Összes pakli Új pakli

Wild- Elemental Paladin ( Whizbang's Workshop )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Maraad hátlap! Maraad hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Paladin paklit hoztam nektek. Gyakorlatilag ez egy elemental pakli, pici csavarral a végén. Itt már sikerült az " újabb " lapokból is párat belecsempészni a pakliba.

Az egész lista gerincét nyilván az elemental és az azokkal szinergiában lévő lapok teszik ki. Viszont végjáték mint olyan nincs a listának. Cserébe van Yogg-Saron, Hope's End, illetve egy Kazakus, Golem Shaper lap. Utóbbi még tán használhatóbb is, míg előbb teljes mértékben fun kategória. 

Yogg-Saron, Hope's End lapunkhoz egyébként igen csak be lett limitezve a varázslap mennyiség. Félig meddig szándékos a dolog, mivel Yogg-Saron, Hope's End túl random, így legalább nem fog sokáig tartani a spell áradat, főleg ha sikerül valamivel kinyírnia magát. 

Crystology-val feltudjuk húzni a Fire Fly, Kindling Elemental, és Sir Finley, Sea Guide lapokat. 

Sir Finley, Sea Guide lapcserének tökéletes lesz, mivel elég sok 5 és afeletti mana igényű lappal játszunk, így esélyes hogy a meccs korai szakaszában már tele leszünk nagy lapokkal. Itt jön képbe Sir Finley, Sea Guide. Olcsóbb alternatíva ként ott van a Gaslight Gatekeeper, ami gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak common lapként. Cserébe jóval drágább mana költségű, de 2 db lehet belőle a paklitokban, Sir Finley, Sea Guide-al ellentétben. 

City Tax + Equality mint a szokásos Paladin pucolás itt is jelen van. City Tax a Tradeable effek miatt jó akár lapcserének is. 

Enter the Coliseum, ha már 3 manára buffolták, akkor miért is ne használnánk. Egyébként sima hősképességgel is megéri ezt a spellt használni, ha nem akarjuk értékes lényeinket beáldozni.  

Hammer of the Naaru, az egyedüli fegyverünk. Maga a fegyver nem egy nagy durranás, de az elemental téma miatt passzol a pakliba. De nyugodtan le lehet cserélni más hasznosabb fegyver vagy spell lapra. Például ott a Horn of the Windlord, vagy ha már wild akkor ott az örök klasszikus Sunkeeper Tarim, Skulking Geist. Ez utóbbi nálunk csak a Crystology lapra veszélyes. Mojomaster Zihi is egy megfontolandó tech lap, bár nem feltétlenül hasznos ránk nézve a sok drága lap miatt. Olcsóbb alternatívának pedig a Sunspot Dragon-t ajánlanám. 

Shale Spider-t magabiztosan fogjátok tudni használni, mivel van elegendő elemental a pakliban. Képessége pedig a meccs bármelyik szakaszában jól tud jönni, feltételét pedig ahogy az előbb is céloztam rá, könnyen tudjátok majd teljesíteni.  

Eroded Sediment, elsülhet jól vagy kevésbé jól. De ahogy elnéztem az elemental lapok többsége azért hasznos kategóriába esik. 

Servant of Kalimos, szerintem magától értendő, mire és hogyan érdemes használni. 

Steward of Scrolls, amellett hogy elemental Yogg-Saron, Hope's End lapunkhoz is asszisztál. 

Blazecaller, a sebzése még mindig mehet az ellenfél arcába is, és elemental. 

Siamat, a szokásos Rush + Divine Shield, vagy Rush + Windfury kombókkal szerintem bérelt helye van itt. 

Therazane, ha battlecry képessége volna gyengébb statokkal, hasznosabbnak tűnne. így viszont inkább csak egy ok lap. De ilyen lassabb paklikba megtalálhatja a helyét, akár később is. Hét manáért még így is piszkos drága, hiába az 5 hp, amit mellesleg ignorálhat az ellenfél, leginkább ha aggro paklival jön ellenünk. 

Lokholar the Ice Lord, minimális védelmet adhat, a Siamat mellett. 

Kazakus, Golem Shaper, főleg a 10 manás lapjával lehet érdekes a végjátékban, de a meccs korai vagy közép szakaszán is megvan a maga létjogosultsága. 

És a végére itt a jó öreg Yogg-Saron, Hope's End lap is. Ez ugye elsülhet baromi vagy pofátlanul jól is, de akár elrettentő eredménnyel is zárulhat az egész. Itt tényleg a szerencsétek dönt. 

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak! Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Ez egy kiváló pakli!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Paladin lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőCrystology x2 1
United in Stormwind kiegészítőCity Tax x2 2
Core szettEquality x2 2
The Grand Tournament kiegészítőEnter the Coliseum x2 3
Core szettHammer of the Naaru x2 6 3 3

Semleges lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettFire Fly x2 1 1 2
Forged in the Barrens kiegészítőKindling Elemental x2 1 1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőSir Finley, Sea Guide x1 1 1 3
Showdown in the Badlands kiegészítőShale Spider x2 2 3 2
Showdown in the Badlands kiegészítőEroded Sediment x2 3 4 3
Forged in the Barrens kiegészítőKazakus, Golem Shaper x1 4 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőServant of Kalimos x2 5 5 5
Scholomance Academy kiegészítőSteward of Scrolls x2 5 4 4
Journey to Un'Goro kiegészítőBlazecaller x2 6 6 6
Core szettSiamat x1 7 7 7
Showdown in the Badlands kiegészítőTherazane x1 7 7 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőLokholar the Ice Lord x1 10 8 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőYogg-Saron, Hope's End x1 10 7 5

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás