Összes pakli Új pakli

Revolutionlock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás


Mi ez?
Zoolock-ként kezdett de ControlWarrior ként legyőzött?
Ki gondolta volna hogy egy TempoMage fog legyőzni mikor Gul'dan ellen játszottam?

:: A pakli részei ::

A pakli jól szeparálható részekből áll, 2 fő része a Warlock-os kártyák és a Neutral lapok.

 • Minden Neutral lapnak a Renounce Darkness utánni felállást kell támogatnia, ezekből 8db van összesen: 3db a SpellDamage-es laphúzás, 4db a Tempo Legenda és 1db Justicar Trueheart .
 • A Warlock kártyák mindegyike a Renounce Darkness előtti felállást támogatja, ezekből 20db van összesen: 6db 1-drop, 7db Spell amik leszedésként funkcionálnak és 7db mid game droppok.
 • Valamint a 2db Renounce Darkness , ami a pakli fő alkotó eleme.

:: Stratégia :: 

Nagyon egyszerű, a játék elején egy " Még az isten sem mossa le rólad hogy Zoolock vagy " paklival igyekszel megszerezni a tempót.
Amint sikerült megszerezni és megtartani a tempót Mondj le a sötétségről.
A játék további részében a Tempó legendák, Justicar Trueheart meg az új lapok a segítségedre lesznek hogy megnyerd a játékot.

:: Mulligan :: 

- Álltalános esetben ezeket tartsd meg:
     Flame Imp , Possessed Villager , Dark Peddler , Darkbomb és az Imp Gang Boss .
- Druid, Mage és Rogue:
     Mivel ők tudnak pingelni ezért a Possessed Villager helyett próbálj meg a Voidwalker -re vagy a Blood Imp -re Mulligan-elni.
- Paladin és Shaman:
     Annak fényében hogy ők idéznek meg legnagyobb valószínűséggel 1 HP-s lényeket, a Mortal Coil itt jobb mint a Possessed Villager de a Voidwalker vagy a Blood Imp is jó ellenszer lehet ellenük.

Renounce Darkness -t mindenképp dobd vissza, ezt a lapot a játék közepén vagy végén akarjuk kijátszani, esetenként meg nincs is rá szükség.

:: Az új kaszt ::

A három legjobb amit kaphatsz azok: Mage, Priest, Warrior.
Justicar Trueheart emiatt a három kaszt miatt van benne, hatalmas taktikai előnyhöz tud juttatni az üssünk 2-őt vagy heal-eljünk 4-et, de fontos hogy csak üres board-ra szabad kitenni vagy ha miénk a board control.
Ha ezek közül kapsz kasztot akkor 80 - 60% hogy jó kártyákat kapsz és nyersz.

Közép mezőny: Shaman, Druid, Paladin.
Justicar Trueheart itt is sokat tud segíteni, de javarészt a laphúzós SpellDamage-ek és a tempó legendák segítenek.
Ha ezek közül kapsz olyan 70 - 40% a jó kártyák bevonzása, de én biztosan állítom hogy ezzel a 6 kasztal többet nyertem mint vesztettem a Renounce Darkness -ből.

Végül a legrosszabb: Rogue.
Ha erre a kasztra cserélődsz ki akkor GameOver, ugyanis ez rosszabb mint a Warlock, nyilván ennek a paklinak ez a kaszt a hátul ütője.
Nekem még nem sikerült a Renounce Darkness -ből kapott Rogue-val nyerni.

.
A csökkenő sorrend is ez:: Mage, Priest, Warrior | Shaman, Druid, Paladin | Rogue.
A Renounce Darkness -ből kapott Hunter számomra nagyon kiszámíthatatlannak tűnt, mert általánosságba véve ugyanannyit sikerült vele nyernem mint vesztenem, nála nagyon a véletlenen múlik minden.

:: Match-up ::

 • Druid: A mostani metában leginkább a Malygos , Aviana , (C'Thun) combo paklik elterjedtek, Wild-ban a (Jade Golem) verzió annyira nem elterjedt, de ott vannak még a Midrange és az Aggro / Token verziói is.
  A Combo felállások ellen az offenzív stratégia vezet győzelemre itt több ideig leszel Warlock, Midrange és Aggro-k ellen pedig amint siekrül átvenned Warlock-ként a Boardcontrol-t igyekezz átalakulni.
   
 • Hunter: Amire számíthatunk az eggyértelműen vagy az aggreszív variációk amik buffolhatnak kézre is vagy csak simán damage-elnek, ebben az esetben ugyan az a stratégia veddát a BoardControllt és cseréld ki magad.
  A másik variációk nagyobb falatok lehetnek Savannah Highmane és társai a játék elején könnyen elvesztik tempójukat innen felismerhetjük őket, itt nem túl okos döntés kicseréni magunkat, igyekezzünk Warlock-ként ledarálni őket, Justicar Trueheart -ot a Warlock HeroPower -ére is elnyomhatjuk a fájdalom mentes laphúzásért, elvégre Hunter fájni fog.
   
 • Mage: Aggro, Tempo és Mech esetén Warlock-ként vegyük át a  tempót majd csere és nyerjük meg a játékot.
  Freeze ellen esélytelen a küzdelem, itt bármikor kicserélheted magad " hátha bejön " alapon, Reno Jackson deckek ellen 2 stratégia van (Bármely Reno deck ellen), az első stratégia az hogy aggro Warlock-ot játszva
  le "Rush-olod", B-terv ha ez nem vállt be akkor kicseréled magad és megoldod máshogy, itt nem célszerű Justicar Trueheart -ot a Warlock HeroPower-ére nyomni.
   
 • Paladin: Midrange, Aggro variációk ellen szintén az " Amint átvettem a tempót kicserélem magam " játék erősebb, Control és Secret / Secret és N'Zoth variációk ellen aggreszíven kell próbálkozni, Justicar Trueheart mehet a Warlock HeroPower-re ebben az esetben.
   
 • Priest: A Dragon variációk most jelenleg a leg elterjedtebbek, ilyenkor szintén az amint átveszem a tempót kicserélem magam játék a nyerő, Control, Lopkodós felállások esetén maradjunk Warlock-ok és menjünk arcra.
   
 • Rogue: Mivel gyakorlatilag az összes egykoron népszerű variációi már meghaltak sokan nem próbálkoznak vele, amivel összefuthatunk azok az N'Zoth és vagy Reno Jackson próbálkozások lehetnek.
  Próbáld meg Warlockal minnél tovább kibírni de ha nemsikerül akkor cseréld ki magad, ahogy a helyzet kívánja próbáld meg akkor kijátszani Justicar Trueheart -ot.
  Más esetben van még a Mill ( Ami a Druidnál is igaz lehet ) igyekezz minnél elöbb kicserélni magad és a mana előny miatt nyertél.
  Malygos verziók esetén szintén az agreszív stratégia vezethet sikerre.
   
 • Shaman: Midrange / Aggro / Murloc esetén is a jókor kijátszott csere a jó stratégia.
   
 • Warlock: 2 verzió maradt életben a Zoolock és a Renolock, Zoolock esetén tempó átvétel után a csere menthet meg, Reno lock esetén pedig az aggreszív play vagy a B terves csere.
   
 • Warrior: Kalózos és egyéb más aggrók ellen szintén a tempó átvétel utáni csere, Mulligan ebben az esetben a Mortal Coil , Control-ok ellen addig próbálkozzunk Warlock-al ameddig csak lehet és ha már eredménytelennek látjuk Warlock-al, akkor cseréljük ki magunkat.

:: Nem cserélhető lapok :: 

:: Cserélhető Lapok :: 
Warlock Kártyák:

 • Renounce Darkness -en kívül a többi 20 Warlock kártya nincs kőbe vésve, tetszés szerint variálhatunk velük, számomra ez a felállás az optimális.

Neutral Kártyák:

Végezetül még annyit, hogy most a metában nyilván a Zoo és a Reno a leg elterjedtebb variációja a Warlock-nak de a Renounce Darkness egy egészen jó kaput nyit csak ki kell próbálni és meg kell tapasztalni hogy márpedig van olyan jó ez a koncepció mint a Reno-s deck-ek.

Ez egy kiváló pakli!

15

Hatszög profilképe

Hatszög (Golden Common) - Közösségépítő

BattleTag: Hatszög#2215

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 17

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.94 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBlood Imp x1 1 0 1
Legacy szettFlame Imp x1 1 3 2
Legacy szettMortal Coil x1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőPossessed Villager x2 1 1 1
Legacy szettPower Overwhelming x2 1
Legacy szettVoidwalker x2 1 1 3
League of Explorers kaland módDark Peddler x2 2 2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőDarkbomb x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőRenounce Darkness x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőDarkshire Councilman x2 3 1 5
Blackrock Mountain kaland módImp Gang Boss x2 3 2 4
Legacy szettVoid Terror x1 3 3 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Legacy szettAzure Drake x2 5 4 5
The Grand Tournament kiegészítőJusticar Trueheart x1 5 6 4
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Warlock pakli

#1

2016.12.26 21:17

DreeVerion profilképe

DreeVerion (Diamond Common)

BattleTag: DreeVerion#2398

Már csak a ráfordított idő és a gondosan megfogalmazott mondóka miatt is ment a plusz! ;)

Szerkesztve: 2016.12.26 21:18

DreeVerion

#2

2016.12.27 09:36

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Érdemes renot és húzási mechanikát betenni pl gadgetzan auctioneer. Mivel sok lapot huzol a renot általában ki tudod rakni.

Mivel több mint 1000 gyözelmem van rougeal, nekem nem okozott problémát nyerni vele bár kétség kivül van rosz leosztás. Druidot jobban utáltam amikor a kezembe jött 3 astral com meg két moonfire.

#3

2016.12.27 21:06

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szia! Tetszik a koncepció, mivel nincs laphiányom, ki fogom próbálni. Toltam 1+-t. BUÉK!

#4

2016.12.29 22:30

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Ezt ebben a felállásban ki fogom próbálni! Nagyon tetszik. Korrekt leírás a paklihoz. Ment a +!

#5

2017.01.01 19:32

Lun profilképe

Lun (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Korrekt a leírás! Rááldoztam 800 dustot, hogy kipróbáljam, pont a pakli veleje, a Renounce Darkness hiányzott, és eddig megérte. 4-ből 4 győzelem wild rankeden. Izgalmaz, agytornáztató vele minden meccs, volt olyan, hogy 1 HP-ról nyertem. :) Köszi! Megérdemli a pakli a pluszt.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás