Összes pakli Új pakli

Odyn papa, és a szembekötős kislányok, avagy, vén kecske is megnyalná a sót

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal tovább folytatom a tematikus paklisorozatomat, ezúttal annyi lesz a különbség hogy még meg nem jelent lapok is fognak szerepelni a listában. 

Nyakunkon az új kiegészítő ( Titans ) megjelenése, és a felhozatalt elnézve, találtam pár olyan lapot amire egyből fel is kaptam a fejem. Ezek pedig nem mások mint Odyn, Prime Designate, és a Valkyr lapok. Vagyis a mostani tematika egy kis kiruccanás lesz a Skandináv mitológia világába. 

Valkyr tematikájú paklin már régebben is gondolkodtam, de kevés volt hozzá a lapfelhozatal. Most se mondom hogy el lennénk eresztve ilyen jellegű lapokkal, de már egy próbát szerintem megér a dolog. 

Mivel a kiegészítő még  nem jelent meg, így nem tudhatom hogy némelyik lap, mennyire lesz jó vagy sem. Minden esetre amiket összeválogattam, azok csak a tematika miatt kerültek be, nem feltétlenül a használhatóságuk miatt. 

Természetesen azért igyekeztem valami játszható listát összedobni, de ez nem garancia hogy használható is lesz a pakli! Éppen ezért senki NE GYÁRTSA LE EZEKET A LAPOKAT, HA KOMPETITÍVEN AKAR JÁTSZANI!!!

Arra majd ott lesznek a különböző meta oldalak, vagy streamerek akik megmondják, vagy mutatják majd a frankót. 

Minden más esetben is csak óvatosan a dust mennyiséggel, elég drága mulatság lett ez a lista. 

A lista tartalmaz jó pár régi új lapot, régiek közül talán van itt túlságosan régi is. :P 

A pakli főbb inspirációja Eydis Darkbane, és Fjola Lightbane legendások voltak, természetesen Odyn, Prime Designate, és a Giant lapok mellett. 

Az előbb megemlített legendásokhoz a következő ( varázslapokat ) spelleket érdemes elhasználni:.

Odyn, Prime Designate, lap képessége önmagáért beszél, bár könnyen meglehet hogy nem lesz olyan erős, mint az elsőre tűnik. Minden esetre a Frozen Buckler, és Weapons Project lapokkal el lehet bohóckodni, egy jó Odyn, Prime Designate kör után is. 

Weapons Project egyébként különösen jó Rogue Kingsbane, illetve a Paladin Lightforged Cariel hőskártyája után kapott fegyverre is, de más fegyvert előszeretettel használó kasztok ellen is tökéletesen alkalmazható. 

Laphúzásból se lesz hiány, ezek pedig a következő lapokból állnak:.

  • Shoulder Check, a Tradeable képessége miatt, jó lapcsere. 
  • Ugyan nem szerepel a pakliban mivel a tematikához nem illik, de a Weapons Project + Harrison Jones mindig jó kombót alkot. 
  • From the Depths, főleg a Giant lapoknak szól, ha szerencsések vagytok. 
  • Cutting Class mellé pedig ugyan elsőre nem tűnik úgy hogy el lennénk halmozva fegyverekkel, ez koránt sincs így. Ugyanis a Sul'thraze mellett olyan lapokkal is tudjuk majd párosítani a Cutting Class-t, mint például a, Weapons Project-ből kapott fegyverrel, de ennél még jobb választás a Sunfire Smithing-ből kapott fegyver.  A lényeg igazából hogy a Cutting Class-t minél olcsóbban tudjuk majd kijátszani. A felhúzott lapmennyiségen ez nem változtat. Külön megemlíteném még az új Ignis, the Eternal Flame legendás lapot is. Mivel még nem jelent meg a kiegészítő, így fogalmam sincs hogy mit takar az egyedi fegyver készítés, de nem hangzik rosszul, mindaddig míg nem a Cursed Blade-ről van szó. Bár a játék történetének egyik legjobb fegyveréről beszélünk, szóval. :P :) 

Gondolom legalábbis valami olyasmit kell elképzelni mint a Hunter esetében, mikor a különböző bestiákat tudta kombinálni, valami ilyesmire számítok itt is, csak lények helyett fegyverekkel. Minden esetre aki erről többet tud nálam az nyugodtan javítson majd ki a hozászolásokban! És akkor majd korrigálva lesz a leírás is! 

Szóval eddig itt van nekünk Odyn, Prime Designate, és a különböző Valkyr lapok. Ezek közül eddig csak néhány lett megemlítve, de nézzük is akkor további Valkr lapot. 

Val'kyr Soulclaimer-t is érdemes lehet kombózni a Sanguine Depths + Shield of Honor lapokat, nem csak Eydis Darkbane, vagy Fjola Lightbane legendásokhoz jók! Ugyanígy a Jam Session, és Shoulder Check lapok. 

Sunborne Val'kyr, pedig az útolsó Valkyr lapunk a pakliban. Nem túl erős, és vannak tőle jobb opciók is, de a tematikához tökéletes, és szinte kihagyhatattlan. 

Úgy hogy van már egy istenségünk, Valkyreink, fegyvereink, akkor ne maradjanak ki a különböző bestiák se. 

Kapásból itt van nekünk az új Angry Helhound, ami jobbnak hangzik mint amilyen lesz, de majd elválik, amint megjelent az új kiegészítő. 

Viszont régi roszcsontok is kerültek be a listába, olyanok mint Moonfang, és The Beast. Ezek mindegyike nem túl jó lapok, még önmagukban sem, de a tematikához szerintem baromira illenek. 

Akárcsak a különböző Giant lapok, akár az újak, de a régiek közül is sikerült csemegézni, és be passzintani párat, ebbe a pakliba. Ezek pedig a következő lapok:.

  • Son of Hodir, ami elég izgalmasnak hangzik, mindamellett hogy egy új lap. De kérdés hogy jó is lesz e?! A paklikba bekeverős téma nem mindig sült el jól, vagy túl gyenge, vagy túl erős, az arany közép utat sose sikerült megtalálniuk, és ennél a lapnál is félek valami féle kombó eljöveteltől. 
  • Szintén új lap a Storm Giant, aminél nem igazán értem a végtelen Forge lehetőséget, ha csak más lapokkal nem nyer értelmet a dolog. Egyébként az artwork tetszetős, pont olyan mint amilyeneket én is csinálgattam régebben, csak satnyább minőségben. :D
  • Frost Giant viszont nem az új kiegészítő hozománya, ez bizony egy régi lap, ami most visszaköszönt. 

Ezek a Giant lapok inkább csak amolyan kiegészítő lapok, na meg a tematika meg is követelte, hogy itt legyenek, de alapvetően vagy velük vagy a Valkyre lapokkal képzeltem a nyerési lehetőségeket. 

Leszedési lehetőségeink is vannak, de  talán kicsit kurta a felhozatal. Mindenesetre ezek az opciók állnak majd rendelkezésre:.

És nagyjából ezzel végére is értem a bemutatónak. Nem tudom hogy más is próbálkozni fog e hasonló tematikájú paklival, nekem ez volt az első ami körvonalazódott, az új lapokat meglátván. Nyilván sokkal jobban is át lehetne alakítani hogy ranked játékra is alkalmasabb legyen, nálam most a tematika volt az elsődleges szempont. 

Éppen ezért az hogy melyik lap milyen, és hogy megéri e legyártani vagy sem, nem tudom megmondani, mivel még nem győzőm hangsúlyozni, az Titan kiegészítő még nem jelent meg. Úgy hogy a megjelenést követően, mindenki saját felelősségre gyártson le bármit is, bár ezt szerintem nem kell külön ecsetelnem, akik gyakran játszanak azoknak biztosan nem. 

Remélem ennek ellenére elnyerte a tetszéseteket a lista, és ha más nem, inspirációnak is jó lehet. 

Jó szórakozást kívánok, illetve majd mindenkinek előre jó, és szerencsés bontást az új kiegészítőhöz!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőSanguine Depths x2 1 3
Scholomance Academy kiegészítőShield of Honor x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőShoulder Check x2 1
Core szettWhirlwind x1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrozen Buckler x2 2
Festival of Legends kiegészítőJam Session x2 2
The Boomsday Project kiegészítőWeapons Project x2 2
TITANS kiegészítőBellowing Flames x2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőFrom the Depths x2 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőVal'kyr Soulclaimer x2 3 1 4
March of the Lich King kiegészítőSunfire Smithing x2 4
Core szettBrawl x1 5
Scholomance Academy kiegészítőCutting Class x1 5
Saviors of Uldum kiegészítőPlague of Wrath x1 5
Rastakhan's Rumble kiegészítőSul'thraze x1 6 4 4
TITANS kiegészítőOdyn, Prime Designate x1 9 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
The Grand Tournament kiegészítőEydis Darkbane x1 3 3 4
The Grand Tournament kiegészítőFjola Lightbane x1 3 3 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
TITANS kiegészítőAngry Helhound x2 4 2 5
TITANS kiegészítőIgnis, the Eternal Flame x1 4 2 4
Darkmoon Faire kiegészítőMoonfang x1 5 6 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSunborne Val'kyr x2 5 5 4
Legacy szettThe Beast x1 6 9 7
TITANS kiegészítőSon of Hodir x1 8 8 8
TITANS kiegészítőStorm Giant x1 8 8 8
The Grand Tournament kiegészítőFrost Giant x2 10 8 8

Még több Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás