Összes pakli Új pakli

Ez nem az a midrange (szikrites-Nzoltános móka)

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Hali!

Ma reggel hunter-es küldetést kaptam így elkezdtem ötletelni miféle paklit rakhatnék össze. A sima midrange-et már unalmasnak tartottam, így némi gondolkodás után ez a pakli született meg. Megígértem magamnak, hogyha ma rank 10-ről sikerül lemennem rank 5-ig ezzel a koncepcióval akkor felteszem az oldalra. Gondolom ebből kiderült, hogy sikerült-e. :)

A pakli teljesen a saját ötletem alapján készült. Még ha csinált is már egyszer valaki hasonlót én nem találkoztam vele, ezért is lepődtem meg nagyon, hogy tudtam vele haladni rankeden.

Az alapötlet az volt, hogy a Abominable Bowman lapból minél nagyobb értéket nyerjünk ki (minél nagyobb eséllyel Highmane-t hozzon vissza) ezért a legminimálisabbra szorítottam a kis beast-ek számát. Ezzel a lappal pedig nagyszerűen szinergizál N'zoth. Az early-game-et pedig a secret-es vonal teszi versenyképessé. Így jött létre ez a két arcú pakli. Ha szükséges tudunk játszani secret face huntert, vagy rámehetünk egy nagyon erős N'zoth-os körre és control pakliként túlélni. Szóval, akinek véletlen megvan Professor Putricide az ne tölrje be! :D Bár nélküle is működhet a pakli, csak ugye gyengébben.

Most egy pár szót a mulligan-ről. Amit mindig minden ellen meg kell tartani: Fire Fly Secretkeeper Cloaked Huntress Eaglehorn Bow. A Stitched Tracker-t csak akkor kell megtartani ha nincsen semmi más alternatíva a 3. körre. A Tracking-et pedig sose tartom meg. Ez után lehet még variálni az ellenfél szerint a mulligan-t.

Rogue ellen ameddig csak lehet tisztán kell tartani az asztalát. Ne tudja semmire se rátenni a Bonemare-t vagy a Cold Blood-ot. Ha viszont kijött a herceg esetleg még egy Shadowstep társaságában akkor sürgősen el kell kezdeni arca menni. Persze van olyan mikor ez a 2. körben történik meg... hát akkor RIP. (Van egyáltalán olyan pakli ami ezután még el tud bánni a rogue-val?)

Priest ellen attól függ a stratégiánk, hogyan sikerült mulligan-elni. Mind a kettő stílus célravezető lehet. Van a pakliban így is jó pár nagyobbacska lény plusz a zombeast-ek így nem baj ha az early game nem volt túl acélos.

Warlock ellen is lehet hasonló a taktika, bár mielőtt feljön Bloodreaver Gul'dan mindenféle képen be kell fejezni. A démonokkal teli asztallal nem tud a hunter mit csinálni. Ezért tanácsos lehet tartogatni minimum egy kill command-ot a végére. Érdekes mód egyre több zoo-val is találkozom. Ellenük hasonlóan kell játszani mint rogue-nál. Ha ki tudjuk húzni sokáig akkor el fogják tap-ellni a hp-jukat így könnyen be lehet fejezni.

Jade druid: face is the place. A legminimálisabbat kell trade-elni. Igaz, hogy van a pakliban 2 freezing trap és 2 deadly shot, a végtelen gólemeket lehetetlen lekezelni.

Ezekkel a paklikkal találkoztam utam során így csak a többiről nem tudok írni. Minden esetre az ellenfél biztosan nem ilyen hunter-re fog számítani. A secret-ek után pedig főleg nem Nzoth-ra.

 

Ez egy kiváló pakli!

7

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Létrehozott paklik: 10

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.4 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Hunter lapok (25 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettTracking x1 1
one Night in Karazhan kaland módCat Trick x2 2
Legacy szettExplosive Trap x2 2
Legacy szettFreezing Trap x2 2
Legacy szettSnipe x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőVenomstrike Trap x1 2
one Night in Karazhan kaland módCloaked Huntress x2 3 3 4
Legacy szettDeadly Shot x2 3
Legacy szettEaglehorn Bow x2 3 3 2
Legacy szettKill Command x2 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőStitched Tracker x1 3 2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőProfessor Putricide x1 4 5 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőCorpse Widow x1 5 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDeathstalker Rexxar x1 6 30
Legacy szettSavannah Highmane x2 6 7 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőAbominable Bowman x2 7 6 7

Semleges lapok (5 db)

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőFire Fly x2 1 1 2
Legacy szettSecretkeeper x2 1 1 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Még több Hunter pakli

#1

2017.10.09 07:29

Ironman93 profilképe

Ironman93 (Diamond Common) - A Szent

BattleTag: IRONMAN93#2761

Tapasztalt játékos

Nem rossz. Látom, nem csak én próbálgatom ezt a titkos N'zoth egyveleget :)

#2

2017.10.10 14:07

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Tegnap észre vettem egy furcsa dolgot. Az oldal azt írta mikor még kint volt a fő oldalon, hogy csak 6 secret van a pakliban. Esetleg a cat trick-et sima spell-nek számolja?

#3

2017.10.10 14:16

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Igen, a Kártyáknál Secret helyett Spell van megadva típusként, gondolom tévesen.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás