Összes pakli Új pakli

CheapParty

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás


Mindnyájan mikor elkezdtünk játszani a HearthStone-al a Basic lapokon kívül meg pár Classic pakkon kívül más nem állt a rendelkezésünkre.
Az alábbi pakli csak és kizárólag bontható Common-okat és Basic-eket használ, számomra a 9 kaszt közül a Priest Common-jai tűntek a leg erősebbnek.
Ezt a paklit nem a profiknak ajánlom, hanem azoknak akiknek nincs sok lapjuk de a Rank15-öt meg szeretnék mászni ladder-en, az arany Rare-ért.
A továbbiakban is leginkább a "Fresh Meat" típusú játékos társainkhoz szólnék.

:: A pakli részei ::

 • Lopkodások: A pakli eggyik mozgató rugója, hogy ha Midrange vagy Control ellenfelet kapunk akkor megpróbáljuk a lapjait ellene fordítani, aggrók ellen pedig a kislényeit egymás ellen fordítani.
  Potion of Madness - célszerű az ellopott lénnyel úgy trade-elni hogy mindkét lény belehaljon.
  Thoughtsteal - egyszerűen egy 3-ért 2 lapot húzok Arcane Intellect ként kell bánni vele, de ne felejtsük el hogy a board-dal semmit sem csinál! Igyekezzünk ne tempó hátrányba kerülni miatta, ha e helyett átvehetjük a board control-t akkor tegyük inkább azt.
  Mind Control - A lopás meztelen formája, csak és kizárólag akkor használjuk ha 1 vagy 2 lénye van lent az ellenfélnek, 3 vagy több ellenség esetén nem fog megmenteni! Ezt a lapot Control Paklik ellen jó kijátszani, ha úgyérzed több játék után hogy nem segít és nincs rá szükség akkor nyugodtan cseréld ki valami másra.
  Mind Vision - A játék elején soha nem szabad kijátszani, leginkább a végefele éri meg, amikor ugye a nagyágyukat tartogatja az ellenfél a kezében.
 • Leszedések: Shadow Word: PainShadow Word: Death ezek miatt nem szereti senki megkapni a Priest-et ellenfélnek, board clearer-nek meg ott van a Holy Nova amivel célszerű legalább 4 lényt leszedni!
 • Tempo kártyák: Power Word: Shield Trade-elés elött célszerű felhelyezni.
  Mad Bomber Valószínűség számítás: Ha az ellenfélnek több lénye van lent, nagyobb eséllyel fog arra dobálózni!
  Kabal Talonpriest Ez a lény mindenhogy jó, a 3. körben üresben is ki lehet tenni.
  Temple Enforcer Őt viszont egy olyan lényre kell kijátszani akivel épp trade-elni szeretnél vagy tedd rá Sen'jin Shieldmasta -ra.
 • Egyebek: Acidic Swamp Ooze csak és kizárólag: Mage, Priest, Druid, Warlock ellen szabad üresben kitenni, minden más esetben tartogasd.
  Northshire Cleric Csak és kizárólag Paladin elé szabad kitenni az 1. körben! Minden más esetben csak akkor tedd le ha biztosan húzol vele 1 lapot.
  A maradék 3 lap a Holy Champion , Kabal Chemist , Darkshire Alchemist túlságosan nem kell magyarázni őket, igyekezz a lehető legtöbb értéket kinyerni belőlük!

:: Mulligan :: 

:: Stratégia :: 

Álltalános stratégia hogy a lényeinkel és a Spell-jeinkkel valamint az ellenfél lapjaival megpróbáljuk megszerezni majd megtartani a board controlt.
Agresszívebb paklik ellen próbáljunk az arcunkra gyógyulni ebben segít a Darkshire Alchemist valamint leagláb 4 lényt megölni a Holy Nova -val.
Midrange, Control-ok ellen próbáljuk életben tartani a lényeinket és megtartani a Board Controlt, tipp Control Warrior ellen (De ez igaz lehet bármilyen lassabb paklira) ha tiéd a Board Control 3 - 4 lénynél ne tegyél ki többet, egy esetleges Board Clear után újra ki tudj építkezni!

:: Match Up-ok ::

Mivel ez egy olcsó pakli és csak Rank 15-re visz föl ezért nincs sok értelme Match Up-okat elemezni hiszen a Ranked alja nagyon kiszámíthatatlan, minden esetre én többször is le teszteltem és sikerült is megmásznom a laddert Rank20-ról 14-ig, azt elárulhatom hogy olyan 5 match-ből 1x vagy 2x kaptam ki, főképp a Tempo mage és a Totem / Tempo Shaman az ami erősebb, de az aggreszívebbek ellen jól bírja.
C'Thun-os paklik ellen még nem kaptam ki vele, mikor lenyúlod a 18/18-as tauntot annak nagyon tudnak örülni.

:: Cserék ::

1 esetben van értelme cseréről beszélni, ha a Mind Control nem segít, ebben az esetben ha heal-re van még szükséged akkor próbálkozz a Flash Heal -el egyébként egy 2. Mind Vision -t javaslok.


Köszönöm hogy végig nézted, ha kipróbálod akkor sok sikert kívánok hozzá!
Boldog új évet!

13

Hatszög profilképe

Hatszög (Golden Common) - Közösségépítő

BattleTag: Hatszög#2215

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 17

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.94 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettMind Vision x1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPotion of Madness x2 1
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
The Grand Tournament kiegészítőHoly Champion x2 2 1 4
Legacy szettShadow Word: Death x2 2
Legacy szettShadow Word: Pain x2 2
Legacy szettThoughtsteal x2 2
Legacy szettHoly Nova x2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Talonpriest x2 3 3 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Chemist x2 4 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőDarkshire Alchemist x2 5 5 5
Legacy szettTemple Enforcer x1 5 5 6
Legacy szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAcidic Swamp Ooze x1 2 3 2
Legacy szettMad Bomber x2 2 3 2
Legacy szettSen'jin Shieldmasta x2 4 3 5

Még több Priest pakli

#1

2016.12.30 23:31

DreeVerion profilképe

DreeVerion (Diamond Common)

BattleTag: DreeVerion#2398

Szép kezdeményezés! Sok sikert kívánok a paklit kipróbáló kezdőknek, én is!

Szerkesztve: 2016.12.30 23:32

DreeVerion

#2

2016.12.31 01:02

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Penge az ötlet, de egy hibára hadd hívjam fel a figyelmed. Azaz valamire ami szerintem hiba. A friss husiknak szánod a leírást, de sok előismeretet igénylő kifejezést használsz. (trade, board clear, tempo..) 

#3

2016.12.31 02:36 | Válasz: (#2) Miles Teg (Epic) hozzászólására

Hatszög profilképe

Hatszög (Golden Common) - Közösségépítő

BattleTag: Hatszög#2215

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Ebben teljesen igazad van, de erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor én voltam kezdő és még akkor angolul sem tudtam annyira mint most, én sem értettem semmit a kezdőknek szánt tartalmakból :)
De ha belecsöppen az ember ebbe a kis Gamer világba és még egy két Stream-et is megnéz akkor hamar meg lehet szokni. Kedvenceim:: RNJesus, SMOrc, YOLO és társai.

#4

2016.12.31 10:25

Blake profilképe

Blake

Sziasztok! :D 

Szerintem ez nem feltétlen gond, igazából annó mikor elkezdtem (augusztusban) akkor ha találkoztam ilyesmi fogalmakkal, akkor kerestem egy oldalt, ahol mindent megtaláltam összegezve, és legalább a többi fogalmat is megismertem :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás