Összes pakli Új pakli

DR Resurrection

Ugrás a pakli lapjaihoz

Sziasztok!

A héten volt egy esém amikor minden paklimmal minden meccset elvesztettem. Egyszerűen nem jöttek a lapok, nem mentek a kombók, biztosan ti is voltatok már így. Hát elővettem a paklikészítőt, és megpróbáltam valamit összehozni, ami viszonylag érzéketlen a metára, és ha sikerül elég lapot húzni, akkor több kanyart is be tud venni ha szükséges, mielőtt kivérzik az ellenfél.


"Deathrattle Resurrection"


Nézzük is meg hogyan működik!

A pakli három fő elem kombinációja: Deathrattle (és állandó képességű) lények hada, Mass Resurrection, Activate the Obelisk.

A játék eleje tipikus, hagyni kell az ellenfelet tombolni, minél több értéket pakol ki annál többet tudunk egyszerre eltüntetni Mass Hysteria segítségével. Nem kell megvárnunk a bűvös 5. kört, Kobold Sandtrooper nyugodtan mehet az asztalra curve-ön, vagy akár szaporítással kombinálva (Embalming Ritual, később Grave Rune). Ha ez a lap szaporodik el, akkor gyors, hatékony perzselést lehet csinálni, mindenféle tauntok meg titkok ellenére. Ezért is tettem be: érzéketlen.

Jól jöhet ilyenkor a Witch's Cauldron, mert takarítást/gyógyítást ad legtöbbször, amit fel is szoktam tudni használni. Ja, és nem bánom azt sem, ha bekerül a deathpool-ba.


Szerintem nagyjából mindegy hogy kamukázunk-e a quest-tel vagy sem, én úgy tapasztaltam, hogy a pakli nagyon hatékonyan teljesíti. 20-élettel még egészen biztonságos kavillálni, főleg, ha az ellenfél keze <5.

A Khartut Defender/Rotten Applebaum lapok szaporítása is érdekes irány, ezzel az arcunk gyógyítása biztosított, a rebornokat pedig nagyszerűen lehet  kombinálni a Holy Nova-val.

Ha van ezekből a lényekből néhány akkor Wild Pyromancer+apróbb varázslat (pl Coin, Embalming Ritual, Penance, Power Word: Shield stb.)+Holy Nova simán berántja a questet. Ez fontos, mert ha megvan a quest, akkor végtelen buff-al keményen lehet kontrollálni az asztalt, de vigyázni kell, hogy ezen a vonalon mindig maradjon nálunk valami lény kézben, amit lehet tovább húzni, ha esetleg leszedik az asztalunkat.


Bad Luck Albatross csak a hecc kedvéért került be, nekem amúgy is csak egy van. Viszont megvan rá a potenciál, hogy elszaporodjon, szóval ha meglátjuk a szerencsétlen Zephrys the Great csúf kis pofáját, akkor érdemes erre az irányra rápróbálni. Az az igaszság, hogy a highlander paklik nem is azért pusztulnak meg ettől, mert Dragonqueen Alexstrasza üvöltése bereked, hanem inkább azért mert az amúgy is parányi esélyük, hogy azt a lapot húzzák amit kell. Persze egy jó highlander akkor is kinyír, ha elég jó lapok vannak a kezében. Mindenesetre, ha látod Zephy-t rohangászni akkor mehet a madár és pont.


Win condition: Perzselgetés, véreztetés, sok szemétláda Convincing Infiltrator.

A meccsek hosszúak lesznek, úgyhogy türelemmel kell lenni, de szerintem akkor kell elővenni, ha olyan szar volt a napotok mint amit fentebb írtam.

Jó játékot kívánok hozzá!

Ez egy kiváló pakli!

3

Anduin Wrynn HearthstoneKacsito profilképe

Kacsito (Golden Legend)

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 90

365 napon belül: 90

Átlagos értékelés: 2.16 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Basic szettPower Word: Shield x1 Spell 0
Saviors of Uldum kiegészítőActivate the Obelisk x1 Spell 1
Saviors of Uldum kiegészítőEmbalming Ritual x1 Spell 1
Saviors of Uldum kiegészítőPenance x2 Spell 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőSeance x1 Spell 2
Basic szettShadow Word: Death x1 Spell 2
Basic szettShadow Word: Pain x1 Spell 2
Descent of Dragons kiegészítőBreath of the Infinite x1 Spell 3
Descent of Dragons kiegészítőGrave Rune x2 Spell 4
Basic szettHoly Nova x1 Spell 4
Classic szettMass Dispel x1 Spell 4
Rise of Shadows kiegészítőConvincing Infiltrator x2 Lény 5 2 6
Rastakhan's Rumble kiegészítőMass Hysteria x2 Spell 5
Rise of Shadows kiegészítőMass Resurrection x2 Spell 9

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Saviors of Uldum kiegészítőKobold Sandtrooper x2 Lény 2 2 1
Classic szettWild Pyromancer x2 Lény 2 3 2
The Witchwood kiegészítőWitch's Cauldron x1 Lény 3 0 4
Descent of Dragons kiegészítőBad Luck Albatross x1 Lény 4 4 3
Classic szettFaceless Manipulator x2 Lény 5 3 3
The Witchwood kiegészítőRotten Applebaum x1 Lény 5 4 5
Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x2 Lény 6 3 4

Még több Control Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás