ledarálni a másikat. Akkor minek 7-es a Mask of Cthun, szedjék le azt is ötösre, vagy legyne minden spell 1-es. Kb az őrület határán állok. Most már az új kieg óta 3 lapját is nerfelték a Mágusnak, a Demon Huntert meg Sámánt meg nagy ívben leszarják. Ha kiteszel egy lényt akkor is hatot sebez, ha nem teszel ki rávarázsolja a sajátjára, akkor is. Jah és a rohadt kettes sebzés bele az arcba minden körben. A 7. körig csak ezzel leszedi az életed felét, és nem lehet blokkolni.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2021.05.15 17:17

Fantomas profilképe

Fantomas (Golden Common)

BattleTag: Fantomas#2603

Tökre megértem a dühödet. Remélem, hogy megnyugtat az a tény, hogy a papok se húzzák sokkal tovább, csak két körrel, és persze, hogy a created by miatt XD

Szerkesztve: 2021.05.15 17:17

#2

2021.05.15 22:28 | Válasz: (#1) Fantomas (Golden Common) hozzászólására

Igen de a papoknál nem az vagy hogy az összeset megölöm mert a mage jobb. Ha szarul játszok lenyomnak. Ha megfeszülök nem tudom a Huntert megfogni, és nem hiszem hogy azért mert egy béna fasz vagyok. A Rugó is. Nem gondolja sneki hogy a Self-Sharpening blade még akkor is OP lenne ha cska 3 lenne a életereje, nem négy? Egy kibazsott vicc ez. Ilynekor az a legjobb hagyni a picsába ezt a szart két három hétig aztán ha jobb lett a dolog majd visszajönni. Bejelentik nagy hallával a nagy nerfeléseket, és ugyanolyna vagy cska rosszabb lesz. Ez az Alextrasza lap is, ez szerintem kurvára nem volt átgondolva.

#3

2021.05.16 08:44 | Válasz: (#2) Scalard (Common) hozzászólására

Fantomas profilképe

Fantomas (Golden Common)

BattleTag: Fantomas#2603

Érdekes, hogy sokszor elmondják, hogy azokat a lapokat nerfelik, ami mindenhol bekerülnek a paklikba. nos alex pont ilyen, talán a hunter nem játszik vele (én legalábbis nem tenném bele a face paklimba). A papok meg fel is fedezhetik, tehát van esély, hogy többször előbújik XD

Rugókkal nem találkozok, hál Istennek, de az említett lap piszok idegesítő.

#4

2021.05.16 11:17 | Válasz: (#3) Fantomas (Golden Common) hozzászólására

Hunter nem játszik vele mert neki nincs rá szüksége, de Palánál, Warriornál, állandóan előjön, az elejéán leszednek amíg nincs semmi védelmem, a végén meg Bumm, 8 körig tartott a móka. HA nagyon ügyes vagyok akkor magukra dobják, hogy nyerjenek még egy vagy két kört.

Nem értem miért nem találkozol Rugókkal, vagy lehet csak Mage ellen easy playde tegnap a meccsen is elég jól szerepeltek, illetve ugyanúgy :D

#5

2021.05.16 11:50 | Válasz: (#4) Scalard (Common) hozzászólására

Fantomas profilképe

Fantomas (Golden Common)

BattleTag: Fantomas#2603

Én se értem, de addig jó, ki tudja milyen winrate-em lenne XD

bronz 10-ről indultam ugye, és eddig volt 1 db sámán (el is vert), rengeteg mage, 2 paladin, pár warrior, 1 priest (amit linkeltem képet), pár warlock, pár hunter és így járok most plat 3-nál

#6

2021.05.16 23:39 | Válasz: (#5) Fantomas (Golden Common) hozzászólására

same here, csak néha van hogy egymás után 3 hunter, 5 warlock meg ilyenek, sámán könnyű cska mivel keveset találkozok vele nem tudom kifejleszteni a tudást hogy mit is csinálnak

#7

2021.05.17 08:51

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

A Mage-et mindig is elkapta a Hunter. Ez a legősibb Törvények egyike a játékban. Ahogy a Rogue-nak sem volt soha esélye ellene. 

A Mage meg más kasztokkal van ugyanígy. Pl a Warlock a szuicid természete miatt sosem tudta elkapni a Tempo Mágust ahogy szintén a Rogue sem. 

Legalábbis mikor egészséges a játék akkor ezek a szabályok érvényesek. 

A Vadászt pedig a Druid és a Priest veri elég üzembiztosan. 

#8

2021.05.17 10:19

Most visszatettem Cthunt + Luncyt hogy úgy jobnb e és Cthun mégiscsak ad 4-el több spellt, az a része ami mindegyik lényt sebzi eleve 5-ös flowal akár 3 is, Hunterre meg druidára kifejezetten jó, legalábbis megérte kivenni a FlameStrikeot ami nagy kedvencem volt de most drága is meg nem is ér semmit mert túl későn jön ha egyáltalán jön. Lunacyt még kicserélem mert abszolút marhaságokat varázsol, ilyne adok 2-3 démont a pakkodból, jah hogy nincs.

Ha megpusztulok se értem, prime megint a halálba Cram sessionözött, de komolyan ennek meg van írva hogy nem ismeri a gyilkolós spelleket? Amikor lekerültem a béka segge alá megint mondom kipróbáljuk miket varázsol és egyetélen egy fireball mask of cthun nem telt ki tőle. Laphúzás, hülye secretek, dögöljek meg még egyszer őt választom.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás