Összes pakli Új pakli

Miracle Combo Druid

VÁLTOZÁS: a legutóbbi patch óta nem működik az Explosive Sheep + Poison Seeds kombó, az Explosive Sheep hamarabb robban, minthogy a treantok meg lennének idézve. Így a pakli konkrétan játszhatatlan.

Ez a hagyományos kombó druid egy nagyon megvariált változata, erősen tempó lassító elemekkel megtoldva. Nemrég készítettem egy Malygos druidát, aminél a win condition kombó elég nehézkesnek bizonyult a Malygos, 2x Moonfire, 2x Living Roots kombinációval. Malygos-t és a Moonfire-t kivettem, valamint a mana csökkentésre használt Emperor Thaurissan-t is, helyette bekerült 1 db hagyományos Savage Roar + Force of Nature kombó, +1 Poison Seeds és egy Druid of the Claw.

Ennek köszönhetően kicsit megváltozott a játékstílus. Az Explosive Sheep + Poison Seeds kombinációt már kétszer alkalmazhatjuk a meccsen, ezért többször profitálhatunk a 0 manás Volcanic Lumberer tempó előnyéből, miután az első köröket sikerült túlélnünk. Ezzel egyszer kétszer face-re ütve az ellenfél könnyen a kombó áldozatává válhat, amit a Gadgetzan Auctioneer-ek segítségével lehet a pakliból előhúzni. A Raven Idol is hasznosnak bizonyult, spellek közül válogatva többször is sikerült győzelmet jelentő lapot választanom. Kijátszásával érdemes lehet megvárni egy Gadgetzan Auctioneer-t, de szűkös időkben önmagában is érdemes kijátszani életmentő varázslatok után kutatva.

Játék elején a tempó fékezése a cél, Doomsayer, Deathlord, Wrath, esetleg Explosive Sheep lapokat érdemes kezdő kézben megtartani.

4-5. körtől megpróbálhatjuk összerakni a kombókat. Vagy az Explosive Sheep + Poison Seeds + Volcanic Lumberer, vagy a Savage Roar + Force of Nature kombót a sok laphúzásnak köszönhetően, amit az Azure Drake, Ancient of Lore és Gadgetzan Auctioneer lapok biztosítanak.

A Living Roots lapokat a meccs elején, vagy Gadgetzan Auctioneer-rel az asztalon +2 sebzéssel érdemes minion leszedésre használni, 2db 1/1-et akkor érdemes megidézni, amikor már megvan a kombó a kezünkben, vagy blöffölni szeretnénk, hogy az ellenfél a hősünk helyett a kis lényekkel foglalkozzon.

Ha a metában több a controll pakli, éremes lehet az egyik Innervate-et lecserélni Elise Starseeker-re. Így kicsit erősebb a pakli late gameje.

Ez egy kiváló pakli!

2

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 13

Malfurion Stormrage Hearthstone
Biros profilképe

(Golden Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 31

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.23 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Druid lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Innervate x2 Spell 0
The Grand Tournament kiegészítőLiving Roots x2 Spell 1
Naturalize x1 Spell 1
League of Explorers kaland módRaven Idol x2 Spell 1
Wrath x2 Spell 2
Savage Roar x1 Spell 3
Naxxramas kaland módPoison Seeds x2 Spell 4
Swipe x2 Spell 4
Druid of the Claw x1 Lény 5 4 4
Force of Nature x1 Spell 5
Ancient of Lore x2 Lény 7 5 5
Blackrock Mountain kaland módVolcanic Lumberer x2 Lény 9 7 8

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Doomsayer x2 Lény 2 0 7
Goblins vs Gnomes kiegészítőExplosive Sheep x2 Lény 2 1 1
Naxxramas kaland módDeathlord x2 Lény 3 2 8
Azure Drake x2 Lény 5 4 4
Gadgetzan Auctioneer x2 Lény 6 4 4

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2016.04.06 13:40-kor, az alábbi változásokkal:

Név Típus Mana Támadás Élet
- League of Explorers kaland módElise Starseeker x1 Lény 4 3 5
+ Innervate x1 Spell 0

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2016.04.24 18:51

ákos profilképe

ákos

wisp

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás