Összes pakli Új pakli

Megdöglött? Nembaj! Van másik! :D

Minden információCsak a pakli lapjai

Ez az No. 1. verzió, vagyis még van mit csiszolni rajta, szó mi szó. Az alapötlet nyilván nem saját, egy hasonló quest lapos változat verte takonyra a fejemet kb. a 6. körre. És hát persze, hogy ruszin volt a kollega... hogy Putyin látogasson meg tél közepén a gázszámlával. Na de nem is ez a lényeg. A lényeg lényegében lényegtelen, de kezdéshez általában biztosabb kezet ad (mondhatnám, hogy stabilat, mint a magyar forint, ha ez megnyugtat bárkit is), amivel lehet mit keresni a korai körökben. Ha más nem is, de sebzést az arcba, azt nagyon. Kivéve, ha valami csoda folytán mákod van. Ehhez viszont szolidan 20- szor el kell mormolni a "Random Isten most segíts!" kezdetű zsoltárt, legalábbis erősen ajánlott. Akkor van bő nyálas oboa, ha megkínálnak egy kettő spellel, pl a 4. karikában,legyen mondjuk Consecration, maradva a Paladinnál, tudniillik ha tele is fosod a boardot silverhand-del meg  Righteous Protectorral, meg még ki tudja mivel, ami épp a kezedbe akad, akkor mondjuk ki őszintén, a kezdeti nagy lelkesedésedet úgy eltörlik, mintha falun apád a kapualjban nyakon baszna a ganajforgató lapáttal egy eredményes este után, mondván, mata részeg vagy, büdös a pofád, azt még be is hánytál.... DE!!! Ha mégis vagy olyan telibevert makkos, hogy nem nyúznak meg a negyedik/ ötödik körig, akkor van rá remény, hogy nem dobod be a törölközőt. A ki - ki meccsek poénosak. És még nem is ver szét az ideg, ha pl fél órán keresztül vigyorogsz teli pofával a képernyő előtt, hogy "Na? Mivan, f*sszopó, szétb*sz az ideg mii???"  Mindazonáltal nem mondom, hogy vérprofi a szett, de engem elvitt a 18 -as rangig, mondhatni simán. Nem egy pay to win deck, javításra szorul, tuti. Ámen

7

Uther Lightbringer HearthstoneKillprovide profilképe

Killprovide (Golden Common)

Létrehozott paklik: 42

365 napon belül: 36

Átlagos értékelés: 2.38 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőAdaptation x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRighteous Protector x2 1 1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSmuggler's Run x2 1
Rastakhan's Rumble kiegészítőFlash of Light x1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGrimestreet Outfitter x2 2 1 1
Saviors of Uldum kiegészítőAncestral Guardian x1 4 4 2
Basic szettConsecration x2 4
Basic szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGrimestreet Enforcer x1 5 4 4
Journey to Un'Goro kiegészítőSpikeridged Steed x1 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGrimestreet Protector x1 7 6 6
Basic szettGuardian of Kings x1 7 5 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Saviors of Uldum kiegészítőMurmy x2 1 1 1
Saviors of Uldum kiegészítőTemple Berserker x2 2 1 2
Saviors of Uldum kiegészítőCandletaker x2 3 3 2
Saviors of Uldum kiegészítőBone Wraith x1 4 2 5
Saviors of Uldum kiegészítőWasteland Assassin x2 5 4 2
Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x1 6 3 4
Saviors of Uldum kiegészítőWrapped Golem x2 7 7 5

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2019.09.25 14:09

Öregapám profilképe

Öregapám (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A szívlapáttal a szenet pakolták rég, kocsiról le és fel. Magát a ganyét vasvillával pakolják vagy kisebb méretű lapáttal. Nem egyszerű munka egyik sem. Ezért mondom a fiataloknak, inkább a tanulásba szakadjanak bele, mint a fizikai munkába.

Szerkesztve: 2019.09.25 14:14

Öregapám

#2

2019.09.25 16:42

Ez így van, Öregapám is mindig mondta, hogy ne a szeneslapáttal túrjam a szart, de hát lázadó típus vagyok, és csak azért sem a villát használtam. Erre mikor hazaértem buliból, a leírt eset után már inkább a vellát használtam... fene nagyot üt ám az a szemét....mármint a szívlapát...az...de tényleg arra gondoltam ám! 

Nekem is mindig papoltak a vének, aztán meg csesztem tanulni...erre itt van... nukleáris energetikusként senyvedek a nagyvilágban... ejj mi lett volna, ha tanulok anno? 

#3

2019.09.25 17:51 | Válasz: (#2) Killprovide (Golden Common) hozzászólására

Öregapám profilképe

Öregapám (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A nukleáris energetikát már feltalálták, de hogy a tyúkszar robbanna azt meg nem. Szóval hajrá. 

Öregapám

#4

2019.09.25 18:35

Megint csak igazad van :) Viszont köszönöm a megtiszteltetést, de nem élnék vele, mivel se vegyész, sem pedig laboráns nem vagyok. Azt viszont elmagyarázhatom, mi a különbség az elemi bomlás és a komposztálódás között, elvégre szakmába vág, a tyúkszar robbanásáról meg megkérdem majd öregapámat.

Amúgy csak kérdés szintjén... semmi személyes... de miért pont velem akarsz szívózni? Lehet én értettem félre a közeledési szándékod, és ezt a mai világban már nem basztatásnak veszik, hanem párkapcsolati kezdeményezésnek,viszont akkor el kell szomorítsalak,  a másik ligában játszom. Mindazonáltal ha csak belém akarsz kötni, akkor vegyél inkább kötőtűt és gyakorold, hogy egy sima egy fordított, aztán köss a pöcsödre egy szép piros masnit, és fuss vele szépen végig a főutcán, lóbálva, azt kiáltozva mindenkinek, "Nézd, ajándék!" hátha eredményre vezet, és valaki kielégít. Ne rajtam próbálkozz. 

U.i:  Kőbányán nagyobb az esélyed, főleg éjjel....

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás