Összes pakli Új pakli

Classic- Murloc-Druid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Ez ügyes húzás volt az ellenféltől a Faceless Manipulator-l! El is vert vele, ahogy azt kell. :)

Meglepő hogy ennyire nem tudott mit kezdeni a lényeimmel. Egyébként miért ilyen bugos még mindig ez az új Ungoros hátlap? Egyik kedvencem lenne, de ez hogy nem jeleníti meg normálisan, nem sok értelme van. Vicces egykét meccs elejéig, de azért na. Nem mintha annyit számítana, van kismillió másik hátlap a játékban amit használhatunk, csak fura hogy ez ilyen bugos. Vagy csak nálam ilyen? 

A Cleave annyira nem meglepő, mivel láttam már korábban Warrior listákat, amik előszeretettel használják ezt a lapot. Engem inkább a Murloc Scout lepett meg, hogy az egy ingyenes lap? Én idáig azt hittem hogy az legalább egy 1 manás lény. Bár jobban belegondolva, akkor meg egy Razorfen Hunter-nek kellene megfelelnie. Mindegy engem kicsit meglepett, ennyi a történet. :)

Murloc Tidehunter idézi maga mellé ha esetleg valaki nem tudná. 

Na a Mountain Giant-t se sűrűn láttam eddig, Warrior paklikban. Rendesen meglepett vele. :)

A Mountain Giant meg is tette a hatását, a Frothing Berserker-l már nem bírtam el a végére. :)

Aztán itt egy Face Hunter-t sikerült legyorsulni.):')

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy murloc Druid listát hoztam nektek, ami a mostanában szokásos off meta paklijaimmal ellentétben ez egy picit jobban teljesített mint az átlag. Volt már erre korábban is példa, de szerencsére nem ez volt az utolsó ilyen alkalom. Sőt van egy két pakli még a tarsolyomban amivel igen csak meglepő eredményeket sikerült elérni a tesztkörök során. 

De visszakanyarodva a mostani paklihoz, nagyon nincs mit részletezni rajta. Meglepően sok Warlock pakli jött velem szembe a teszt során, de úgy átlagban is, most a pofa paklik voltak előtérben. Akadt egy két control pakli is, és gondolom nem mondok nagy újságot azzal hogy kivétel nélkül elvert mind!

Nem is meglepő, mivel ez a pakli se szereti a lassú, és elnyújtott meccseket, a gyors lefolyású partikat kedveli inkább. :)

Ennek megfelelően igyekezzünk kipakolni a lényeinket, és tempo előnyt biztosítani a magunk számára!

Az aggro paklik ellen igyekezzünk mi lenni a control, control pakli esetén pedig mi legyünk az agresszívak! 

Az Innervate mint olyan nagyon jó tempo előnyt biztosíthat a számunkra. Olyanokra gondolok mint a 3.körös Stranglethorn Tiger, vagy 2.körös Keeper of the Grove stb. 

Eredetileg játszottam Grimscale Oracle lappal, ám azt végül lecseréltem egy Argent Squire-re. Ha asztalon akarunk érvényesülni, utóbbi szerintem jobb választás! Igaz így a murloc szinergiák kevesebbek lesznek. 

Eredetileg Young Priestess lappal is játszottam, ami lecseréltem Leper Gnome az aggro stratégia kedvéért, ám végül csak a Young Priestess mellett maradtam. Ugyan nincs murloc lapokkal szinergiában, mégis jól lehet vele őket buffolni, és bizony az a +1 hp is sokat tud számítani egy meccs során. 

Legalábbis Classic-ban. :)

Novice Engineer a gyorsa laphúzás miatt került bele a pakliba. Ugye az összes ilyen aggro és tempo jellegű pakli szenved a laphiánytól, Classic-ban ez még inkább érvényesül, mivel itt sokkal nehezebb lapokhoz juttatni magad, mint a Standard, vagy Wild formátumban. 

Keeper of the Grove nagyon fontos lap, mivel aggro ellen jó ha valamit le kell szedni, ezzel is stabilizálva az asztalunkat. Control ellen meg a böszme nagy taunt lények ellen jó, ha silenc effektel hatástalanítjuk őket, onnan meg vígan püfölhetjük tovább a kedves ellenfelünket!

1 db Savage Roar lappal játszom, mivel érzésre nekem a 2 db már sok volt. Ritkábban tudunk széles asztalt csinálni magunknak, nem hogy még azt hosszabb ideig megtartani. Általában a Elite Tauren Chieftain és Stranglethorn Tiger mellé szoktam elhasználni. Nem mellesleg ez a 3 lap a legdrágábba a pakliban, így ha kezdőkézben is landolnak a meccs elején, se annyira gáz, főleg ha sikerül behúzni mellé egy Innervate lapot is.

A tigrisek egyébként nagyobb eséllyel élnek túl köröket, mint a békáink, ezért szívesebben is használom a tigriseken a Savage Roar lapot, ha úgy adódik. 

De ha valakinek ez nem jönne be, akkor azoknak tudom ajánlani a E.T.C- Elite Tauren Chieftain helyére még egy Savage Roar lapot. És a 2 Stranglethorn Tiger helyére a szokásos Force of Nature lapokat. 

Bevallom ezt a kombót én személy szerint már unom használni, akármilyen jó, és megkerülhetetlen, éppen ezért akartam a 2 tigrissel kísérletezni. Nem mellesleg alig, vagy szinte soha nem látni őket a rankeden. Pedig annyira nem rosszak. Egyébként nem rosszak, de a Force of Nature még így is messze jobb választás. 

Elite Tauren Chieftain a tempo mellett, szimplán csak fun faktornak van jelen a pakliban. 

A többi lapot pedig nem részletezném, látható és egyértelmű szerintem mi mire való! 

Végül a teszt eredmény, 10 meccsből 6 győzelem, és 4 vereség! Egy picit jobb mint az átlag off meta paklijaim teljesítménye. :P :D

1.meccs, Face Hunter- győzelem!

2.meccs, ZooLock- győzelem! ( Mindkét pakli esetében a trade volt a kulcs megoldás. Ha mi uraljuk az asztalt, onnan már zsebünkben van a győzelem! Persze nem 100%-ban, de nagy eséllyel van rá. )

3.meccs, ZooLock- győzelem!

4.meccs, HandLoc- vereség! ( Control jellegű paklik ellen ez a lista szenved, és a Keeper of the Grove lapon kívül, nagyon nincs is más fegyverünk ellenük. Épp ezért ha úgy érzitek inkább adjátok fel a meccset, és lépjetek tovább, felesleges az időt húzni ha nincs esély a győzelemre. )

5.meccs, HandLock- vereség!

6.meccs, ZooLock- vereség!

7.meccs, Tempo Mage- győzelem!

8.meccs, Control Warrior- vereség!

9.meccs, Face Hunter- győzelem!

10.meccs, ZooLock- győzelem!

Ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak! Ahogy látható a murloc Druid az aggro paklik ellen jól feltudja venni a versenyt, control paklik ellen viszont siralmas ahogy teljesít. :D

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz!

Illetve ezzel szeretnék én is boldog 9. születésnapot kívánni a Hearthstone Hungary oldalnak és csapatának!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 359

365 napon belül: 176

Átlagos értékelés: 1.89 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettInnervate x2 0
Vanilla szettWrath x2 2
Vanilla szettSavage Roar x2 3
Vanilla szettKeeper of the Grove x2 4 2 4
Vanilla szettSwipe x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettArgent Squire x2 1 1 1
Vanilla szettMurloc Tidecaller x2 1 1 2
Vanilla szettYoung Priestess x2 1 2 1
Vanilla szettKnife Juggler x2 2 3 2
Vanilla szettMurloc Tidehunter x2 2 2 1
Vanilla szettNovice Engineer x2 2 1 1
Vanilla szettColdlight Oracle x1 3 2 2
Vanilla szettColdlight Seer x2 3 2 3
Vanilla szettMurloc Warleader x2 3 3 3
Vanilla szettOld Murk-Eye x1 4 2 4
Vanilla szettStranglethorn Tiger x2 5 5 5

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás