Összes pakli Új pakli

Classic- Mind Control Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Íme a következő pakli amit elhoztam, ami nem más mint egy control paladin deck!

Már amennyire nevezhető annak, de voltak vele jó meccseim, és kicsit szokatlan és néha meglepő is lehet az ellenfeleinknek a pakli. 

Érdekes egyébként ha felnézünk különböző forumokra amik így a hs meta-val foglalkoznak, a classic meta paklik közt a paladin-ál mindig ez a aggro variáns szerepel. Amit nem igazán értek, én kipróbáltam és nekem az jött le az egészből, ha aggro paklit akarnék játszani mindenképp, akkor vagy Zoo, Face Hunter és maga nevében a Druid pakli is sorolható ide, a lényeg hogy inkább ezeket választanám.

Az előbb felsoroltakhoz képest is sebezhetőbb az a pakli, mivel lényei könnyen leszedhetőek, és hiába generál tokkeneket a hero powerével így is nehezen tud felállni egy jól irányzott boardclear után. Pl egy jó kis Blood Knight máris megtudja szívat, mivel játszik alapvetően sok kis olcsó divine shieldes lénnyel, így ez a techlap úgymond jó kövérre feltud hízni. De elég egy jól irányzott olcsó leszedés, vagy heal lap akár. 

Egy szó mint száz, számomra idegennek hat a kaszt ezen mivoltja, amivel lényegében nincs semmi bajom, sőt jó hogy van bizonyos értelemben, mert legalább változatos lesz tőle a kaszt. Csak nem nekem van kitalálva. Én mindig is control vagy midrange vonalat követtem a kaszttal. 

Szerintem az jobban illik hozzá, de hát ki vagyok én hogy ilyenekbe belepofázzak. :D

Na de kezdjünk is bele a pakli leírásba:.

Kapásból kezdünk egy Humility lappal, amit én jóformán sose láttam még ellenem kijátszani, senki nem használja. Pedig egy jó lap, főleg Handlock Giant lapjaira szoktam tartogatni, de egy jól felhizlalt lap ellen is kiváló. Lényegében majd nem olyan ez mint a mage frost és freeze lapjai. 

Noble Sacrifice abszolút védelmi célból van a pakliban, aggro ellen főleg. Nagy dög lények ellen is jó late gambe. 

Equality + Wild Pyromancer  vagy Consecration az örök klasszikus kombo. 

Aldor Peacekeeper szintén hasonló szerepet tölt be mint a Humility, csak itt kapsz is mellé egy lényt. Ezt azért már gyakrabban láttam, de így is elenyésző számban. 

Divine Favor érdekes lehet elsőre. De ha jobban megnézitek a pakli mana görbéjét, akkor láthatjátok hogy viszonylag sok olcsó lappal játszunk, annak ellenére hogy ez egy control pakli lenne. Nyilván kell hozzá azért szerencsés lapjárás is hogy ezt hasznosítani tudjuk, illetve aggro paklik ellen nehéz még ezt bevetni. Én mégis azt tapasztaltam hogy egy darab bőven elfér a pakliba ebből a lapból. 

Consecration leszedés, és már fentebb említve lett hogy mivel érdemes kombozni.

Hammer of Wrath leszedés, főleg aggro pakliknál jön jól és még laphúzás is. 

Avenging Wrath ez lap szintén kombozható az Equality-vel, de általában late gambe lesz fontos szerepe. Mivel szeretnénk hogy minél több sebzés érje az ellenfelünk arcát. De a lap önmagában is használható mint leszedés. 

Guardian of Kings nagyon jó kis heal lap, szerintem sokan alul értékelik. Persze jobb lapokat is eltudnánk képzelni 7 manán de van mikor ez jól tud jönni. Főleg ha elnyúlik a meccs. 

Tirion Fordring hát ha már control pakliról van szó, akkor szerintem ez a lap megkerülhetetlen. Tán nem túlzás azt mondani hogy ott van a top listán legjobb classic legendary lapok közt. 

Argent Squire korai körökben legyen lent valami, főleg aggro ellen jó ez, leszedni valami 1 hp-s lényt. De megtévesztésnek se utolsó. Mint ahogy azt írtam korábban is az aggro paladin elterjedtebb, és abban a pakliban ez a kis csoda is szerepel. 

Ugyanakkor ez a lap kombozható a Blood Knight lapunkkal is amire picit később kitérek. 

Elven Archer szintén hasonló szerepet tölt be mint az Argent Squire. 

Master Swordsmith ha valaki emlékszik már említettem a korábban bemutatott shaman paklimnál, ( ahol szintén szerepelt ez a lap ) ott említettem hogy ez a lap szerintem ennél a két kasztnál tud jól működni. Mivel elég egy hero power-t nyomni és már buffolja is őket.

A 3 életereje miatt, pedig van rá esély hogy 1-2 kört túl is él. 

Wild Pyromancer már említettem mivel kombozható, de a többi spellel is ugyanolyan hatásos, igaz akkor már valószínűleg nem fogunk tudni nagy lényeket leszedni vele. 

Big Game Hunter ha control warri használja, akkor mi miért ne! Egyébként tényleg van mikor hasznos, főleg handlock paklik ellen akik szeretnek Giant-ekkel játszani. Kellemetlen tud lenni ha kifogytunk a Humility és Aldor lapokból, és nem tudunk egy nagy lényt leszedni, na akkor jön jól ez. Főleg hogy ilyenkor ellenfelünk el is bizonytalanodhat hogy mégis hány leszedéssel és megoldással játszunk még. :D

Na igazából innen ered a Mind Control Paladin elnevezés. 

Blood Knight már említettem hogy főleg divine shield-es lényekkel jó ezt kombozni. Ne féljetek a saját lényeitekkel kombozni ezt a lapot. 

Harrison Jones ha valakinek nincs meg vagy drágának tartja, akkor rakhat a helyére egy Ooze lapot is. Fegyver leszedés és laphúzás is egyben. Warlock legendary lapnál, Jaraxxus fegyverének a leszedésénél csak óvatosan bánjatok Jones fiúval! Legalább egyszer hagyjátok hogy pofán verjen a warlock, mert sok sok lapot fog nektek Jones fiú húzni, a leszedett fegyvere után. Minden más esetben meg használjátok nyugodt szívvel, mivel hunter, warri, és rouge is szeret fegyverekkel játszani. De nálunk nem fog az a veszély fenn állni hogy túl húzzátok magatokat. 

Sunwalker szerintem az egyik legkiválóbb olcsó, tauntos lap. 

Gruul igazából csak poénnak van szánva, néha jól tud jönni, főleg mikor már kifárasztottuk ellenfelünket. De akinek nem tetszik az rakhat a helyére egy Ragna, vagy Ysera lapot. 

És ezzel végére is értünk a leírásnak. Szerintem nem rossz kis pakli, tudom hogy ez se lesz egy meta break pakli, de el lehet vele szórakozni. Én legalábbis mindig élvezem a meccseket vele, főleg handlock-ok ellen. Freeze mage, és Priestek amik nagyon nyögve nyelős meccsek ezzel a paklival. 

Akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz!

Következő alkalommal egy Tempo Warrior paklival térek majd vissza. 

Ez egy kiváló pakli!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 417

365 napon belül: 101

Átlagos értékelés: 2.03 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettHumility x2 1
Vanilla szettNoble Sacrifice x2 1
Vanilla szettEquality x2 2
Vanilla szettAldor Peacekeeper x2 3 3 3
Vanilla szettDivine Favor x1 3
Vanilla szettConsecration x2 4
Vanilla szettHammer of Wrath x1 4
Vanilla szettAvenging Wrath x1 6
Vanilla szettGuardian of Kings x2 7 5 6
Vanilla szettTirion Fordring x1 8 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettArgent Squire x2 1 1 1
Vanilla szettElven Archer x2 1 1 1
Vanilla szettMaster Swordsmith x2 2 1 3
Vanilla szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Vanilla szettBig Game Hunter x1 3 4 2
Vanilla szettBlood Knight x1 3 3 3
Vanilla szettHarrison Jones x1 5 5 4
Vanilla szettSunwalker x2 6 4 5
Vanilla szettGruul x1 8 7 7

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.12.05 14:25

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Az Aldor Peacekeeper meg a Humility nagyon jó a Stampeding Kodo-val ;)

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2021.12.05 15:30

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Golden Rare) - Közösségépítő

Tartalmas a leírás!

A Humility-t én is szeretem, olcsó, a Wild Pyromancer-el jól kijönnek.

A Blood Knight pedig a legelső epicem amit bontottam. Minden paklimban szerepelt, és alig vártam hogy valaki divine shieldes minont hozzon ki :D

De nagy fain is volt :D

#3

2021.12.05 15:52 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszi! Tudom, de nekem elég a Harrison 5 manán. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás