Összes pakli Új pakli

CTR Warrior, a megoldás! :)

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Ez az első paklim itt. :) Pár hónapja játszom csupán, ellenben a "legendary" szintet nem volt túl nehéz elérnem.

Nekem gyakorlatilag minden kártya újnak számított, de a TGT megjelenése után kezdhettem mindent újra tanulni...

Kedvenc karakterem a Warrior, annak is a "sok pajzsos" verziója. Ahogyan Rockhound is mondta, "szeretem érezni a töltetet a lábaim között". :)

Az új kártyákkal két hétig csupán szenvedtem, sehogyan sem találtam az ellenszert az immáron 80%-ban agro / full agro paklikkal szemben.

Mivel későn keztem, de a játék nagyon megtetszett, ezért a töretlen fejlődésem érdekében muszáj volt néhány paklira szert tennem. :) Mostanra már kényelmesen tudok variálni gyakorlatilag bármelyik kasztból...

A deckjeimet magam állítom össze, saját tapasztalat alapján, de azért olykor rápillantok a "nagyok" ötleteire is...

No, akkor a lényeg, és a megoldás! :)

Egészen sajátos módon küszöböltem ki az agresszív deckek problémáját. Kihagytam 1-2 "kihagyhatatlan" lapot, alkalmazkodva a megváltozott ellenfelek típusához.

Én még nem láttam olyan Warrirort amiben Acolyte of Pain ne lenne benne. Az az igazság, hogy Varian Wrynn, a 2 db Shield Block, valamint az a tény, hogy a pakli lassú, bőven ellát minket a parti minden szakaszában elegendő lappal.

Helyette nagyon fontos az, hogy valóban ne kerüljünk óriási hátrányba az elején. Ezt segíti elő a 2 db Bash, amit szintén nem látok így párban paklikban.

A pakli egyik legfontosabb lapja Baron Geddon, aki úgy fog kelleni a 7. kör körül, mint egy falat kenyér, tulajdonképpen ő fogja sokszor a harcot átbillenteni, nélküle a pakli nem lesz hatékony.

A taktika a szokásos, a kezdeti lapok és a cserék viszonylag standardok annyi különbséggel, hogy Paladin ellen Baron Geddon marad a kézben, továbbá szinte mindig megtartom kézbe Justicar Trueheart kártyát, vagy olykor egy Brawl-t is, attól függően mi a többi lap és ki az ellenfél...

Lassú paklik ellen szintén jók vagyunk, hiszen a mi kezünkre játszik minden késleltetett akció.

Én úgy haladok ezzel a paklival rankedban, mint kés a vajban. A vereség csupán teljesen fals húzással kerekedik ki, akkor viszont nagyon hamar...

HFGL! :)

25

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettExecute x2 1
Legacy szettShield Slam x2 1
Legacy szettArmorsmith x2 2 1 4
The Grand Tournament kiegészítőBash x2 2
Legacy szettCruel Taskmaster x2 2 2 3
Legacy szettFiery War Axe x2 2 3 2
Legacy szettShield Block x2 2
Curse of Naxxramas kaland módDeath's Bite x2 4 4 2
Legacy szettBrawl x2 5
Legacy szettGrommash Hellscream x1 8 4 9
The Grand Tournament kiegészítőVarian Wrynn x1 10 7 7

Semleges lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBig Game Hunter x1 4 4 2
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
Legacy szettHarrison Jones x1 5 5 4
The Grand Tournament kiegészítőJusticar Trueheart x1 5 6 4
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x1 5 3 6
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Legacy szettBaron Geddon x1 7 7 7
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Legacy szettYsera x1 9 4 12

#1

2015.09.16 18:23

  lupó profilképe

lupó

:D most őszintén , szerinted bárki is elhiszi hogy pár hónap alatt az összes lapot ami control warrihoz kellet..megtudtál szerezni (nekem 2 év kellett hozzá) úgy hogy havi 17 packot megvettem, és akkor sem hiszem el ha craftoltad a lapokat...ahhoz minimum 500 pack kellett hozzá volna ami 250 jó packal *minimum bír" ez kiad kb 8000 dustot. Tehát 800 packot kellett volna venned ahhoz, hogy ezt elérd, de tegyük fel ,hogy meg is tetted (voltál akkora állat). A legend rank-od meg végképp ne próbáld bemesélni szerintem senkinek, hogy pár hónap után sikeresen legend lettél. Ezzel a deck-el egyébként nem lenne nehéz , de egy kezdő játékos max ezt stream-en látja , és ismétlen nekem 2 év kellett kb ugyan ehhez , és 1 szer voltam legend(szenvedések árán és kb 1000 meccsel).

#2

2015.09.16 18:32

Nem ez a pláne:D , de amúgy kb igazad van. Én sem tudom elképzelni, hogy igazat írtál volna a monológodban..amúgy elég hozzá 400 pack is , ha az összes lapot kb összetöri az ember, de szerintem ezt te is tudtad "lupó". És ,ha tényleg ekkora beteg állat voltál ennek az igazság faktora tényleg 0. Ahhoz , hogy legend legyél alapból 1 deck nem is elég...aki azt mondja ,hogy egy deck-el létrázott le szépen legendig akkor tényleg lefosom a bokám:) , mert erre az esély 0. Control Warriorral a mostani metában meg abszolúlt nem valószínű mivel rank 4 ig (tényleg max) addig lehet vele stabilan veretni. Varian-al a deck-ben meg abszolút már lehetetlen szintre emelted a kijelentésed. Én is CTRL warrizok elég sokat, de most mondom ,hogy LEHETETLEN 0% , hogy te csak ezzel a deck-el legend legyél....bocsi.

Amúgy ezt kellett volna írnod: Ezzel a deck-el,Ramp Druiddal,Secret Palával, Midrange Hunterrel elég könnyedén elértem a legend rankot, és akkor adtál volna 1% esélyt magadnak. De indoklom, hogy miért hülyeség amit leírtál. A deck aránylag jó (bár nem jól van teljesen össze rakva, de m1). Kezdő játékosként te biztos ismered az összes kaszt összes deckjét, és az összes verzióját? okés elhiszem:), Ha ez megvan akkor te biztos tudod, hogy kb melyik lappal játszik az ellenfél vagy mit fog kitenni, mert annyira ismered a paklikat, hogy ezekhez a dolgokhoz te stabilan tudsz alkalmazkodni:D....aludj inkább tényleg.

Szerkesztve: 2015.09.17 07:13

#3

2015.09.16 19:46

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Ez amolyan tipikus magyar mentalitás? :)

Nem gondoltam volna, hogy már az is hit kérdése, hogy valóban ezzel a paklival játszom-e...

Nos, ha jól emlékszem 5-6x vettem 40-50-es decket, okosan törtem be a kártyákat amik kellettek, és nagyon sokat játszottam, tehát goldból is rengeteg paklira futotta...

Nyugodtan mondhatom, hogy több, mint 20 év tapasztalatom van a netes játékokban, nem egyet igen magas szinten műveltem. Valaki gyorsabban asszimilálódik 1-1 új játékhoz, valaki lassabban, egyeseknek pedig egy élet is kevés. ;)

Attól tartok, hogy a tisztelt bokád most éppen csupa k@k@, hiszen csak és kizárólag ezzel a deckkel játszva a mostani hónapban rank 3-nál járok. Amint meglesz a legend, ki fogom ide posztolni a screenshootot, ezzel a decklisttel együtt, csak a ti kedvetekért...

Ellenben cserébe tőletek azután elvárok egy lofosott bokás képet. :)

Mi több a nicknevemet is le fogom írni, bizonyára van olyan út és mód ahol vissza lehet nézni mikori a battlenet-es, vagy a Hearthstone-os regisztrációm...

Mindemellett köszönöm a kritikákat amiket értek, de nehezen megértek. :)

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#4

2015.09.16 20:26

Ez esetben, ha tényleg elküldöd ide a képet komolyan küldök egy kötelet meg egy valakit aki húzza, hogy kimozdítson a szobádból:D

#5

2015.09.16 20:43

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Ha megosztod velem hogyan kell a screenshootot ide beilleszteni (mert nem jövök rá), akkor beteszem ide a jelenlegi állást, csak azért, hogy legyen idő megfonni a kötelet. ;)

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#6

2015.09.18 20:33

BLZ profilképe

BLZ

Jézusom egy újabb beképzelt kis g*ci :DD

Ezt itt nem kéne! Legközelebb törlöm.

Moderálta: PHOENIX (Admin)

#7

2015.09.18 20:56

Dodo18 profilképe

Dodo18 (Common)

Tapasztalt játékos

Sziasztok.

Azt nem tudom, hogy ez a pakli a saját ötlete-e, vagy csak lemásolta-e valahonnan, de igazából ez teljesen mind1.

Mióta játszom nem találkoztam ennyire hatékony paklival. Ami a leírásba van, az teljesen megfelel a valóságnak. Minden pakli ellen, és minden játékhelyzetre kínál megoldást. 

A legdurvább játékhelyzet az volt, mikor Varian kidobta Yserát, Ragnát, és Sylvanat.

A legnagyobb cumi meg, mikor a paladin fullos boardjával szembe az én üres boardomra kitettem Sylvanat és jött a 4 manás Brawl.

Ment a +1.

#8

2015.09.18 21:32 | Válasz: (#5) Indy (Diamond Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Ide nem tudsz képet feltölteni, de ha feltöltöd valahova máshova (imgur, kepfeltoltes, stb.) akkor már itt be tudod illeszteni a képet a 'Kép' ikonra kattintva (balról a 7.) és megadva a kép hivatkozását.

Hearthstone Hungary Admin

#9

2015.09.19 07:12

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Köszönöm Dodo18, a pakli teljesen saját, a magam tapasztalatai alapján. Az az igazság, hogy próbálkoztam én is tapasztalt játékosok paklijaival, de sosem tudtam maradéktalanul egyikkel sem azonosulni.

Azt hiszem, hogy én akkor ezennel a fórumozást és a paklik megosztását be is fejeztem. Az ember teljesen jó szándékkal és nem is oly rövid, de markáns leírással megosztja első pakliját a magyar fórumon azzal a céllal, hogy csatlakozzam aktívan a közösséghez és milyen impulzus érkezik minderre?!

- Elküldenek a picsába gyakorlatilag többször is. (Itt ez a körbejátszás?!) :)

- Hazugsággal vádolnak. (Mert ha neki 2 év alatt nem sikerült, az másnak sem sikerülhet 4-5 hónap alatt.)

- Említettem már, hogy választékosan és alpári módon is elküldtek a picsába?!

Tudjátok nem igazán érzem úgy, hogy 2 gyerekkel, családdal a háttérben lassan 36 évesen nekem bármilyen valótlan információt fel kellene ahhoz töltenem, hogy pucérseggű "hülyegyerek" módjára villoghassak egy online játék fórumán...

Régen mikor még az Age of Empiressel, vagy a CS alapverziójával romboltuk az agyunkat és büntettük a világot picit más volt a mentalitás. A régi szép idők! :)

Amiket leíram azok 100%-ban fedik a valóságot.

Ennyi, meg egy bambi...

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#10

2015.09.27 09:45

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Remélem így akkor rendben vagyunk. A nevem pedig NemTudod#2470

A név csupán ideiglenes, még gondolkodom a véglegesen. :)

 

 

Szerkesztve: 2015.09.27 09:46

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#11

2015.09.27 22:21 | Válasz: (#10) Indy (Diamond Common) hozzászólására

Szerintem Immelus és barátai most fossák le a lábukat és hamarosan küldik a képeket XD.

#12

2015.09.29 00:22

wannnabeees profilképe

wannnabeees

Azért durva hogy mennyire szánalmas alakok léteznek. Írígység a tetőfokon. Mivel te szánalmasan béna vagy és 2 év alatt sem sikerült jóvá fejlődnöd, ezért más sem lehet rá képes.CSGO-ból érkezek át HS-be (24 órája kezdtem el foglalkozni vele), de szinte biztos vagyok benne hogy fél év múlva simán elpicsázlak lupó. :) 

800 óra csgo után simán túl lőttem és túl gondolkodtam a nagy 1.6-os és source-os több ezer órás majd csgoban is pár ezer órás nagyokat. Ők meg csak rinyáltak és csalózni tudtak. Ez a magyar mentalitás. ggwp

#13

2015.09.29 17:19 | Válasz: (#12) wannnabeees hozzászólására

Hát igen sajnos ez van :(, de egyébként nem csak itt csinálják ezt a magyarok rengeteg más játéknál ugyan ez van .

#14

2016.06.24 11:37

Tudsz nekem segíteni? Nekem nincs Baron Geddon, Emperor, Harrison Jones, Varian és Ysera. Miket tudok berakni a helyükre,

#15

2016.06.24 11:51

És miért jelöli be nekem az összes kártyát a "Gyűjtemény" részben?

 

#16

2016.06.25 20:23 | Válasz: (#14) szebke22 (Common) hozzászólására

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Ezek a legendek, fontosak ebben a deckebn. Mindegyiknek olyan tulajdonsága van amely nem helyettesíthető semmivel. Várnod kell rá szerintem, míg meglesznek ezek a lapok.

#17

2016.07.12 15:57

Köszönöm szépen segítségedet!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás