Összes pakli Új pakli

Shuffle Rogue 2023

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Diablo Secret Level hátlap! Diablo Secret Level hátlap

Sziasztok

Megosztom veletek a paklim főleg mert már régóta érik bennem.

Ezért senki ne kezdjen carftolgatásokba. 

Pár szó a jatékmenetről: alapvetően csak a saját játékunkat tudjuk játszani, ezt kell minél inkább finomhangolni. A kezdő kezünkben leginkább a Ticket Mastert, az Augmented Elekket és a Fal'dorei Stridert szeretnénk látni. Ezeket mindenáron tartjuk, az elefánt azért is jó mert a negyedik körig van esély mellé felhúzni valamit és mivel nagy a tumultus 4 manán előfordul, hogy akkor tudunk kitenni valamit először. A Sketchy Informationnel sem vagyunk boldogtalanok de az a legjobb ha mikor kijátszuk legalább az egyik Ticket Master már a kezünkbe került mert ha azt találjuk el vele a negyedik körben az sanszosan egyenlő a halállal a későbbiekben. Ebből következik, hogy a Scourge Illusionistet akakrjuk legkevésbé a kezünkben látni. De ha 4-en van egy 4 manás minion a kezünkben és a Sketchy Information akkor minden esetben a miniont tesszük ki, kivéve ha már felhúztuk mindkét Ticket Mastert és szerencsétlen módon Waxadredet is. Waxadredet a Scourge Illusionisttel akarjuk felhúzni ahogy Korrak the Bloodragert is, még jobb ha mindezt a Sketchy Informationön keresztül tesszük. De Waxadredből egy 1 manás másolatot kapunk a kezünkbe ezért ha van jobb játékunk 4-en (ami elég valószínű) akkor 5-ön csattintjuk ki a Sketchy Informationt nehogy a negyedik kört is üres asztallal fejezzük be. Mielőtt eltoljuk a varázslatot vegyük számba mennyi és milyen célpontja van még a paklinkban, nem akarunk felsülni vele. 

Mulligannél a szinergiás lapokat (Stowaway, Preparation) csak akkor tartjuk ha van mellé olyan lap a kezünkben amivel használható. A Blackwater Cutlasst ha ott a Sketchy Information is megtarthatjuk és egyen egyből cserélhetjük is, így 3-on mehet ki az Information, vagy egyen fel is rakhatjuk ha kell. A többi lapot sohasem tartjuk.

Alapvetően a strategiánk a face mivel a paklink azt csinálja, hogy beteríti az asztalt, intézze el az ellenfél amit tud belőle. Én a coint ha csak nincs erős curve a kezemben (2db 3 drop plusz egy négyes minion) akkor betartom az ötödik körig mikor kijön a Stowaway, mert ha nincs is nálam az Animated Broomstick felhúzhatják a Plush Bearek, Spider Ambush!ok amik jönnek egymás után és a bekevert lapoknak többnyire az a legjobb felhasználása ha rögtön asztalt takarítunk velük és ami eleve a boardon volt azzal megyünk arcra. Vagy a bekevert lapokkal elintézzük a gyorsabb ellen boardját életmentő célzattal. Innen egy alacsony curve-ű pakli nehezen áll fel. 

Én ha üres az asztal 2-n és van nálam 3 drop is akkor ki szoktam tenni Tenwu of the Red Smoke-ot. Jelentős sebzést tud bevinni ha az ellenfél is a saját játékát akarja játszani. Vagy jó secreteket aktiválni de ha leszedik pláne nyertünk vele mert abban a körben az ellenfél nem jutott előre a maga játékaban. Ritka, hogy a nagy végső kombóhoz szükségünk van rá Leeroy Jenkins- Tenwu of the Red Smoke - Leeroy - Shadowstep Tenwura és megint Leeroy, 9 manán. A Malevolent Strike sztem kissé kérdéses a pakliba hiába a sok bekeverés nem biztos, hogy ingyen tudjuk kitenni és 2-3 manáért már nem szól akkorát. 

Az ellenfelekről: Big Pap, Secret Mage, Big Spell Mage ellen azonnal concede. Legtöbbször a Dk ellenfelek is elvernek de ha aggro akkor lehet egy pici esélyünk, Mill Druid ellen sem vagyunk feltétlen rosszak, attól függ mennyire új a paklija, amint elsül a második Spreading Plague nincs értelme folytatni, Hunterek ellen is van értelme játszani, a nagy asztallal nem tudnak mit kezdeni, leggyorsulhatjuk őket. Sámánoknál ha egyen Murlcokot látunk iszkiri egyébként oké lehetünk, Handbuff pala ellen sem vagyunk jók, a bubikkal nem tudunk elbánni, Warlockok ha meglátjuk a Flame Impet futás máskülönben oké, Kontroll vagy DMH warri esélytelen, Reno Pap szintén nagy meccs lehet.

Általánosságban ha beléptünk a 10. körbe és nem állunk totál nyerésre akkor vesztettünk. A különféle transzformációk ellen nem vagyunk rosszak, rengeteg az ilyen célpontunk, ha szerencsénk van már a Ticket Master elkap egy ilyen lapot aztán jöhetnek az igazi kellemetlenségek, Korrak the Bloodrager, Scourge Illusionist, Waxadred (vele szintén működik az Augmented Elekk) controll ellen különösen kellemetlen.

Sokáig Waxadred helyett Infiltrator Liliant használtam. Ő is oké de mindig is szerettem volna a magy sárkánnyal játszani és mióta megjött az illúzionista azóta betettem. A Waxadred's Candlet is ugyanúgy kihüzza a Stowaway

Ennyi lett volna hirtelen. Játszatok ti is azzal amivel szerettek. Bye-bye

Ez egy kiváló pakli!

8

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Létrehozott paklik: 115

365 napon belül: 10

Átlagos értékelés: 3.86 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Rogue lapok (24 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettPreparation x2 0
Core szettShadowstep x1 0
United in Stormwind kiegészítőBlackwater Cutlass x2 1 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőGone Fishin' x2 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőSerrated Bone Spike x1 2
Darkmoon Faire kiegészítőSwindle x1 2
Darkmoon Faire kiegészítőTenwu of the Red Smoke x1 2 3 2
Darkmoon Faire kiegészítőTicket Master x2 3 4 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőFal'dorei Strider x2 4 4 4
March of the Lich King kiegészítőScourge Illusionist x2 4 4 4
United in Stormwind kiegészítőSketchy Information x2 4
Darkmoon Faire kiegészítőMalevolent Strike x1 5
Descent of Dragons kiegészítőStowaway x2 5 4 4
Journey to Un'Goro kiegészítőVilespine Slayer x1 5 3 4
Descent of Dragons kiegészítőWaxadred x1 5 7 5
Darkmoon Faire kiegészítőGrand Empress Shek'zara x1 6 5 7

Semleges lapok (6 db)

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőAnimated Broomstick x2 1 1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x1 2 2 6
The Boomsday Project kiegészítőAugmented Elekk x1 3 3 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőKorrak the Bloodrager x1 4 3 5
Legacy szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.02.18 12:27

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Mi ez ha nem maga a gyönyör? 

Innen már nem is kellett más mint egy Leeroy topkek. Szerencsére kitette Astalort, az megölte a 4/1-et a szélén (:D).

Szerkesztve: 2023.02.18 12:29

#2

2023.02.27 19:14

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Turn 5 srácok :D át kell neveznem a paklit aggro shuffle-re :D 

egyébként mostanság annyira rossz lett a pakli (rengeteg az auto concede ellenfél platina szinten), hogy másik régi vágyamat betlejsítendő betettem 2 Masked Revelert a Malevolent Strike és a Vilespine Slayer helyére a Dirty Rat pedig egy Swindlelel cserélt helyet. Így a pakli egyenesebb is lett a dr irány felé és a Preparation is kicsivel használhatóbb főleg a 4-5. kör körül volt szörnyű topdeck. Így szoktam szórakoztatni magam a játékban, főleg mivel a saját paklim, nem köt semmi :)

So much fun :)

### Keverve# Class: Rogue# Format: Wild## 2x (0) Preparation# 1x (0) Shadowstep# 2x (1) Animated Broomstick# 2x (1) Blackwater Cutlass# 2x (1) Gone Fishin'# 1x (2) Serrated Bone Spike# 2x (2) Swindle# 1x (2) Tenwu of the Red Smoke# 1x (3) Augmented Elekk# 2x (3) Ticket Master# 2x (4) Fal'dorei Strider# 1x (4) Korrak the Bloodrager# 2x (4) Scourge Illusionist# 2x (4) Sketchy Information# 1x (5) Leeroy Jenkins# 2x (5) Stowaway# 1x (5) Waxadred# 1x (6) Grand Empress Shek'zara# 2x (6) Masked Reveler# 

AAEBAcKPBAjtAq8E9YADwK4D6t0Dw+ED8qQE9d0EC9zRAr6uA5XNA+XdA+fdA9PzA72ABPefBLezBMvtBKGTBQA=

# # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Szerkesztve: 2023.02.27 19:21

#3

2023.03.14 12:37

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Vártlanul hasít most a pakli, több a Hunter és a Shaman a létrán. Sehol egy Secret vagy Big Spell mágus, egy DK. Wild én így szeretlek. Beértem platina 10-re és komolyan egy Priest ellenfél, egy valami más váltja egymást.

Úgy döntöttem kell több korai játék így bekerültek a patkányok Rotten Rodent.i Kellemesen takarítják a Totemeket. Sámán ellen amúgy is egyen kiteszem a Seprűt. Ez most a lista:

### Keverve# Class: Rogue# Format: Wild## 2x (0) Preparation# 1x (0) Shadowstep# 2x (1) Animated Broomstick# 2x (1) Blackwater Cutlass# 2x (1) Gone Fishin'# 1x (2) Rotten Rodent# 1x (2) Serrated Bone Spike# 2x (2) Swindle# 1x (2) Tenwu of the Red Smoke# 1x (3) Augmented Elekk# 2x (3) Ticket Master# 2x (4) Fal'dorei Strider# 1x (4) Korrak the Bloodrager# 2x (4) Scourge Illusionist# 2x (4) Sketchy Information# 1x (5) Leeroy Jenkins# 1x (5) Malevolent Strike# 2x (5) Stowaway# 1x (5) Waxadred# 1x (6) Grand Empress Shek'zara# 

AAEBAaIHCu0CrwT1gAPArgPq3QPx3QPD4QPypAT13QSfkwUK3NECvq4Dlc0D5d0D590D0/MDvYAE958Et7MEoZMFAA==# # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Szerkesztve: 2023.03.14 13:33

#4

2023.05.23 17:38

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Kis helyzetjelentés: ma a pakli talán a legmélyebb pontján van valaha. És az elműlt kiegben sem jött semmi olyan ami ötletelésre adna okot. Ami ellen nem éri meg elkezdeni a játékot: Druidák, DK-k, Priestek, más nincs is a létrán, komolyan, egy Warlocokot nem láttam az előző héten. Tehát örülhetünk egy kalóz vagy enrage Warrinak, egy Tolvaj rugónak a nagy méretű fegyverével...ugye ezek nagyon necces meccsek csak nem teljesen esélytelenek. 

Egyelőre a BG tart a játékban.

#5

2023.06.13 14:55

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Azt kell mondjam, ma elindítani sem érdemes egy meccset ezzel a paklival. Ezzel együtt elesett nekem a wild és a Rugó maga is. Amiket ujabban kitaláltak a kasztnak egyáltalán nem tetszenek nekem. Standardban fogok bohóckodni egy darabig.

#6

2023.08.16 22:26

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ez a sors keze srácok:

ez jut nekem a kocsmában is, plüss macik és hát ugyebár a haverom Leeroy ide is elkísért

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás