Összes pakli Új pakli

reno lock 2.0

Minden információCsak a pakli lapjai

Ennek a paklinak régebben bemutattam egy általam kitalált ennél kicsit lassabb fajtáját. De most nemrég elterjedtek az Aggro paklik amire válaszolni kellett. Így hát még több életLord Jaraxxus, biztonságot( 8ból 10 mana ultimate: Molten Giant,+Sunfury Protector,+Reno Jackson,+Youthful Brewmaster. Ezekből ha kettőt le tudunk rakni együtt leszámítva youth+sunury?(annak nem is lenne értelme) akkor már az ellenfél biztos hogy a hősre dobható kártyákból már kezd kifogyni. Amire figyelni kell a kevés ugyan akkor jó fajta 1,2 manás lapokkal hogy sokáig ki kell tartaniuk, vagy jót kell velük tradelni. A nagfiúk dolga továbbra is az hogy [Emperor Thaurissian] után jó egységben kijöjjenek. Az egyetlen lap ami bárhogy lecserélhető az az Ironbeak OwlAminek a helyév volt már [Mistress of pain], Tournament Medic de még az Earthen Ring Farseer is. Ennek a helyére bármelyik 2 vagy annál olcsóbb lapot be lehet rakni. A The Black Knight az pdig a spihon soul tauntra című kártya aki  segít az instant pusztításban. A [The Skeleton knight] Az a kártya aki  az ellen fél Lapjait addig tudja csökkenteni amíg vagy ki nem fogy, vagy nagyobb kártyája van (ami vágjátéknál elég ritka).

Ragnaros the Firelord és Dr. Boom pedig azért került ba mert valamiért minden pakliban bennevoltak. később megértettem hogy miért. Fontos: A paklival csak addig kell kontrolálni amíg az ellenfélnek van mivel feltölteni a csatateret. Mikor nekünk sokkal jobbak az esélyeink és a nehéztankokon átjutottunk akkor már face van.

Jó játékot.

0

Gul'Dan Hearthstonesword IV profilképe

sword IV

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettBlood Imp x1 1 0 1
Basic szettCorruption x1 1
Classic szettFlame Imp x1 1 3 2
Basic szettMortal Coil x1 1
Basic szettVoidwalker x1 1 1 3
League of Explorers kaland módDark Peddler x1 2 2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőDarkbomb x1 2
Classic szettDemonfire x1 2
Basic szettDrain Life x1 3
Basic szettHellfire x1 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x1 4
Classic szettSiphon Soul x1 6
Classic szettLord Jaraxxus x1 9 3 15

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x1 2 1 2
Classic szettKnife Juggler x1 2 2 2
Classic szettSunfury Protector x1 2 2 3
Classic szettYouthful Brewmaster x1 2 3 2
Classic szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Classic szettTwilight Drake x1 4 4 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőAntique Healbot x1 5 3 3
Classic szettBig Game Hunter x1 5 4 2
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 6 5 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
The Grand Tournament kiegészítőSideshow Spelleater x1 6 6 5
Classic szettThe Black Knight x1 6 4 5
The Grand Tournament kiegészítőThe Skeleton Knight x1 6 7 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
Hall of Fame szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Hall of Fame szettMolten Giant x1 20 8 8

Még több Control Warlock pakli

#1

2016.04.11 22:04

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Legendary)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Szerintem ez egy remek pakli. Rank 8 ról pikk pakk fel lehet vele jutni rank 25 re! GOGOGO!

#2

2016.04.12 15:32

sword IV profilképe

sword IV

Nem értem mi a baj. Szerintem biztos ki se próbáltad. Mindenki előre itélkezik. Pedig ha valaki felrak egy paklit akkor biztos beválik neki. Amugy legutobb 14re felmentem csak ezzel. Fogadjunk ha egy nagyobb vidis felrak egy basic pakli akkor kap 21likeot. Meg csak az a pakli a jo amibe a 2legenda ragna es dr boom. Barátom(daniel studio) is felmegy 12re a mage paklival amit kigunyolnak és szóhoz se jutunk. Komolyan mit várnak ezek a dislikerek? 

#3

2016.04.12 15:34

sword IV profilképe

sword IV

Neked mitől jóa paklid. Ja ott van zárójelben ott az epic bocs. 

#4

2016.04.12 19:44 | Válasz: (#2) sword IV hozzászólására

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Legendary)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Párdon, hogy gúnyolódtam, azt hittem ez is csak valami vicc. Vagy hsh.hu rank pörgetés.

Ezek a pakliddal a bajaim: Blood Imp, Corruption, Youthful Brewmaster, Sideshow Spelleater, The Skeleton Knight. Ezek vagy túl lassú lapok, vagy többnyire egy olyan elképzelésre építenek, ami csak elméletben működnek. Lásd pl. Skeleton Knight. 6 manáért kapsz 4 életet és közben feltételezed, hogy tuti fog működni. Persze, egy aggro ellen miért is ne jönne be, de aggró minek ütné meg egyátalán? Control ellen meg jó esetben 50% hogy működik a dethratyija. Nem egy stabil dolog ez hallod.

Mivel ranked-re ajánlod a paklit, el kell(ene) fogadnod a kritikát (tényleges kritikára gondolok, nem a fenti gúnyolódásomra!). 

Minden jóindulatomat felhasználva elhiszem neked, hogy a fent írt rankokat elérted vele; de azt is csak iszonyatos szerencse faktor és az ellenfél meglepetésből eredő hibázása miatt.

Szerintem sok játék után már neked sem kell feltétlenül mindent kipróbálj, hogy megítéld mennyire működőképes. Ez baromira nem hearthstonehungary rank kérdése. 
A paklijaimat meg megosztom itt (igaz ritkán). Ha gondolod nézd meg "üket".

Szerkesztve: 2016.04.12 19:45

#5

2016.04.12 23:00

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Rare)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

A hsh rang azért sem mérvadó itt pont, mert csak nick van nem regisztrált felhasználó (ahogy elnézem).

 Alapvetően a Reno miatt támadnak folyton kételyek (bennem is) hogy vicc vagy komoly ámde túl naiv elképzelés az itt újabban felbukkanó paklik nagyobb része. Mivel régen a fontos(abb) lapokból (legalábbis) 2db volt bent mindig, hogy az egyik játékba kerülhessen legalább.

 Lehet kisebbségben vagyok ezen véleményemmel, de azért beáldozni a működőképes koncepciók előkerülésének esélyét, hogy 1szermajd játékközepefelé maxra felgyógyuljon valaki (ha kellene), óriási hiba (aki ilyesmire apellál, nyomuljon druidával [wildben majd] és jegyzeteljen hányszor jött be a treeoflife majd következőkörben alexstrasza sorsfordító párosítás), mikor alapvetően ez a végcél, hogy a hősök HPja fogyjon de az ellenfélé előbb érjen 0ra vagy az alá mint a tiéd. Gondolom ezért is utálok priest&warrior ellen játszani (velük lenni nem szoktam), mert folyton elhúzódik... ami javarészt inkább frusztráló mintsem szórakoztató mellékesen.

/Elhiszem hogy egy fociVB vagy bajnokokligája döntőbenn jó flash ha még a 2x15 perc hosszabbításban sem lesz aranygól és 11esekkel idegharcban dől el ki nyer (annál több sör fogy a büfében/kocsmákban is), de azért mondjuk a 16bajutásért ne menjen túl a hosszabbításon is minden meccs./

Olvastam pár napja (mostmeg csak nem találom a linkejét se) angolul egy ilyen deck&guide oldalt, ahol a handlockba ESETLEGES reno volt integrálva (és szerinte jól működik) készülve a standardre, ami azt jelenti hogy 2-2 giant meg pár/kevés lényegesebb lap duplán, és HA mindből kiment már az egyik, csak akkor játsza ki a Renoját gyógyítási céllal, az még mükődőképes elgondolásnak tűnik, különben olyan lesz mint pl egy patronwarrior amibe csak 1 grimpatron fért bele. :D

Az meg hogy ki rank mennyire jutott fel akár egy 200 dustba kerülő paklival is, legalább annyira szabadidő-kitartás kérdése, minthogy mivel (sőt gyanítom még sokkal inkább azon múlik).

#6

2016.04.13 14:01

swordIV profilképe

swordIV

köszönöm a részletes véleményeket.

igen, a skeleton knight helyett tényleg befér más is (pl.:Illidan stormrage, vagy egy sludge belcher. Esetleg a ring farseer hogy az elején legyen még valami jó.)

a blood imp azért kell SZERINTEM hogy az elejére valókat erősítse,  a youthful Reno Jacksonnal kombózható és sokszor feladják ilyenkor.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás