LapokDruidKnights of the Frozen Throne kártyáiUltimate Infestation

Ultimate Infestation Hearthstone kártya - Knights of the Frozen Throne kiegészítő

Húzol 5 kártyát. Kapsz 5 Armort. Megidéz egy 5/5-ös Ghoult.

Hátlap szöveg: Ghouls in the pipe, five by five.

Ultimate Infestation Hearthstone kártya
Ultimate Infestation aranykártya

Kattints az egyik kördiagramra, hogy megtekintsd, mely paklikban használják ezt a lapot!

Az oldalon lévő 329 Druid pakliból 31 pakliban használják ezt a lapot.

Ez a lap a Druid paklik 9.42%-ában található meg.

A kép, a hangok és az animáció a HeartHead (ZAM Network) tulajdona!

#1

Dátum: 2017.10.31 10:49

Neveletlen profilképe

Név: Neveletlen (Rare)

BattleTag: Mordigo#2873

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Szerintetek van esély hogy nerfeljék ezt a lapot?Mert sorban nyitom őket és már kicsit unalmas...

#2

Dátum: 2017.10.31 14:01 | Válasz: Neveletlen (Rare) (#1) hozzászólására

Röviden: úgy érzem amíg a standardban a kontrol druida egyenlő a jáde hordával, addig erősen kétlem, hogy a Blizzard fontolóra venne egy nerfet.


Ami a statndard logikájával nézve részemről valahol érthető (szeretem vagy sem a rendszert és működtetését, csak elfogadthatom vagy befejezhetem a játékot). Hiába firtatjuk bejelentése óta minnyájan mekkora érték bomba ez, a mai meta szemszögéből csak egy létra pakli játsza (rank S szinten!) és ennyi alapján egyszerűen nem lehet tiszta képet kapni róla, mai megítéléssel szerintem ebben is a jáde lapok a ludasok. Így nekem megint az érződik, hogy ennek az ügynek a megoldását is az évvégi rotációban látják, ez esetben vagy 3-4 hónapot kell várni az érdemi lépésekre (nagyszerű...).

Megint felmerül az örök kérdés: mit tervez a Blizzard (már ha tervez)? Hisz mi játékosok sosem tudhatjuk, hogy az előre kész, kiadásra váró settek mit takarnak: olyan lap környezetet teremtenek a druidának a jövőben, ahol kordában van tartva ez az erő? A kaszt mana termelését egészen a MSoG-ig a komótosabb lényeivel tartották pórázon, mikor elköszön a Jade Lotus, addigra már kész van egy az UI nyakára is?

Szóval ez ügyben jelenleg én várnék, mert mást nem tehetek. De nagyon remélem, hogy legkésőbb a következő év első kiegészítője választ add a lap megítélésében, mert a jelenlegi környezetében beteg erősítése egy alapból elborult paklinak.

(A Vadont pedig egyre erősebben szennyezik. Tudom, mindig is szemetesnek szánták, de engem, akkor is elszomorít.)

#3

Dátum: 2017.10.31 22:00 | Válasz: VaBeZ (Common) (#2) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Név: Neveletlen (Rare)

BattleTag: Mordigo#2873

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Hát igen kíváncsi vagyok majd a rotáció(vagy akár a mostani kieg) milyen változásokat hoz majd ha hoz, annyira nem fontos a dust, meg ha lett volna valami akkor az előző nerfekkel együtt lett volna, de még reménykedek mert az az 5 db azért sok belőle :D

Mert ha a jade kirotál akkor tényleg nem hiszem hogy kettőt lehet majd játszani belőle hacsak nem jön valami brutál pakli feltöltő lap ismét.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás