Összes pakli Új pakli

Miracle Combo Druid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

VÁLTOZÁS: a legutóbbi patch óta nem működik az Explosive Sheep + Poison Seeds kombó, az Explosive Sheep hamarabb robban, minthogy a treantok meg lennének idézve. Így a pakli konkrétan játszhatatlan.

Ez a hagyományos kombó druid egy nagyon megvariált változata, erősen tempó lassító elemekkel megtoldva. Nemrég készítettem egy Malygos druidát, aminél a win condition kombó elég nehézkesnek bizonyult a Malygos, 2x Moonfire, 2x Living Roots kombinációval. Malygos-t és a Moonfire-t kivettem, valamint a mana csökkentésre használt Emperor Thaurissan-t is, helyette bekerült 1 db hagyományos Savage Roar + Force of Nature kombó, +1 Poison Seeds és egy Druid of the Claw.

Ennek köszönhetően kicsit megváltozott a játékstílus. Az Explosive Sheep + Poison Seeds kombinációt már kétszer alkalmazhatjuk a meccsen, ezért többször profitálhatunk a 0 manás Volcanic Lumberer tempó előnyéből, miután az első köröket sikerült túlélnünk. Ezzel egyszer kétszer face-re ütve az ellenfél könnyen a kombó áldozatává válhat, amit a Gadgetzan Auctioneer-ek segítségével lehet a pakliból előhúzni. A Raven Idol is hasznosnak bizonyult, spellek közül válogatva többször is sikerült győzelmet jelentő lapot választanom. Kijátszásával érdemes lehet megvárni egy Gadgetzan Auctioneer-t, de szűkös időkben önmagában is érdemes kijátszani életmentő varázslatok után kutatva.

Játék elején a tempó fékezése a cél, Doomsayer, Deathlord, Wrath, esetleg Explosive Sheep lapokat érdemes kezdő kézben megtartani.

4-5. körtől megpróbálhatjuk összerakni a kombókat. Vagy az Explosive Sheep + Poison Seeds + Volcanic Lumberer, vagy a Savage Roar + Force of Nature kombót a sok laphúzásnak köszönhetően, amit az Azure Drake, Ancient of Lore és Gadgetzan Auctioneer lapok biztosítanak.

A Living Roots lapokat a meccs elején, vagy Gadgetzan Auctioneer-rel az asztalon +2 sebzéssel érdemes minion leszedésre használni, 2db 1/1-et akkor érdemes megidézni, amikor már megvan a kombó a kezünkben, vagy blöffölni szeretnénk, hogy az ellenfél a hősünk helyett a kis lényekkel foglalkozzon.

Ha a metában több a controll pakli, éremes lehet az egyik Innervate-et lecserélni Elise Starseeker-re. Így kicsit erősebb a pakli late gameje.

Ez egy kiváló pakli!

3

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 14

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 31

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.19 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x2 0
The Grand Tournament kiegészítőLiving Roots x2 1
Legacy szettNaturalize x1 1
League of Explorers kaland módRaven Idol x2 1
Legacy szettWrath x2 2
Legacy szettSavage Roar x1 3
Legacy szettSwipe x2 3
Curse of Naxxramas kaland módPoison Seeds x2 4
Legacy szettForce of Nature x1 5
Legacy szettDruid of the Claw x1 6 4 6
Legacy szettAncient of Lore x2 7 7 7
Blackrock Mountain kaland módVolcanic Lumberer x2 9 7 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettDoomsayer x2 2 0 7
Goblins vs Gnomes kiegészítőExplosive Sheep x2 2 1 1
Curse of Naxxramas kaland módDeathlord x2 3 2 8
Legacy szettAzure Drake x2 5 4 5
Legacy szettGadgetzan Auctioneer x2 7 4 4

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2016.04.06 13:40-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- League of Explorers kaland módElise Starseeker x1 4 3 5
+ Legacy szettInnervate x1 0

Még több Druid pakli

#1

2016.04.24 18:51

ákos profilképe

ákos

wisp

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás