Összes pakli Új pakli

Farming Rogues

Minden információCsak a pakli lapjai

 Én Thijsnél láttam ezt az összeállítást de azt nem tudom, hogy ő találta-e ki. Ha egyáltalán beszélhetünk ma egyedi paklikról. Amúgy hunterek és minden ellen is elég jó és szuper fun.

Úgy kell vele játszani mint mondjuk régebben a freeze mágussal. Vagyis kezdő kézbe mindig az Apprentice-t szeretnénk és laphúzásokat. Ezek után csak szépen kivárunk aztán jól megpörgetjük a kezünket. Ha szerencsénk van a Mana Cycloneok is ott vannak plusz fagyasztások, Mirror Image, Magic Trick, Arcane Intellect, ezeket szeretnénk elsütni a hatodik kör környékéig. Ebből a kivárós stratégiából és a Mirror Image-ek és fagyasztásokkal játszásból adódik, hogy ebben a pakliban elég jó lehet a Mind Control Tech és a Rabble Bouncer. Utóbbi szépen szinergizál a Conjurers Callinggal is és az általános 7 dropok ma közel sem annyira szörnyű rosszak mint a holló évében. Antonidas bácsi pedig a befejezésről gondoskodik minden ellen. 

Annyiban hasonlít a rugózásra, hogy nagy szívás ha a spellek és minionok teljesen elkülönülnek a pakliban. Vagyis ha a játek elején csak spelleket vagy csak minionokat húzunk.

Nem egy olcsó pakli bár drágának sem nevezném. Az olyan lapok mint Zilli vagy a Mountain Giantek más paklikban is használhatóak a többiek rare szint felett pedig megérik az árukat. Mondjuk én Anto papa nélkül játszom mert spúrolom rá a port és nem is szertek a klasszikus szettből legendásakat craftolni. Na de nem is török magasra a paklival. Inkább a napi kis funolásomat keresem ezzel az összeállítással. Az tetszett meg ebben a pakliban, hogy olyan eszeveszett szuper csaló mint a régi paklik. Főleg a letál állítások csavarosak, amik ált olyanok, hogy ha ebben a körben nem vesztünk akkor a következőben nyerünk, szóval kell egy kis craft hozzá. 

Ajánlott azért belenézni Thijs valamelyik streamébe az elmúlt napokból, hogy összeálljon a kép a játszás módjáról. Bár azért ez a fajta pakli pörgetés meg fagyasztások, mirror image alapvetően hozzátartoznak a Mage stílusához. 

7

Jaina Proudmoore Hearthstone
Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 71

365 napon belül: 9

Átlagos értékelés: 2.83 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőElemental Evocation x2 0
Rise of Shadows kiegészítőMagic Trick x2 1
Basic szettMirror Image x2 1
Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2 1
The Witchwood kiegészítőBook of Specters x1 2
Rise of Shadows kiegészítőKhadgar x1 2 2 2
Rise of Shadows kiegészítőMana Cyclone x2 2 2 2
Classic szettSorcerer's Apprentice x2 2 3 2
Basic szettArcane Intellect x2 3
The Boomsday Project kiegészítőStargazer Luna x1 3 2 4
Rise of Shadows kiegészítőConjurer's Calling x2 4
The Boomsday Project kiegészítőMeteorologist x1 6 3 3
Classic szettArchmage Antonidas x1 7 5 7

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőBanana Buffoon x1 3 2 2
Hall of Fame szettMind Control Tech x1 3 3 3
Classic szettQuesting Adventurer x2 3 2 2
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 5 3 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőRabble Bouncer x2 7 2 7
Hall of Fame szettMountain Giant x2 12 8 8

Még több Mage pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2019.05.15 11:28

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Ez az ultimate legkedvencebb paklim idén. Abszolúlt God Tier a fun ranglistán :) El lehet kapni vele a mechanikus vadászokat (fityiszt mutat a Deadly Shitnek vagyis Shotnak :D) Ami bosszantó, hogy a Token Dudut azt ugyan képtelenség megfogni vele és abból pedig rengeteg van alacsony szinteken. Kicsit olyan is lett mára a Dudu mint régebben a hunti volt, hogy ha 2 lapja van a 6. körben az tuti, hogy 2 Savage Roar :D 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás