Összes pakli Új pakli

Shockadin

Minden információCsak a pakli lapjai

Sziasztok

Ez egy aggro/face deck ami a manapság ritkán játszott kasztot próbálja újból bevinni a metába. Sokat nem kell róla mondani szerintem, hiszen ugyanúgy működik mint pl egy zoolock, azzal a különbséggel, hogy itt a laphúzásért a Divine favor felel. Ha nálunk van ez a roppant irritáló "húzógép", akkor nyugodtan szórhatjuk a kezünkből a lapokat mindaddig amíg sor nem kerül a kijátszására és szerény 3 manáért felhúzhatunk akár 10 lapot is. Az ellenfelünk boardját rendben tartani hivatott lapok száma szinte végtelen, ugyanis már csak egy árva Avenging wrath képes totális boardclearre amelett, hogy remek befejező lap is. A szokásos kasztspecifikus lapok mellett találhatunk benne 2 féle secretet is amik közül az egyik hatalmas előnyhöz juttathat bennünket, a másik pedig lényeink védelmére szolgál. Aggro pakli lévén nem kellenek bele nagy minionok, de a 2 Blood knight tökéletes arra, hogy 3. körben egy minimum 6/6os lénnyel concedelni kényszerítsük az enemyt. Persze mindenre lehet megoldás, silence, transform, aoe de épp emiatt került be a pakliba Loatheb ami megakadályozhatja ezeket egy körig. Ha jókor játszuk ki, sakk-matt szituációt kialakítva könnyedén fejezhetjük be a meccset a már említett Avenging wrath vagy Leeroy+Blessing of might segítségével. Mondhatnám azt is, hogy az arcra ütésen kívül nincs más dolgunk, de ez természetesen nem így van. Mint minden paklinál, itt is mérlegelnünk kell, hogy megéri e azt a bizonyos sebzést facebe ütni vagy esetleg egy miniont letörölni vele.

Nem térhetek ki a hunterkérdés elől ami bizony ezzel a paklival sem lesz könnyed sétagalopp, de az early tempo megszerzése és megtartása után lazán a süllyesztőbe küldhetjük a skillvadászt. Célszerű lehet változtatni a decken, ha olyan napot fogunk ki, hogy 10ből 8szor Rexxar az ellenfelünk (pl. oozie).

Lekeverés nem túl bonyolult, szinte mint minden aggro decknél ... itt is a kis minionok élveznek prioritást, de akár az egyik fegyverünket is megtarthatjuk hiszen az ellenfél boardját kiigazítani szörnyeink beáldozása nélkül nagy tempo előnyhöz juttathat minket.

Összességében erre a deckre is igaz, hogy hozzáértéssel és türelemmel elérhető vele a legend is, de nem olyan egyszerű mint pl. hunterral. Rank3ig én elmentem vele de aztán belefáradtam a sok-sok kiábrándító meccsbe amikor unleash+killcommand okozta a vesztemet.

Végezetül mindenkinek jó játékot kívánok hozzá és elnézést a hibákért ha vannak a szövegben. :D

13

Uther Lightbringer HearthstoneUhri profilképe

Uhri (Common)

BattleTag: Uhri#2811

Pro játékos

Létrehozott paklik: 6

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 21.17 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módAvenge x2 1
Basic szettBlessing of Might x2 1
Classic szettNoble Sacrifice x2 1
Classic szettArgent Protector x2 2 2 2
Hall of Fame szettDivine Favor x2 3
Basic szettConsecration x2 4
Classic szettEquality x2 4
Basic szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Classic szettAvenging Wrath x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettArgent Squire x2 1 1 1
Classic szettLeper Gnome x2 1 1 1
Classic szettFaerie Dragon x2 2 3 2
Classic szettLoot Hoarder x1 2 2 1
Classic szettBlood Knight x2 3 3 3
Classic szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Hall of Fame szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5

Még több Paladin pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás