Összes pakli Új pakli

Back to the Classic- Control Demon Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Ez a pakli egy új paklisorozatom része ami, a Back to the Classic címen fog futni. A fő mozgató eleme az egésznek hogy egy kitalált történetszálon keresztül visszautazunk az időben, ahol a Demon Hunter mint kaszt még nem szerepelt. Classic illetve Legacy-tol egészen az Ashes of Outland-ig fogunk körbejárni minden kiegészítőt. Még a kalandmódokat is belevesszük a kis kalandba, és megnézzük hogy miket lehetett volna kihoznia demon vadászból, ha a játék megjelenése óta bent lett volna a játékban. 

Természetesen a paklik így se lesznek teljesek, mivel a Demon Hunter-nek visszamenőleg nincsenek lapjai, így a pakli építésnél, csak a Legacy. és az adott kiegészítő lapjai álltak rendelkezésre. Éppen ezért ezek csak koncepciós paklik, a témának megfelelően!  

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 453

365 napon belül: 61

Átlagos értékelés: 2.12 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettConsume Magic x1 1
Legacy szettTwin Slice x2 1
Legacy szettChaos Strike x2 2
Legacy szettAldrachi Warblades x2 3 2 2
Legacy szettEye Beam x2 3
Legacy szettIllidari Felblade x1 4 5 3
Legacy szettChaos Nova x1 5
Legacy szettInner Demon x1 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettArgent Squire x1 1 1 1
Legacy szettElven Archer x2 1 1 1
Legacy szettAcidic Swamp Ooze x1 2 3 2
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Legacy szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Legacy szettMind Control Tech x1 3 3 3
Legacy szettBig Game Hunter x1 4 4 2
Legacy szettSen'jin Shieldmasta x2 4 3 5
Legacy szettThe Black Knight x1 4 4 4
Legacy szettAzure Drake x2 5 4 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Legacy szettAlexstrasza x1 9 8 8
Legacy szettYsera x1 9 4 12

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.02.11 21:53

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Hello! Nagyon bejön az ötlet, további spék lehetne, hogy a DH egy csomó olyan kaszt identitással rendelkezik, ami nincs classicban: lifesteal, rush amiket látok, ezek lehetnek egy-egy gondolat részei a leírásban, mert az egyszeri Classic játékos csak nézi mi ez az új kulcsszó. Akár bevezethetnéd a kieggel ami bevezette.

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2022.02.11 22:23 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv! Köszi, hümm.. megfontolandó a dolog, majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében. Igaz ezeket a paklikat úgy építettem meg hogy feltételezzük hogy az alapjátékkal együtt már megjelent a kaszt is a többi kaszt mellett. Igaz így is úgy is kilóg a lóláb mindegyik esetben ami az új kulcsszavas lapokat illeti. Itt tényleg sajnáltam hogy lényegében classic lapokkal nem lehet építeni Demon Hunter paklit, mert a vanila classicban ugye nem szerepel a kaszt. :/ 

Így marad a wildos, classic és legacy set amiből lehet építkezni. De ezt le is írtam a másik egy másik paklinál. ( Zoo Demon Hunter-nél ) 

De egy ilyen karakterek közti interakcióban, az az szövegelésbe esetleg bele lehetne valahogy szőni ezeket. Pl egy ilyen csata jelenetben ahol a lapok neveivel lenne illetve egy egy támadás akár. Vagy át is lehetne fogalmazni őket, mit tudom én ott a rush szó és akkor mondjuk megrohamozta, vagy valami ilyesmi. Majd meglátom még, hogy legyen. De a párbeszédes rész az tuti máshogy lesz megcsinálva. 

Amikor szerkesztettem a szöveget nem, gondoltam hogy van egy karakterlimit amit el lehet érni, leírásban. :D

Akkor jött a pofára esés amikor az utolsó szövegekből lemaradt pár mondat. De nem is igazán értem, a karakterek profil képeit, direkt kicsire csináltam erre mégis sok helyet foglaltak. A szöveg se így szerepelt alattuk. Valamit, valahol tuti elszúrtam. :D

Nem baj mert így legalább támadt egy jobb ötletem hogyan oldjam meg, igaz időigényesebb lesz az egész, de majd megoldom. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás