Összes pakli Új pakli

Fagyhalál

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Kipróbáltam egy elég népszerű paklit, hogy tényleg olyan jó-e és arra a következtetésre jutottam hogy nem annyira de jó pakli. A paklit rendkívül könnyű lenne megverni, egy pakli ami rendelkezik minimális pálya takarítással és egy kevés plusz élettel vagy armorral simán megveri például a blood dk vagy warrior ,de nem játszanak sokan ilyen paklikkal. Prince Renathal is meggyengült és ezért kevesebben is használják ami szintén kedvez a paklinak.

Több változatot is láttam a pakliból és csináltam egy saját verziót is a pakliból. Ami talán furcsa lehet, hogy Bonelord Frostwhisper benne van a pakliban. Ez a kártya rendkívül nagy előnyhöz tud juttatni ha sikerül jókor kitenni. Egész jól tud jönni 1-2 0manás Frostwyrm's Fury a kör elején vagy akár Astalor Bloodsworn 8 vagy 16 sebzése. Egyszer sem vesztettem emiatt a lap miatt vagy kitudtam ütni 3 körön belül vagy ő ütött ki engem. 

Overseer Frigidara szerintem teljesen fölösleges a pakliba, túl drága és általában túl sok lap van a kézben nincs szükség ennyi laphúzásra.

Guild Trader Szintén egy nem túl lényeges kártya, szerintem egyszersem raktam még ki sokáig Rustrot Viper volt helyette a pakliban de kicseréltem mert azt sem nagyon raktam ki, de nagyon jó ha van egy tradeable lap a pakliban.

Lady Deathwhisper a pakli egyik legjelentősebb lapja. Rendkívül erős Rimefang Sword csökkentett spelljeivel kiváló. Legjobb vele a Frostwyrm's Furyt vagy a Glacial Advancet másolni. Ügyelni kell hogy legyen hely a kézben bár itt az égetés nem nagy baj majdnem minden lapból van olyan ami tudja helyettesíteni.

Nerubian Vizier egész jó még 2-vel csökkenteni is tud, de szerintem a School Teacher jobb mindkettőt használni meg már túlzás.

Bone Breaker teljesen jó a pakliba, olcsó és sebez is még takarítani is lehet vele, de 4 fegyvert nem biztos hogy jó ötlet a pakliba tenni és Rimefang Sword hasznosabb.

Vicious Slitherspear láttam, hogy van olyan frost dk amiben benne van de nem találtam túl meggyőzőnek. Esetleg kezdésnél lehet jó de így hogy nincs másik olcsó minion amit utánna kilehetne tenni nem sok értelmét látom. Inkább van helyette a pakliban olyan lap ami biztosan sebez.

Deathchiller Főleg takarításra jó, de néhány sebzést tud az ellenfélre is sebezni. Nem szabad sokáig tartogatni és várni a spellekre, kilehet tenni csak úgy magában is.

Defrost Bőven elég 1 db belőle a pakliba, többször fordul elő, hogy lapot égetek mint hogy elfogy a kezemből a lap.

Jelen pillanatban diamond 10ben vagyok a paklival. Néhány kép a pakliról :

Ez egy kiváló pakli!

9

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Létrehozott paklik: 86

365 napon belül: 12

Átlagos értékelés: 6.24 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Death Knight lapok (24 db)

Név Mana Támadás Élet
Path of Arthas szettHorn of Winter x2 0
Path of Arthas szettIcy Touch x2 1
Path of Arthas szettDeathchiller x2 2 2 3
Core szettDefrost x1 2
Core szettFrost Strike x2 2
Core szettHarbinger of Winter x2 2 2 2
Core szettChillfallen Baron x2 3 2 2
Path of Arthas szettGlacial Advance x2 3
Path of Arthas szettHowling Blast x2 3
Core szettRimefang Sword x2 3 2 3
Path of Arthas szettLady Deathwhisper x1 4 4 3
Core szettRemorseless Winter x2 4
Path of Arthas szettFrostwyrm's Fury x2 7

Semleges lapok (6 db)

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőAstalor Bloodsworn x1 2 2 2
Core szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
United in Stormwind kiegészítőGuild Trader x1 4 3 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőSchool Teacher x2 4 5 4
March of the Lich King kiegészítőBonelord Frostwhisper x1 6 6 6

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás