Összes pakli Új pakli

Questline Only Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Sunwell hátlap! Sunwell hátlap

Sziasztok

Mióta visszatértem, a játékidőm nagy részében különböző Paladin pakli koncepciókat fejlesztgetek, ezek közül szeretnék egyet bemutatni, mely egy új vonalat ötvöz néhány régebbi, általam szívesen játszott kártyával.Ranked paklinak jelöltem, ugyanis én csak ott játszom, de nagyon komoly eredményeket senki ne várjon a paklitól, viszont jó lapjárással kevés olyan meccs van, ahol nincs esély a győzelemre.

A deck midrange stílusú, erőssége, hogy a Questline teljesítése nélkül is elég jól tudja tartani magát. Az early gameban a Questline teljesítése és a board tartása a fő cél, a Hydrologist, Drygulch Jailor valamint az 1 manás kártyák ebben nagy segítségünkre vannak. Igyekeztem olyan 1 manás lapokat választani, amelyek önmagukban is minél több értéket tudnak generálni, hogy a játék későbbi szakaszaiban se legyen hátrány, ha ezek közül húzunk.

A pakli erősen épít a Silverhand Recruitokra, Lothraxion the Redeemed az egyik kedvenc "új" kártyám, egy ilyen pakliból kihagyhatatlan. A Muster for Battle helyett végül a Day at the Faire került be, mert a fegyver sokszor kárba ment vele, ezt a lapot akár 3 idézéssel is érdemes kijátszani. A többi Silver Hand Recruit idéző lap szerintem egyértelmű hogy kell, az Air Raid talán szemet szúrhat, de 4x is ki lehet játszani, nem feltétlenül 2. körös play, ha mégis, akkor is a másolatot eltehetjük későbbre. Buff kártyának a jó öreg Quartermaster-t raktam a pakliba, nem okoz csalódást.

A csak Paladin kártyák vonalon van a 2 Lightforged Zealot, melyek a fegyver mellé egy elfogadható testet is adnak, a Lightforged Crusader, aki a kezünk újratöltéséről gondoskodik (legalább 3 értelmes lapot szokott adni, de hátrányból ritkán hoz vissza, inkább fun lap), valamint a gyógyulásért felelős High Exarch Yrel, aki szintén egy nagyon jó kis kártya.

Cserék, érdekességek

Murgur Murgurgle - elfogadható 2. körös lap, az erősebb változata pedig komplett boardot ad, de tetszés szerint cserélhető.

Sunkeeper Tarim - egyik kedvenc kártyám, mert rendkívül sokoldalú, az ellenfél lényeinek gyengítésére, valamint a saját lények erősítésére is kiválóan alkalmas, sok kis tokent tudunk idézni amelyekkel szinte bármikor kiaknázhatjuk a képességét - főleg a quest reward kijátszása előtt

Hammer of the Naaru - a védelemért felelős kártya, taunt+fegyver 6 manáért nagyon megérős, de akinek nem tetszik cserélhető

Goody Two-Shields - szintén egy újabb kártya, azonnali fenyegetést jelent az ellenfélnek, sok lapunk van amivel visszarakhatjuk rá a Divine Shieldet, csak jól járhatunk vele

Blessing of Kings - az esetek nagy részében van lényünk a boardon, tradelésre, befejezésre, board megerősítésére alkalmas kártya

Akinek megvan a lapok nagy része és szereti a hasonló paklikat, az bátran tegyen vele egy próbát :))

Ez egy kiváló pakli!

4

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 47

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.26 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőBlessed Goods x2 1
Rise of Shadows kiegészítőDesperate Measures x2 1
Scholomance Academy kiegészítőFirst Day of School x2 1
Journey to Un'Goro kiegészítőLost in the Jungle x2 1
United in Stormwind kiegészítőRise to the Occasion x1 1
Galakrond's Awakening kaland módAir Raid x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőDrygulch Jailor x1 2 1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőHydrologist x2 2 2 2
Ashes of Outland kiegészítőMurgur Murgurgle x1 2 2 1
Darkmoon Faire kiegészítőDay at the Faire x2 3
Scholomance Academy kiegészítőGoody Two-Shields x2 3 4 2
Core szettBlessing of Kings x1 4
Descent of Dragons kiegészítőLightforged Zealot x2 4 4 2
Core szettStand Against Darkness x1 4
Darkmoon Faire kiegészítőLothraxion the Redeemed x1 5 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőQuartermaster x2 5 2 5
Darkmoon Faire kiegészítőHammer of the Naaru x1 6 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőSunkeeper Tarim x1 6 3 7
Descent of Dragons kiegészítőLightforged Crusader x1 7 7 7
Darkmoon Faire kiegészítőHigh Exarch Yrel x1 8 7 5

Még több Paladin pakli

#1

2021.09.05 09:35

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Örülök hogy visszatértél! :D

Ráadásul egy kipróbálós pure/questline paklit hoztál nekünk! Én is tesztelgettem a palaküldit, de még nem próbáltam tiszta kasztpakliként. Pedig High Exarch Yrel és Lightforged Crusader előkelő helyet kapnak nálam. És Sunkeeper Tarim is visszatért, even pala multifunkcionális, és finisher lapja is. Megyek letesztelni.

#2

2021.09.05 16:29

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Kipróbáltam a paklit wildban, és megfigyelésem szerint, mindig ha egy adott kaszt játszott ellenem, akkor annak a pakliját látatlanban meg lehetett határozni. Ha az ellenfél warlock volt, jött a questline, ha warrior akkor jött a pirate, magenél bajban voltam, ott 50-50% hogy secret vagy questline.

Szerencsére jött pár kevésbé ismert paklitípus is, de a többsége tucat volt sajnos.

A legjobban a warriorok készítettek ki. A pirate questline wildban elég beteg. 

A pakliról: Tetszett a pure-pala bevonása, sokszor jól jött a Lightforged Zealot, viszont annyira OP egy-két pakli hogy 4-5-ik körben már bedarált és nem hozhattam ki a Lightforged Crusader-t. A legnagyobb gyengesége, hogy a questline felhasználása miatt bukjuk az első körünket, és az első reward sokszor még nagyobb hátrány mint előny. Akár ha már van egy Truesilver Champion és benézem hogy lehozom az 1 droppot és jön a fegyvercsere. A többi reward már jó. Az első rewardja helyett hasznosabb lenne ha leidézne 1 rushos 1/2-es silver handet mondjuk. A Blessed Goods képes nagyon jó opciókat felkínálni, de sajnos léteznek elég trash pala secretek amik az adott esetben hasztalanak Eye for an Eye, vagy divine shieldes lényt Silvermoon Guardian.

Funnak és a megszokottól eltérő pakli játszásának kiváló, sőt, a sok rák T1 paklikat is helyben tudja hagyni úgyhogy tudom ajánlani. :D

Ne tévesszen meg a bronz rank, ott is ugyan az a felhozatal, 1-2 kivétellel! :D

#3

2021.09.05 19:04 | Válasz: (#2) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Igen, a wildos meta nem igazán alkalmas az ehhez hasonló fun paklik tesztelésére, mert vannak olyan paklik amik pár kör alatt be tudnak darálni úgy, hogy hozzá sem tudunk tenni a meccshez :/

Az első körös dologban egyetértek, ebben mondjuk muszáj lerakni a Questlinet, hiszen arra épül a deck, de van egy The Last Kaleidosauros paklim is amit tesztelgetek, ott ha van 1 manás lényem is a kézben akkor szinte mindig azzal indítok inkább.Az első reward...hát igen, sajna elég gyenge, a két Muster for Battlet is miatta cseréltem le, a Lightforged Zealottal is jártam már úgy hogy buktam a fegyvert, azóta figyelek rá, ha tudom akkor nagyon gyorsan lenyomom az első részt, ha nem, akkor bizony számolgatni kell a fegyverekkel.

A Blessed Goods főleg a Questline miatt van bent, hiszen adott esetben 2 lapot is kijátszhatunk, általában egy értelmes lapot azért felajánl, de akár cserélhető bármilyen tetszés szerinti lapra, akkor el kell dönteni hogy a Questlinera megyünk rá helyette vagy más részt erősítünk, csak az a tapasztalatom, ha túl kevés lap van ami a Questlinet segíti akkor kb sose lesz kész (pl.: a First Day of School ha feljön akkor egy szintet oda is ad kvázi egy lapból, de ha nem húzom fel, akkor sokkal jobban akadozik a Questline, itt még arra érdemes figyelni, hogy egy szinten egy lapból csak egyet játszhatunk ki (ezen is volt már hogy buktam lapot ki kell tapasztalni, pl Desperate Measures twinspellből hátramaradt változatát a kövi szinthez kell, mert nem számolja bele).

Mindenesetre örülök ha tetszett a pakli :))

Szerkesztve: 2021.09.05 19:06

#4

2021.09.07 18:19 | Válasz: (#3) Neveletlen (Rare) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Igen sajnos a Desperate Measures is ugyan annak számolja, hiába tesz fel neked más secretet. Kíváncsi leszek a The Last Kaleidosaur-os paklidra, az mindig jöhet! :D

Persze he megosztod!

#5

2021.09.08 09:10 | Válasz: (#4) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Még egy kicsit próbálgatom őket aztán majd teszem föl azt is akkor, van több fajta majd igyekszek a legjobbat :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás