Összes pakli Új pakli

( Wild ) Ünnepi lakoma mindenkinek!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Közelgő ünnepek alkalmából, tegyük félre a versengést egy napra, és üljünk közös asztalhoz egy nagy zabálás elejéig! Mindenkinek jut hely, hordásoknak és szövetségeseknek egyaránt! :)

Üdvözletem, és egyúttal kellemes és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! 

Ezúttal egy kis ökörséggel szeretnék kedveskedni, és úgymond kifőztem nektek egy paklireceptet az ünnepek alkalmára. Annyira nem lett kreatív, fejemben jobbnak tűnt az elképzelés, és nem is egy játszható valami, de ökörködésnek jó lesz. 

Chef Scabbs legendás és nagy tekintéllyel bír ha konyhaművészetről van szó. Kalandozásai során nagy tapasztalatra tett szert a gyorsan elkészülő de mégis mutatós ételek elkészítésében. Köszönhető ez annak hogy főleg kalózhajón szolgált a legtöbbet, és bizony ha nem teljesített jól a legénység köreiben a főztjével, akkor egy kis alá merüléssel inspirálták hogy legközelebb jobban menjen a dolog. 

Bár az elején jó móka volt a hajó alján ragadt kagylók és hínárok számolgatása, de a cápák társasága már kevésbé volt élvezetes. És hát így kezdődött le Chef Scabbs pályafutása, míg mesteri szakács nem lett belőle. 

Nagy ellenfele nem volt más mint egy másik hírhedt szakács, Chef Nomi volt. Kettejük rivalizálása legendás méreteket öltött idővel, míg nem egy nap Scabbs egy párbajban felülmúlta a legendás pandát. 

Scabbs magabiztosan uralta a terepet, míg Nomi érezte az egyre jobban ránehezedő nyomást. Mindaddig amíg nem tudott megbirkózni vele és odaégette az ételt. Scabbs így fölényesen nyert, és megszerezte magának a Legendary Chef címet. A legnagyobb megtiszteltetést amit csak el lehet érni. Bajtársai örömkönnyektől és jókedvtől fűtve ették meg a győztes ételt. 

Azóta Angry Chiken néven futó étterme van. Néha riválisát is meghívja a tengeren túlról hogy együtt készítsenek rendkívüli ételeket.

Ám alattuk lévő ranglistán is zajlik az élet, és azóta más chef-ek is megjelentek akik, a két legenda felülmúlásán törekednek. 

Első egyik ilyen esélyes Soup Vendor, aki kiváló leveseiről lett híres. Akár gyümölcs akár zöldség, akár murloc levesről van szó kiváló ízvilágot tud adni minden levesének. 

Második jelölt, Ice Cream Peddler. Ez a bájos teremtés önmagában is egy cukorfalat, na de a desszertjei, első osztályúak.

Főleg a kókusz koc... amm mindegy. :D Desszertek királynőjeként is számon tartják, Már már szobrászokat megszégyenítő részletességgel bírnak a habkönnyű desszertjei. 

Harmadik jelölt nem más mint Murloc Tastyfin. Főleg húsokban és tésztában utazik ez a kis krapek. Mesterien bánik a késsekkel, úgy hogy nem érdemes vele kikezdeni. Sokan azt mondják róla hogy kissé megszállott ami a főzést illeti. Képes bezárkózni és éjszakákat eltölteni saját kis konyhájában, mire előkerül. Tastyfin ezt azzal indokolja hogy, amíg nem győződik meg arról 100%-ban hogy a készülő ételről tökéletesre sikerült, addig elő se jön.

Következő és egyben utolsó jelölt nem más mint, Spice Bread Baker. Róla érdemes tudni hogy már egész fiatalon ebben a szakmában próbált helyt állni. és azóta is csak szépen tőr felfelé. Soup Vendor mellett őt tartják még a legnagyobb esélyesnek a Legendary Chef cím megszerzésére.  

Na de mivel itt a karácson így ők ütik össze nektek a karácsonyi menüt. 

Első lépés a hűtőszekrény, ( Popsicooler ) amiből kiszedjük az alapanyagokat. Jégkocka a desszertnek, ( Brain Freeze ) fagyasztott húsok, hal, nyúl. 

Egy kis házi készítésű Deadly Poison, csak kis adagokban. 2 darab sárkány tojás ( Dragon Egg ). Halálszárny hátramaradt tojásai. :P

Késeket sajnos nem a teleshopból rendeltük, ( Blackwater Cutlass ) így folyamat cserélgetni kell majd őket, ha kicsorbulnak. A Wax Elemental és Moroes gondoskodnak a hangulat világításról. Kell egy serpenyő ( Savory Deviate Delight ) és egy boszorkányos üst ( Witch's Cauldron ) is.

A halat frissen hozzák a Fishflinger-ek, és a halak királya, a tengeri szörnyek szelídítője Nat Pagle. De a kedvetekért kifogtak nektek egy Loan Shark-ot. 

És Murloc Tastyfin máris készíti a füstölt halat, mellé meg készül a nyúlpörkölt is. A nyúlat nem más mint Brann Bronzebeard lőtte. A tökös paraszt pedig hozott nektek szép nagy tököt. Amiből Soup Vendor máris ízletes levest fog varázsolni. Közben lehet a vendégeket, puding, vagy zselé kockákkal ( Carnivorous Cube ) kínálgatni. Vigyázat mert előfordul hogy visszaharap! :D

Esetleg banánnal is, amit Banana Vendor-nak köszönhetünk. Közben sülnek az ízletes kis kalácsok Spice Bread Baker-nek köszönhetően. 

A kandalló melegét, nem más mint Ragnaros the Firelord biztosítja. Az italokról se feledkezzünk meg, és Barista Lynchen nincs jobb mixer a környéken. :D

Kalapokat is ajándékozhatunk a partnereinknek, ebben Mad Hatter lesz segítségünkre. És hát jó ételek mellé, jó zene is jár, amiről pedig Witchwood Piper, és Elite Tauren Chieftain fognak gondoskodni. 

Vigyázattok ne hogy a nagy hangzavarral felkeltsétek Sergeant Sally figyelmét! :D

Tudom nem lett egy nagy durranás a dolog, sajnos én itt közben csináltam még a saját dolgaimat is, úgy hogy ezért is lett ilyen a leírás. Konkrét receptet meg szintén nem hoztam, elnézést érte! 

De azért remélem így is átjön belőle a hangulat. Komplett történetet akartam írni de sajnos végül nem jött össze, eredetileg a pakli és a kaszt is más lett volna.  

Minden esetre ezzel kívánok nektek boldog, békés karácsonyt! És ne sajnáljátok most magatoktól a kalóriákat! :D 

9

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőBlackwater Cutlass x1 1 2 2
Scholomance Academy kiegészítőBrain Freeze x2 1
Core szettDeadly Poison x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőSavory Deviate Delight x1 1
United in Stormwind kiegészítőLoan Shark x1 3 3 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Blackrock Mountain kaland módDragon Egg x2 1 0 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőWax Elemental x1 1 0 2
Saviors of Uldum kiegészítőFishflinger x2 2 3 2
Legacy szettNat Pagle x1 2 0 4
Rastakhan's Rumble kiegészítőSoup Vendor x1 2 1 4
Darkmoon Faire kiegészítőBanana Vendor x1 3 2 4
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Saviors of Uldum kiegészítőDesert Hare x1 3 1 1
one Night in Karazhan kaland módMoroes x1 3 1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőPopsicooler x1 3 3 3
The Witchwood kiegészítőPumpkin Peasant x1 3 2 4
The Witchwood kiegészítőWitch's Cauldron x1 3 0 4
Rastakhan's Rumble kiegészítőIce Cream Peddler x1 4 3 5
The Witchwood kiegészítőMad Hatter x1 4 3 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőMurloc Tastyfin x1 4 3 2
United in Stormwind kiegészítőSpice Bread Baker x1 4 3 2
The Witchwood kiegészítőWitchwood Piper x1 4 3 3
Rise of Shadows kiegészítőBarista Lynchen x1 5 4 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőCarnivorous Cube x1 5 4 6
Legacy szettElite Tauren Chieftain x1 5 5 5
Rise of Shadows kiegészítőChef Nomi x1 7 6 6
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.12.24 23:13

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: RagingBull#2350

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Jó lett pakli! :) Egy kérdésem maradt csupán:

Funnel cakes?

Refreshment Vendor

Boldog karácsonyt!

Szerkesztve: 2021.12.24 23:20

#2

2021.12.25 00:33 | Válasz: (#1) Mr. Gábor (Epic) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen! Neked is boldog karácsonyt! :)

Igen az eredeti pakli ötletben benne volt, sőt a pakliban csak olyan lapok lettek volna amik a másik játékosnak is adtak valami a kezébe nem csak nekünk. És már akkor elmondhatom azt is hogy egy shaman pakli lett volna eredetileg. De annyira nem tetszett a végeredmény, és mivel a történetet se sikerült rendesen megírni hozzá, így ez a rouge pakli egy gyors impro volt. 

Majd legközelebb. :P :D 

Egyébként jövőre sok ilyen tematikus paklival fogok jönni. De még egyenlőre itt lesznek a Drek'Thar paklik, és ha azzal a sorozattal végeztem, a Warcraft-os pakli sorozat is be lesz fejezve. A Elfek kampányával még adós vagyok. Utána még ott lesz a Frozen Throne is. Majd ezek után lesz egy külön kis meglepetésem is. Annyi spoilert mondok róla csak, hogy egy kis időutazásra fogok invitálni mindenkit, egy bizonyos kaszttal. 

Szóval van ötlet bőven, és lesz is mit megvalósítani, csak remélem tudom is magam majd tartani hozzájuk. :D

#3

2021.12.25 09:23

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

"Jó ételek mellé jó zene is jár!"

Elite Tauren Chieftain- Zabáljatooooookk! Tiiii rü rü tütü rürü tííírü rüü! Éhezés? NEIN!... NEIN! Du hast mich gefragt!

#4

2021.12.25 12:08 | Válasz: (#3) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás