Összes pakli Új pakli

Reno Overload

Lassan tényleg minden kaszttal kipróbálom a kedvenc lapomat, Reno Jackson-t. Ha meguntad a Face és Midrange Shamanokat, itt az ideje, hogy kipróbálj valami izgalmasabbat.

A lapok alapvetően a Face és a Midrange vonulatból jönnek, és erősen számítunk arra a kb +20 HP-ra, amit Reno szolgáltatni tud. Sok-sok direkt sebzés van a pakliba, ami jó board takarításra, de a végjátékban mehet arcba is. Tunnel TroggUnbound Elemental és a Lava Shock a sok-sok overload miatt (is) kerültek be. A Rockbiter Weapon-t érdemes (egy ideig) tartogatni a Doomhammer-hez.

Tettem bele általános tech lapokat is: Acidic Swamp Ooze a fegyverek ellen, Ironbeak Owl a kellemetlen buffolt vagy tauntos lények ellen, Hex és Big Game Hunter minden ellen, ami nagy és zavaró, Antique Healbot, mert Renot keveselltem, mint gyógyítást. A Jeweled Scarab azért került bele, mert a Shamannak nagyon jó 3 manás lapjai vannak, szinte mindig tudunk az aktuális helyzethez választani valami jóságot. A 4 manás lapokkal kicsit bajban voltam, Sen'jin Shieldmasta és Fireguard Destroyer nem a legjobb választások, de tűrhetőek. Ragnaros the Firelord pedig cserélhető bármire, ami jó kivégzésre. Érdemes kivárni a pillanatot, amikor kiürül az ellenfél boarja, egy tuti 8-as sebzést meg egy fejtörést tud hozni az ellenfélnek. Sir Finleyvel általában a gyógyítást vagy a páncélt választom, de a (Fireblast) sem rossz. Legrosszabb esetben jőhet a laphúzás, vagy a 2-es arcbasebzés.

Mulligan: Bármi, ami 1 vagy 2 manás, leginkább Sir Finley, a Trogg és a Scarab, de ha Reno akad a kezünkbe, főleg Hunter, Paldin és Shaman ellen ne dobjuk el. Valószínűleg hamar szükségünk lesz rá.

Nyugdíjazás előtt álló lapok: Crackle, Piloted Shredder, Antique Healbot,Dr. Boom, Loatheb. Helyettük jöhet majd: Elemental Destruction, SpellbreakerHealing Wave, Sylvanas Windrunner, vagy valami még jobb az új kiegből.

Ez egy kiváló pakli!

6

shaman HearthstoneLun profilképe

(Golden Common)

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 23

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.35 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Shaman

Shaman lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Earth Shock x1 Spell 1
Lightning Bolt x1 Spell 1
League of Explorers kaland módTunnel Trogg x1 Lény 1 1 3
The Grand Tournament kiegészítőAncestral Knowledge x1 Spell 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőCrackle x1 Spell 2
Blackrock Mountain kaland módLava Shock x1 Spell 2
Rockbiter Weapon x1 Spell 2
Stormforged Axe x1 Fegyver 2 2 3
The Grand Tournament kiegészítőTotem Golem x1 Lény 2 3 4
Feral Spirit x1 Spell 3
Flametongue Totem x1 Lény 3 0 3
Lava Burst x1 Spell 3
Lightning Storm x1 Spell 3
Unbound Elemental x1 Lény 3 2 4
Blackrock Mountain kaland módFireguard Destroyer x1 Lény 4 3 6
Hex x1 Spell 4
Doomhammer x1 Fegyver 5 2 8
Fire Elemental x1 Lény 6 6 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 Lény 1 1 3
Acidic Swamp Ooze x1 Lény 2 3 2
League of Explorers kaland módJeweled Scarab x1 Lény 2 1 1
Ironbeak Owl x1 Lény 3 2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x1 Lény 4 4 3
Sen'jin Shieldmasta x1 Lény 4 3 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőAntique Healbot x1 Lény 5 3 3
Big Game Hunter x1 Lény 5 4 2
Naxxramas kaland módLoatheb x1 Lény 5 5 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 Lény 6 4 6
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 Lény 7 7 7
Ragnaros the Firelord x1 Lény 8 8 8

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2016.02.20 09:52

Szia!

Hasonlóan odavagyok a Reno deckkekért, elég sokat próbálgattam Shamannal is összerakni, bár én árnyalatnyival eltértem a Te alapkoncepciódtól. Amit nagyon hiányolok a paklidból, az egyedül az Elemental Destruction. Sajnos a Shamannak nagyon kevés olyan lapja van, amely a Reno kitétele után meg is tudja fordítani a meccset. Ebben segít az Elemental Destruction, amely emellett az aggrok ellen is nagyobb védelmet nyújt az early game-ben. Így, hogy Lava Shockot is használsz, különösen jó.

Nagyon hasonló okoból a másik, amit hiányolok, az az Earth Elemental. Szintén tökéletes lap arra, hogy szorult szitációban visszaszerezd a tempót.

A többi az koncepcióból adódó különbség, de Brannt is meg lehet próbálni például, és Thaurissan is vállalhatónak tűnik számomra.

A +1 természetesen alap. Szép deck.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás