Összes pakli Új pakli

[Legend] beast hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv.

Ez a paklim is saját koncepció, de mivel sikerült vele elérnem tegnap a legendet úgy döntöttem megosztom veletek.

Kissé a régi időket idézi ez a pakli, hiszen úgy kell vele játszani mint a régi midrange hunter-rel. Ismerni kell milyen paklit használ az ellefél és aszerint kell nekünk játszani.

Mulligan: elsősorban mindig az 1-2 manás lapokat keressük és tartjuk meg valamint még a Shan'do Wildclaw. Aggro ellen kellenek reaktív lapok mint például az 1 manás fegyver és a 3 manás rush-os lények, bármi olyan amivel meg lehet oldani az early board-ját. Ahol mi vagyunk aggro szerepben pedig proaktív lapokat keresünk, olyan kártyákat amiket az ellenfelünknek kell megoldania. Mindig minden ellen megtartós: Dwarven Sharpshooter Wolpertinger Imprisoned Felmaw Shan'do Wildclaw. Két 3 manás lapot csak akkor szabad megtartani, ha van mellé coin vagy előtte 1-2 dropp. Ezen felül kasztonként:

Shaman: Trueaim Crescent Augmented Porcupine Zixor, Apex Predator Animal Companion nem rossz ellenfél. Mielőtt kijön a fegyver mindig tisztán kell tartani az asztalát, utána már csak arcra menni. Persze ha a bloom-mal már hamarabb elkezd kipakolni azzal nem sok mindent lehet kezdeni. Nem véletlen a legerősebb deck jelenleg.

Rogue: Animal Companion Trueaim Crescent Diving Gryphon Nehezebb legyőzni mint a sámánt. Harcolni kell vele a tempóért kezdetben, aztán meg kell találni azt a pontot amikor le kell rush-olni. Korai nagy Edwin-re nincs megoldás így az ilyen meccsek korán véget érhetnek.

PaladinAnimal Companion Trueaim Crescent Augmented Porcupine Szintén nehéz ellenfél. Van gyógyulása is és korai tempója, valamint a hunternek nem kedvence a divine shield. Hasonlóan kell ellene játszani mint rogue-nál.

HunterAnimal Companion Trueaim Crescent Diving Gryphon Augmented Porcupine Zixor, Apex Predator Mi vagyunk controll szerepben, túlélésre kell játszani. 4-5. körtől már erősebbek vagyunk. Nagyon szoros játszmákat lehet vívni.

(Final boss)

Warlock/Warrior/Druid/PriestAnimal Companion Augmented Porcupine A legminimálisabb trade-ekkel be kell ütni mihamarabb.

Mage: Már majdnem az egyel fentebb említett kasztok közé soroltam, de mostanában egyre több secret mage-dzsel találkozom. Alapból még mindig inkább HL mage-re kell számítani, de azért nem árt felkészülni az agresszívabb változatra is. Majd még kiderül hogyan változik a meta.

Demon hunter: Animal Companion Trueaim Crescent Diving Gryphon Augmented Porcupine Zixor, Apex Predator Aggrot feltételezve kell mulliganelni, de ha a soul dh az akkor őt is csak be kell ütni minél hamrabb.

Némi érdekességek:

- Ha kint van egy lényünk és tegyük fel a Trueaim Crescent-el megütjük a sámán 0/2-es taunt totemét akkor a lényünk megtámadja, de ezen felül tudunk vele még egyszer támadni az arcába.

- Ha több lényünk is kint van a Trueaim Crescent-el megcélzott ellenséges lényt a mi minionjaink a kijátszás sorrendjében fogják megütni, nem jobbrol balra, vagy fordítva.

- Nem mindig éri meg kitenni azt ami éppen világít. Például megeshet, hogy jobb elpasszolni üresen a 6. kört és megtartani a Augmented Porcupine-t és a következő körben kombózni a Mok'Nathal Lion-el.

- A legendary fegyvert ne üssük el agyatlanba a játék elején, próbáljunk inkább lényt trade-elni vele.

- Scavenger's Ingenuity sose jó a játék elején. Csak akkor húzzuk el ha azt a két manát nem tudjuk jobban elkölteni. A early game-ben jó tempót adhat ha rush-os lényt buffol, de mondjuk a 7. körben egy 5 manás lény mellett a hero power hasznosabb.

Ez egy kiváló pakli!

6

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Létrehozott paklik: 10

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.4 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Hunter lapok (29 db)

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőDwarven Sharpshooter x2 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőTrueaim Crescent x1 1 1 4
Scholomance Academy kiegészítőWolpertinger x2 1 1 1
Galakrond's Awakening kaland módFresh Scent x2 2
Ashes of Outland kiegészítőImprisoned Felmaw x2 2 5 4
Ashes of Outland kiegészítőScavenger's Ingenuity x2 2
Legacy szettAnimal Companion x2 3
Ashes of Outland kiegészítőAugmented Porcupine x2 3 2 4
Descent of Dragons kiegészítőDiving Gryphon x2 3 4 1
Legacy szettKill Command x2 3
Scholomance Academy kiegészítőShan'do Wildclaw x1 3 3 3
Ashes of Outland kiegészítőZixor, Apex Predator x1 3 2 4
Legacy szettHoundmaster x1 4 4 3
Ashes of Outland kiegészítőMok'Nathal Lion x2 4 5 2
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
Scholomance Academy kiegészítőTeacher's Pet x2 5 4 5
Darkmoon Faire kiegészítőTrampling Rhino x2 5 5 5

Semleges lapok (1 db)

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőMaiev Shadowsong x1 4 4 3

#1

2021.01.09 15:30

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: RagingBull#2350

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Először is gratulálok, különösen mert a Midrange Hunter a szívem szállodája.

Maiev Shadowsong mennyire kell a paklihoz? Nekem nincs meg, úgyhogy a saját pakliváltozatomba még egy Trueaim Crescentet teszek helyette.

Úgy néz ki ezt a paklit fogom pörgetni standard-ben. Köszi, hogy megosztottad!

#2

2021.01.09 16:04

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Maiev leginkább controll paklik ellen jó, ha egy idegesítő tauntot el kell tüntetni. De talán egy Deadly Shot is jó lehet helyette.

Szerkesztve: 2021.01.09 16:04

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás