Összes pakli Új pakli

Fel!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Year of the Dragon hátlap! Year of the Dragon hátlap

Sziasztok!

Nem állítok meredek dolgot, ha azt mondom, hogy ez az utolsó közzétett paklim..   ..a következő kiegészítő megjelenése előtt.

Ahogy már láthattuk, lefogunk merülni a víz alá, ám mielőtt ezt megtennénk, érdemes még egyszer előtte felszállni a magasba néhány sárkány segítségével.

Az utolsó félmondat tartalmazta az archetípus leírást, de csak hogy szájbarágós legyek; Ez egy Fel/Dragon/Highlander Warlock.

Korántsem a legerősebb Warlock pakli (még a Reno paklik között sem), azonban nem egy rojtosra játszott koncepcióról van szó, és igen csak szórakoztató tud lenni. Ha pedig alacsonyabb rankokon vagyunk este felé, sok hasonló (házi készítésű) paklival találhatjuk szembe magunkat, amik ellen nyerni még nagyobb esélyünk lesz. 

A Fel mágiákról

A pakli  egyik "sarokköve" a Felfire in the Hole!. Hogy biztosan hatékonyan tudjuk használni eme varázslatot, csakis Fel típusú bűbájokkal operálunk itt most. A kaszt szerencsére kapott nem régiben néhány támogatólapot ehhez a spell típushoz, így hát felfelé tartásunkhoz itt lesz még a Grave Defiler és a Felwalker is.

A Felfire Potion egy nem túlzottan túlhasznált lap, azonban kiváló asztaltakarításra, és az ellenfél életerejének megszalámizására is. (de a saját arcunkra ügyeljünk használata közben azért:) ) Kis testvére a Rain of Fire szintén meglelhető, azonban utóbbi származási helye nem Gadgetzan utcái, hanem maga az ég.

Az Impfestation kártyánk a Spreading Plague, a démonok, és egy szörnyű szóvicc mesterhármasából jött létre. Démonok fialtatására a Demonic Assault lap is kiváló lesz az imént említett varázslat mellett. Ha pedig nem lesz mit leszednünk az ellenfelünk térfeléről küldjük meg egyik megidézett démonunkat egy rugalmasan alkalmazható Demonfire mágiával.

Mivel sokszor lesz "széles" a kezünk, ezért a The Dark Portal feltételének minden bizonnyal eleget fogunk tudni tenni, hogy azután élvezhessük a hatósági áras köpenyt/kígyót/méregkeverőt/akármi mást. A nagy kézhez jól fog illeni továbbá a Dark Skies is, mely a Full-Blown Evil lappal az oldalán kiváló tömegoszlató lesz nekünk.

A Nether Breath az a pont, ahol a sárkányok és Fel varázslatok találkoznak. Nagyszerű lap, mely az ellenfél az arcába is fújható. Ezen lapunk a második sarokkő.

A Sárkányokról

Ha már sárkányok és a Warlock kaszt. Egyértelműen itt kell lennie az egek kakasának a Twilight Drake által. Mi a közös benne és a baromfi udvarok királyában? Jelzi a hajnalt, és minél kövérebb annál jobb... Nem, az előbbit nem kell levágni. Dragonslayer eriggy vissza a helyedre!

Mivel akadnak itt bőven sebző varázslatok, ezért egy másik "klasszikust", az Azure Drake sárkányt is bátorkodtam betenni a pakliba, a későbbi ronda unokatesója a Big Ol' Whelp helyett.

Állandó visszatérő rémálmaim az újjáélesztős papok. Habár egyedi legendásaink megtudják menteni seggünket előlük valamelyest, a biztonság kedvéért egy igen csak bélpoklos Hungry Dragon-t is használok, rendhagyó techként a kötött lényekkel játszó egyedek ellen. Bevált. Amióta az éhes sárkányt játszom, egy hancúr pap se jött szembe velem.

Mivel asztaldöntögető opciók bőven akadnak itt, és a tömeges halálozási statisztikák is olykor kiugróak lehetnek, ezért egy már-már elfeledett lény a Volcanic Drake is támogatását biztosítja nekünk.

Crazed Netherwing egy sárkányba ültetett Abyssal Enforcer. Imádom, bár a démon verziójának ízét semmi más nem adja vissza. Azért ide jó lesz :).

Ügyeljünk rá, hogy lehetőleg maradjon egy sárkány a kezünkben hiszen a Netherspite Historian segítségével további dögös szárnyasokat fedezhetünk fel, a Scalerider pedig takaríthat nekünk. Legutóbb említett sárkányunk is csak egy rokonával a kezünkben képes asztalt borítani.

Kazakusan habár erős lap, paklinkba mégse illik igazán, ezért egy vele egyidős Raid Boss Onyxia szolgálataira számíthatunk. Mellette másik nagyágyúnk Dragonqueen Alexstrasza az, aki képes kellemetlen pillanatokat okozni, sokszor az ellenfélnek, de olykor nekünk is.

A magasságos Legendásokról, és némi archívum.

DragQueen esetében találkozik az egyedi és a sárkányos vonal, ebből következik, hogy ő az utolsó sarokkő. A mondhatni szokásos Highlander vonal állítható itt sorba Zephrys the Great, Reno Jackson és Kazakus korábbi megtestesülése által. Krul the Unshackledre itt most nem számítunk, híján vagyunk a kész démonoknak itt. Egy régebbi paklimban azonban használtam őt is.  Ez itt a reklám helye :

StrangeLock 15360

Pakli megtekintése

Úgy néz ki, célzottan nem is tudunk ellent ölni, csak úgy "mellékesen".

Na, csak összejött.

Flamewaker Mage. Nerf után egyre ritkábban látom. Nem hiányzott.

Ohh...  kicsit elkapkodta. Majd néhány nap múlva ;)

Az összeállítás kiválóan alkalmazható Fel Damage napi küldetéshez is. Aki esetleg kipróbálja, annak kellemes szórakozást, és sok szerencsét!

Továbbá mindenkinek sok-sok fénylő Legendást kívánok az új kiegészítő csomagjainak bontásakor is!

- Buying or selling?

- Buying.. a lot of packs.. BUYING!!

4

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 28

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 6.57 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Warlock lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőGrave Defiler x1 1 2 1
Descent of Dragons kiegészítőRain of Fire x1 1
Ashes of Outland kiegészítőUnstable Felbolt x1 1
League of Explorers kaland módDark Peddler x1 2 2 3
Legacy szettDemonfire x1 2
Rise of Shadows kiegészítőEVIL Genius x1 2 2 2
Descent of Dragons kiegészítőNether Breath x1 2
Descent of Dragons kiegészítőDark Skies x1 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFull-Blown Evil x1 3
United in Stormwind kiegészítőDemonic Assault x1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Ashes of Outland kiegészítőThe Dark Portal x1 4
Descent of Dragons kiegészítőCrazed Netherwing x1 5 5 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFelfire in the Hole! x1 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőFelfire Potion x1 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFelwalker x1 6 3 7
Fractured in Alterac Valley kiegészítőImpfestation x1 6
The Witchwood kiegészítőLord Godfrey x1 7 4 4

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módNetherspite Historian x1 2 1 3
Saviors of Uldum kiegészítőZephrys the Great x1 2 3 2
Scholomance Academy kiegészítőRobes of Protection x1 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
Descent of Dragons kiegészítőScalerider x1 3 3 3
Blackrock Mountain kaland módHungry Dragon x1 4 5 6
Core szettTwilight Drake x1 4 4 1
Core szettAzure Drake x1 5 4 5
Core szettReno Jackson x1 6 4 6
Blackrock Mountain kaland módVolcanic Drake x1 6 6 4
Descent of Dragons kiegészítőDragonqueen Alexstrasza x1 9 8 8
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRaid Boss Onyxia x1 10 8 8

Még több Warlock pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás