Összes pakli Új pakli

Standard- The Kazaku(sun) Druid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Nefarian hátlap! Nefarian hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy sárkányos Druid paklit hoztam nektek, néhány új lappal kiegészítve. Alapvetően ez inkább egy fun pakli, mint sem használható valami, cserébe elég sok lehetőséget nyújt majd a mókázáshoz. :)

Aquatic Form, jó kis lapkereső kártya. Nem feltétlenül kell azonnal elhasználni. Én ilyen 4-5.körben szoktam használni. Főleg a Park Panther, Royal Librarian és Raid Negotiator lapokat szoktam kikeresgélni, ha bedobja a rendszer persze. 

Druid of the Reef, kiváló első körös play, aggro paklik ellen is kiválóan alkalmazható. Planted Evidence, ha valakinek nem lenne elég gusztustalan mennyiségű spell a pakliban, akkor itt a lehetőség továbbiakat is bezsákolni. :)

Capture Coldtooth Mine, egyik legfontosabb lapkereső kártyánk lesz. Akár a legkisebb, vagy legnagyobb mana költségű lapról legyen szó. 

Chitinous Plating, új lapok egyike, aggro paklik ellen aranyat ér. Park Panther, hasonlóan kiváló aggro paklik ellen, de lassabb játékokhoz is kiválóan alkalmas, ha valami nagy rondaságot kell vele leszedni. 

Raid Negotiator, akárcsak a Planted Evidence esetében itt is hasonló funkciót lát el, csak kicsit specifikusabb a dolog. 

Best in Shell, kiváló védelem a lassabb paklik ellen, főleg a végjátéknál. Aggro ellen már kevésbé hatékony, cserébe jó lapcserélő lap, ha nincs rá szükségünk. Épp ezért ha kezdő kezünkben landolna az első körökben se kell szomorkodni, mert könnyen becserélhetjük más lapra. 

Ancient of Lore, laphúzás, ha kell akkor minimális gyógyítás. De első sorban a laphúzás miatt van a pakliban. Convoke the Spirits, az első " fun " lapunk. Nagyon nem is tudok mit fűzni hozzá, ha bejön nagyon undorító tud lenni, ha nem akkor meg nagyon ez a nesze semmi fogd meg jól. Cserébe izgalmas, hogy miket fog bedobni nekünk és miket nem.

Röviden, ez egy kisebb Yogg-Saron, Hope's End 2.0 lap, de akár a Mage, Rune of the Archmage lapját is meg lehetne említeni. 

Sir Finley Mrrgglton, mi a fenét keres a pakliban, nos ő a második " fun " lapunk. Izgalmas lehet más egyéb hős képességekkel is játszani, nem csak mindig az alappal. :)

Nem mellesleg jó első körös play is a Sir Finley Mrrgglton. Brann Bronzebeard, az összes battlecry lapunkkal együtt kiválóan alkalmazható, bár akad egy két kivétel, melyekkel vagy nincs értelme duplázni az effektjüket, vagy csak szimplán manából nem fog kijönni a dolog, 

Brann Bronzebeard-t, inkább a kisebb sárkány lapoknak szántam a pakliba. De ugyanúgy jó Zola the Gorgon lappal is például. Zola the Gorgon-l, szinte bármelyik lapunkról érdemes vele másolatot készíteni a kezünkbe. Főleg Sylvanas, the Accused legendary-ra gondolok. 

Sylvanas, the Accused-t is bőven lesz lehetőségünk " fejleszteni " úgymond. Hála az olyan lapoknak mint a Best in Shell, és Onyxian Warder. Utóbbinál érdemes észben tartani hogy másik sárkány is kell mellé hogy az effektje aktív legyen. Anélkül elég vérszegény a lap. :)

Rustrot Viper, fegyverek ellen kiváló, és jó lapcserének is. Szintén igaz ez a Royal Librarian lapunkra, bár ez a silence effektje miatt van a pakliban. Sose lehet tudni mikor jön jól. Új lapok közül itt van még nekünk a Sunfury Clergy, ami a gyógyítás szerepét fogja ellátni. A lap maga elmegy, nem rossz, minimális gyógyításnak is jó, főleg aggro paklik ellen. Későbbiekben meg a 6 gyógyítás sem elhanyagolható. Itt halkan megjegyezném hogy Brann Bronzebeard-l már rögtön tudtok gyógyítani magatokon, 6 vagy 12 hp-t!!! Hah... ennyit az Antique Healbot-ról. :P :D

Taelan Fordring, a nagy lapjaink felhúzására teljesen jó. Sire Denathrius itt is kimarad a buliból, cserébe olyan lapokat tud nekünk felhúzni a paklinkból, mint a már korábban említett Convoke the Spirits, Sylvanas, the Accused, vagy a The Sunwell, és végül Kazakusan

Utóbbi kettő pedig a maradék " fun " kategóriás lapunk lesz. A The Sunwell, alapból vicces, és idegesítő is tud lenni egyszerre, akár nekünk, akár az ellenfélnek. Garantált móka! :)

Kazakusan, feltétele pedig a sárkányok, amikből bőven akad a pakliban. És akkor itt gyorsan rá is térhetek a sárkányos szinergiákra. 

Onyxian Warder, már korábban említve lett, így rá nem térnék ki külön. Van még itt nekünk 2 db Azure Drake, hogy legyen elegendő laphúzás, + sárkány szinergiákhoz is teljesen jó, mi kell még?! 

Van még nekünk 2 db Faerie Dragon, ez a lap tényleg csak a sárkány szinergiákhoz kell. Éppen ezért legalább az egyik példányt érdemes megtartani a kezünk ügyében! 

Szerencsére kaptunk új sárkányos lapokat, bár én jobban örültem volna több semleges sárkány lapnak, de ne legyünk telhetetlenek, ennek a kis csodának is lehet örülni amit kaptunk. Ez pedig nem más mint az Amber Whelp. Szerintem egy abszolút korrekt lap, és Brann Bronzebeard itt is simán befigyel. 

Tulajdonképpen ez a lap adta az ötletet a paklihoz. :)

És játszunk még 2 db Amalgam of the Deep lappal is, amit elég rugalmasan lehet felhasználni. Ne feledjétek a sárkányok mellett vannak beast, naga és murloc lényeink is, akár lény, vagy spell lapról legyen szó!

Végül pedig nem említettem, de van még nekünk egy Prince Renathal legendary lapunk is. Csak hogy még tovább tartson a móka. :)

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak! Ahogy látható ez inkább egy " szolid " kis fun pakli. Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Következő alkalommal egy Tokken Druid paklit fogok bemutatni, kiegészítve az új és régi undead lapokkal. 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 418

365 napon belül: 101

Átlagos értékelés: 2.04 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőAquatic Form x2 0
United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x2 1 1 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőPlanted Evidence x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőCapture Coldtooth Mine x2 2
March of the Lich King kiegészítőChitinous Plating x2 2
United in Stormwind kiegészítőPark Panther x2 4 4 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRaid Negotiator x2 4 3 4
United in Stormwind kiegészítőBest in Shell x2 6
Core szettAncient of Lore x1 7 7 7
Murder at Castle Nathria kiegészítőConvoke the Spirits x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmalgam of the Deep x2 2 2 3
Core szettFaerie Dragon x2 2 3 2
March of the Lich King kiegészítőAmber Whelp x2 3 3 3
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
March of the Lich King kiegészítőSunfury Clergy x2 3 2 4
Core szettZola the Gorgon x1 3 2 2
United in Stormwind kiegészítőRoyal Librarian x1 4 4 4
Core szettAzure Drake x2 5 4 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőOnyxian Warder x2 5 3 6
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőSylvanas, the Accused x1 6 5 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőKazakusan x1 8 8 8
March of the Lich King kiegészítőThe Sunwell x1 9

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás